Sesi Karaoke Shiha Mentor Bersama Peminat

Sesi Karaoke Shiha Mentor Bersama Peminat | 14 April 2013 bersamaan bulan lepas, Shiha Mentor ada membuat satu Gathering bersama peminat-peminatnya di Platinum Superstar Karaoke, KL Festival City Mall


shiha mentor
Kredit
Dah dekat sebulan aku baru tampil mengemukakan bukti tersebut. Hahaha. Nak buat macam mana. Ada banyak masalah melanda abang kacak korang ni semua dalam bulan lepas dan bulan ni. 


Malam tersebut, seramai 30 orang peminat bersama memeriahkan majlis tersebut termasuk aku yang bertindak sebagai urusetia majlis. Malas nak cerita panjang-panjang. Korang layan lah gambar yang tak berapa nak banyak ni. Hahaha.


shiha mentor
Hai, nama saya Shiha. Hari ni saya nak nyanyi lagu tom tom bak.
shiha mentor
Hampir-hampir putus urat leher brader ni 'tarik' lagu kopi dangdut.
shiha mentor
Bersama dengan Cik Kiah Mambo, Cik Bunga Orkid Sendayu, Cik Hanis Kopitiyam dan Cik Habibabobo
shiha mentor
Bersama dengan peminat daripada Korea.
shiha mentor
Cuba cari mana aku? Kalau berjaya korang teka dengan begitu bergaya sekali, aku akan hadiahkan korang dengan tamparan manja tepat di cuping telinga korang.
Harap aktiviti bersama peminat ini dapat diteruskan lagi selepas ini kerana tanpa peminat, siapalah seseorang artis tu. Dan tanpa aku, siapalah Nora Danish. Hahaha.

Kredit gambar - www.budiey.com

{ 72 comments.. read them below or add one }

Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 09 May, 2013
WAHHH...
SYOKNYA DAPAT KAROKK DENGAN RETISS....
Si Matatajam Si Matatajam 09 May, 2013
This comment has been removed by the author.
Si Matatajam Si Matatajam 09 May, 2013
Karok sakan tu..errrrr tetiba kompius apa kaitan Nora Danish ngan Boni? Bkn Boni couple ngan Emma ka? Muahahahaaaa.
Phat Phat 09 May, 2013
bro lu duet ngan shiha x?
Kakzakie Kakzakie 09 May, 2013
Ohh... dah depan Shiha tak mahu kalah Nora Danish juga disebut.. dah ada yg punya juga dengarnya tau:)
Nakusan Bali Nakusan Bali 09 May, 2013
ini lomba nyanyi kah?
saya nggak ngerti..hehe

apa kabar kawan?
Kaspersky Murah Kaspersky Murah 09 May, 2013
wah, bestnya dapat g sesi karoke dengan shiha..hihihi..mana satu ek Boni?baju putih rambut pacak??hehe

Beli Kaspersky 2013 Murah
Yumida Huda Yumida Huda 09 May, 2013
beruntungnye nora danish diglemerkan oleh boni...ker nama nora danish kasi bikin boni glemer..hakhak

mana 1 pic boni...keliru
x brani ar kene tamparan manja..ahaha
Kaspersky Murah Kaspersky Murah 09 May, 2013
Yumida Huda>>hehe..of course ler nama nora danish kasi boni bikin glamer..hehe.ops, habisla saya kene tamparan manja.hehe

Beli Kaspersky 2013 Murah
hazwan hairy hazwan hairy 09 May, 2013
untunglah! ak suka suara dia weh sedap...
Seneorita Baharin Seneorita Baharin 09 May, 2013
wahhhh3 syiokkk laa karok dgn retis.. :D

Boni mnyorok kat mana?xperasan la..huhu :P
hana hadi hana hadi 09 May, 2013
hye.. silap tu.tanpa hana siapa lah nora danish.. hehe
Remy hazza Remy hazza 09 May, 2013
untung ler bro...dpt jumpa shiha..... tunggu remy dgn cik ta pulak nanti....he3
Denaihati Denaihati 09 May, 2013
meriah habis ni dapat ramai-ramai karaoke...dengan artis lagi...
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Nory Zoulkefle: haha. karok apanya? segan tau kat sana..hehee
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Si Matatajam: hurm.. itulah.. konpius jugak tu..hehehe
najihahfara najihahfara 10 May, 2013
ade video karok? meh nak dengar hehe
najihahfara najihahfara 10 May, 2013
ade video karok? meh nak dengar hehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Phat: heehehe.. tak dapat phat.. aku ni pemalu orangnya..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Kakzakie: anuar zain kah gerangannya itu??hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Nakusan Bali: hahaha.bukan lomba, tapi menyanyi beramai-ramai mas :)
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Kaspersky Murah: biarlah ia menjadi rahsia..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Yumida Huda: itulah.. musyhkil jugak tu.hahaha. silalah teka..haha
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@hazwan hairy: suara dia memang sedap..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Seneorita Baharin: menyorok di celah celahan manusia.hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@hana hadi: hahaha, yang tu pun betul juga tu..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Cik Nur™: yessza. sangat-sangat meriah.heehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Remy hazza: amboih bro.. cik ta terus tu..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@Denaihati: hehe. memang sangat-sangat meriah bang..hehehe
boni kacak boni kacak 10 May, 2013
@najihahfara: hahaha.. tak ada lah video nya..hehehe
Mat Som Mat Som 10 May, 2013
Mesti suara diaorang tu sedap-sedap macam suara Shiha juga. Dalam banyak2 tu Ada tak suara yg sumbang ,,?
zool zool 10 May, 2013
wah comel gak shiha ni..
leh kenalkan? hehehe
Cik Yaya Cik Yaya 10 May, 2013
Shiha? xtengok mentor..xkenal la...huuu
syiok ye dpt karoke..^_^
munir ardi munir ardi 10 May, 2013
nak kata palagi dah lihat kepandaian rakan boni singing bisa nyanyi dengan singing blogger kita ck ck di SBB 2013 memang multi talent kau nih
tenku butang tenku butang 10 May, 2013
shiha cumeyy.. cute jea dia ni kan..
Yan Ty Yan Ty 10 May, 2013
untungla memekak bersama retis.

Ty tak familiar la retis segera ni sgt.
NAL NAL 10 May, 2013
Syoknya Boni.....

#NAL dah tgk video GWIYOMI Boni..Best la bro. :)
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 10 May, 2013
hebat la.. ramai peminat BK tu :-)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 10 May, 2013
ehemm..si baju biru itu lah boni kacak kan kan kan :D cantek gak si shiha neh =)
Irwan Alessa Irwan Alessa 10 May, 2013
Untunglah dapat jumpa retiss.. Hehehe sedap blogwalking bro.. internet masalah tiada lagi.. kehkeh..
ArELeEz ArELeEz 10 May, 2013
twins nora danish.
Tinta Lana Tinta Lana 10 May, 2013
Bersama dgn peminat dari korea?

Tak bleh blah ayt ko boni,hahaha
Gillette Flores Gillette Flores 10 May, 2013
Manis Shiha.

Kelihatan banyak sungguh warna merah di situ
Hehehe
Khairul Zamri Khairul Zamri 10 May, 2013
terbaiklah ini baru betul2 namanya kacak hahaha :p
Ahsfantasy Ryu Ahsfantasy Ryu 10 May, 2013
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujaaan bonnn :D
MystoryPic MystoryPic 10 May, 2013
kau nyanyi lagu apa Boni?....
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 11 May, 2013
abg boni boleh tak nanti tolong nyanyi lagu "Sebak dari UKays...plissssshhhhh
QasehnyaRania QasehnyaRania 11 May, 2013
syoknya...

*morning bro :)
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 11 May, 2013
bro..kalau lepak dengan dafi AF.ajak aku..hahaha
sa mic sa mic 11 May, 2013
amboih, haha retis retis , mana jeles pun >,<
onlajer onlajer 11 May, 2013
ramainya peminat hehe
Hafizul Hafizul 12 May, 2013
fuyyo....menarik..jeles i..haha
Juan Juan 12 May, 2013
ko pon pegi gak boni
Dennis Dennis 13 May, 2013
Aku suka ton si shiha nie. LAgi2 time dia nyanyikan lagu JOM KITA MENGUNDI. hahahaha
deno deno 13 May, 2013
amboi boni... syoknya! :)

deno nyanyi dalam toilet je... haha ~
Noor Ikmal Noor Ikmal 14 May, 2013
Assalam, nampaknya Shiha dah semakin cantik... kirim salam dengan dia BONI... hahahha
Melastik Bintang Melastik Bintang 15 May, 2013
shiha ada sebut pasal aku tak boni..hehehe
hazman aka species1980 hazman aka species1980 15 May, 2013
Gaya SHIHA posing buat mata tak kelip la kejap nie...hahahaha
Cik Fie Cik Fie 17 May, 2013
benda apa yg ada kt dahi abg boni tu ? hahahaha :P