Templet Blog Canggih Daripada Budak Nakal

Templet Blog Canggih Daripada Budak Nakal | Nampak tak perubahan templet yang terkini di blog aku ni? Canggih tak? Ok, sebenarnya sebelum ni aku menyarankan Budak Nakal Blogspot untuk designkan aku satu templet blog yang agak stylo daripada sebelum ni, tapi masih mengekalkan beberapa ciri seperti templet sebelum ni. Dan, hasilnya adalah seperti sekarang. Agak bombastik kan? Susunan atur Sidebar juga dapat diperkemaskan lagi. Jadi, untuk kali ni punya templet, aku sangat berpuas hati. Korang pun sebenarnya bosan masuk blog aku sebelum ni sebab nampak hambar je kan? Hahahaha.

servis tempahan design templet blog
Eh, tiba-tiba aku terasa nak selitkan aura white ni. Aku ada jual tau. Heh heh.
Baiklah , kepada korang yang berminat untuk menempah templet daripada beliau BUDAK NAKAL BLOGSPOT , bolehlah masuk ke link yang aku berikan kat bawah untuk mengetahui senarai harga dan juga cara untuk buat tempahan.

SILA KLIK --> SERVIS TEMPAHAN DESIGN

temphana design templet blog

Stylo habaq hang. Puas hati buat dengan BUDAK NAKAL ni. Kalau dia ni seorang awek, aku dah jadikan dia sebagai menantu jiran aku dah. Hahaha. 

{ 88 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 08 May, 2013
Assalamualaikum boni. memang nampak smart blog boni skrg. nice editing :)
Nana Liena Nana Liena 08 May, 2013
hoho..lagi mesra alam sikit blog.. AW jual berapa BK?
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 08 May, 2013
wahhh patutlah nampak makin smart je skrg ni...dah tukar tmplate rupanya...hehehe
Nurrul Nurrul 08 May, 2013
memamng SMART cik Boni.. loading blog pun laju lagi daripada yg sebelum nie :D
gamepoint amd gamepoint amd 08 May, 2013
Bukan template ni boleh download free je ke?
aQu Mad aQu Mad 08 May, 2013
erk , aku pun fkr dia awek gak bro, haha..
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 08 May, 2013
wahhh berminat..lama dah tercari2..
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 08 May, 2013
Wrna purple.. I like :D
tenku butang tenku butang 08 May, 2013
lawo dah.. siap ada mata eima lagi.. hihihi.. jap.. nk tanya.. Penaja Rasmi Zarul Umbrella? maksudnya apa yea? =)
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 08 May, 2013
template memang menarik sobat, tapi yang lebih menarik tetap postingannya,,khas ala boni :-)
DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA 08 May, 2013
perghh! blog kamu nampak mcm pro la
munir ardi munir ardi 08 May, 2013
mestilah templetnya cantik seperti ini buatan Bro Ko ternyata tahniah elegant nian templetnya
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 08 May, 2013
aku x tau bg ni warna unggu or biru..hahaha
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 08 May, 2013
wahhh..boni jual AW.hot item tuh =)
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 08 May, 2013
Budak Nakal ni memang femes le. asik disebut2 jek.. :-)
Cik Fie Cik Fie 08 May, 2013
blog ni makin smart la :)
Papa Mifz Papa Mifz 08 May, 2013
wah makin smart blog ekau...ekau minat warna purple yer..??
Hanif Idrus Hanif Idrus 08 May, 2013
Nice bro.....macam hang smart..ehehhehe
Isabel Diaz Isabel Diaz 08 May, 2013
Memang cantik ler sekarang. Macam blog gegurl.. (^_^)
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 08 May, 2013
cayalah..hebatlah..stylolah...:)

berapa arga btol pink aura white tu?eh..tetiba..ahahaa
Berita Kaki Berita Kaki 09 May, 2013
stylo bro template ni .. cun habis
Cinta hazanis Cinta hazanis 09 May, 2013
fulllamak. aura white. ambo pun tgh try. hewhew
Cik Pena Cik Pena 09 May, 2013
hahahahah....klaka plak ayat yg last tu...hehe
cweet pinky cweet pinky 09 May, 2013
aah , blog cik boni kacak dah maken kacak .. hehehe ~

btw aurawhite tuh memg betul2 berkesan ker ??

dtgla blog CP , hehehe , ade pemberitahuan video keek CP yang baru , kalaw tgk mohon jgn muntah hijau , sb CP dalam video tuh cgt comel kalah kucing siam .. hehehe !
Cik Yaya Cik Yaya 09 May, 2013
salam =)

ok je..eh,pomot Aura whte plak..jual?owh..nak jgk dier jual ea..heeee
KiD KiD 09 May, 2013
BUDAK NAKAL MEMANG KAKI DESIGN DARI DULU... HEBAT DAH BELIAU NI...
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Nurrul: laju ye??hehe. nanti nak try test lah..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@gamepoint amd: memang. tapi ni redesign bro. :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Ratu Hatiku: ni purple ke biru sebenarnya?haha
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@tenku butang: hahaha. mata tu penting tu..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@munir ardi: memang nampak elegant designnya.. :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Muhammad Saiazuan Norhalik: aku pun tengah konpius ni sebenarnya.hahahhaha
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@blog-tips-kurus: kan??hehehe. beliau memang semakin femes sekarang.. :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Cik Fie: terima kasih cik fie :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Papa Mifz: ntah. sebenarnya den ingatkan ni biru. tapi layan je lah. smart jugak kaler ni.hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Isabel Diaz: adeh.. macam blog gegurl??haahhaha
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Lyeen De Syifa: hahaha. terima kasih lyeen :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Cinta hazanis: mek cah dah putih dah lah..hahaha. lepas ni tak tau putih macam mana pulak tu..hehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@cweet pinky: memang sangat-sangat berkesan.. nak beli bagitau saya tau :)
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@Cik Yaya: nak beli bagitau tau..hehehehe
boni kacak boni kacak 09 May, 2013
@KiD: maknanya dia makin dasyat dari hari ke hari..hehehe
hanafi abdullah hanafi abdullah 09 May, 2013
semakin hebat dan menarik..
Dianaa Dianaa 09 May, 2013
menarik lah warna template ni :D
MaMa Rey MaMa Rey 09 May, 2013
eh..barulah..lagi kacak blog Bonikacak ni..
KY KY 09 May, 2013
eeemm...memnag cantik dr sebelum ni, heee..betul

aduhhh...sempat lagi promot
JetAudio Plus JetAudio Plus 09 May, 2013
bagus lah, template boni sekarang..hihi
yang baik Ishak yang baik Ishak 09 May, 2013
cantik... suka kaler ungu+biru tema yang menarik!
Lizzie Yasmin Lizzie Yasmin 09 May, 2013
Bila agaknya terbuka hati aku nak tuka templet blog sendiri. Dah bosan sangat tengok
aTieYusof Family aTieYusof Family 09 May, 2013
Lagi nampak bergaya lah blog ni..kemas & tampan..haha:P
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 09 May, 2013
KA pun suka lah very nice !
Denaihati Denaihati 09 May, 2013
memang lebih kacak lah bro dengan template baru ni
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 09 May, 2013
Ok..cantik..lebih ceria..
wantie wantie 09 May, 2013
budak tu memang nakal le. sampai jadi cantik blog kau ni BK oi...
Tinta Lana Tinta Lana 09 May, 2013
Boni..

Aku suka template ni.

Kemas, tersusun je ^_^
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 09 May, 2013
Pergh... Canggih dah ni bro
Mohd Fauzli Mohd Fauzli 09 May, 2013
nice template.... tapi kenapa purple erk..?
Remy hazza Remy hazza 09 May, 2013
patut ler remy nampak lain kat sini....wajah baru rupanya.....
blackrosehunter blackrosehunter 10 May, 2013
nice template bro..walaupun baru masuk..hehe..
BUI JUNAIDI BUI JUNAIDI 10 May, 2013
purple..kak bui looikeee..my feberet kaler..^_^
Cik Yaya Cik Yaya 10 May, 2013
salam

ok la tmplete ni..
eh jual prodk?hehe amboi..mcm2
Yan Ty Yan Ty 10 May, 2013
Bro Boni ! Baru la KACAK blog bro. Dah lama tak jejak sini , dha berubah. Keep it up , bro!
NAL NAL 10 May, 2013
wah..TERBAIK LA...
Thumbd Up !

#lama NAL tak singgah sini :)
reezluv reezluv 10 May, 2013
sudah lama tinggalkan blogspot..ape khabar beliau agaknya..:P
Myra Jay Myra Jay 10 May, 2013
Nampak ceria dan menambahkan semangat :D
Irwan Alessa Irwan Alessa 10 May, 2013
Terbaik bohh.. Lawo ni.. Hehehe teringat templete aku lama.. hehehe.. Jangan lupa kat aku bro..
hafizmd hafizmd 10 May, 2013
ini mmg stylo milo bro!
sa mic sa mic 11 May, 2013
cantik lagi bergaya, heheh xD
Hafizul Hafizul 12 May, 2013
ooo patut la nampak lain jer...menarik bro..hehe
cik tom cik tom 12 May, 2013
lagi smart design baru ni...
Diyana Hani Diyana Hani 13 May, 2013
semat n tantek design blog awak!! auw..gedik bangat nak cakap pelat2...

Dennis Dennis 13 May, 2013
Aura White!!!! hahaha
azstory311 azstory311 13 May, 2013
Aura white sattooooo...hahaha.. pandai abang meniaga..^__^
Noor Ikmal Noor Ikmal 14 May, 2013
Assalam, nampak cool dan cantik blog koe sekarang erk... aku pun nak jugak.. hehehe
Cik Muda Cik Muda 15 May, 2013
fuhhhh....... dasyat btl dia pny design blog sekaranggg.... grrrr!!!