Zarul Umbrella Kecewa Bawa Lagu Penyesalan

Zarul Umbrella Kecewa Bawa Lagu Penyesalan | Kenapa kecewa? Dah tiga kali berturut-turut Jejaka Ni (sila klik) berjaya mengelak daripada naik atas pentas. Yang terbaru pada seminar buat duit dengan blog baru-baru ini. Rasanya lepas ni kena tukar nama beliau sebagai Mat Meja pula. Kali ni beliau berjaya lagi menyorok bawah meja tanpa dapat dikesan. 

Adakah tahun depan dan tahun seterus-seterusnya jejaka ni dapat melarikan diri lagi? Hahaha. Lepas ni aku kena bergandingan dengan beberapa blogger untuk tangkap beliau dan serahkan kepada bro Zarul Umbrella terus. 


Jom layan lagu Penyesalan yang didendangkan oleh Zarul Umbrella pada  seminar tersebut.




zarul umbrella
Kenangan berada satu pentas bersama Sifu tak rasmi aku, Bro Zarul Umbrella semasa Sepetang Bersama Blogger Anjuran Denaihati Network. 
Masih ada ummphh dan power suara penyanyi lama kan. Memang patut dipanggil LEGEND! 

{ 93 comments.. read them below or add one }

Kucing Hitam Kucing Hitam 24 May, 2013
apa kes main sorok2 hahaha
http://long-cham.blogspot.com/
Sheila Salim Sheila Salim 24 May, 2013
Assalamualaikum boni. perghh menyanyi sekali dengan sifu. weeewiiit ;p
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 24 May, 2013
antara boni kacak dngn zaul mana suara paling best...haha
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 24 May, 2013
ok the legend...<3
piwwwwwiiiiiittttt....
hana hadi hana hadi 24 May, 2013
sampai mcm tu skali.. jejaka tu risau nnt xpasal2 bila naik pentas dapat menjatuhkan reputasi zarul :P
Aku Penghibur Aku Penghibur 24 May, 2013
wow nyanyi dengan sifu .. sedap2
Myra Jay Myra Jay 24 May, 2013
Heheee, nnti plan supaya 'mangsa' tersebit dpt ditangkap sterusnya dibawa naik ke pentas... heheee
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 24 May, 2013
Legend..AE tak mau naik sebab nanti tergugat plak kepopulariti Z.U. huhu
Ezad Skytech Ezad Skytech 24 May, 2013
haha...beria bro eyriqazz sembunyikan diri bawah meja masa tu...hee~
Ladfe Amir Ladfe Amir 24 May, 2013
lain kali kita kena pakat2 agar jejaka itu duduk di depan aje dari mula seminar sampai habis. kalau nak pegi toilet pun kena escort.
munir ardi munir ardi 24 May, 2013
aduh rugi nian tak join seminar ini
Nana Liena Nana Liena 24 May, 2013
lah..sampai kena tangkap..bahaya..hoho
aTieYusof Family aTieYusof Family 24 May, 2013
lah.. sampai menyorok ke??..haha..
malu2 kucenk kot..:)
kamil salleh kamil salleh 24 May, 2013
Lagi hebat jika binikacak dapat menyanyi bersama zarul tu...
Khalilah MNor Khalilah MNor 24 May, 2013
gaya dah macam retis je.. hehe!
hazman aka species1980 hazman aka species1980 24 May, 2013
Next time memang kena suruh Zarul terus nyanyi kat sebelah telinga MAT TIGER sorang tue.....hahahahaha
muja muja 24 May, 2013
hahaha,, lawak,, betul ke sorok bawah meja?? alahai,, kih3
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 24 May, 2013
kehkehkeh..lari menyorok bawah meja..patut masa awal2 ko ikat kat kerusi jangan bagi lari
CintaKhadijah CintaKhadijah 24 May, 2013
lama da x jengguk blog abg retis ni. bhaha..
anys nadhilah anys nadhilah 24 May, 2013
haha . dia malu letew boni ..:D
Datin Tyka Datin Tyka 24 May, 2013
comel masa main sorok sorok tu
fairus fairus 24 May, 2013
BRO.. BEG MILO TU KASI WA.. LU TAK LAYAK PAKAI BEG MILO.. :)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 24 May, 2013
duet dgn abg zarul ke boni
Mas Zull Mas Zull 24 May, 2013
assalamualaikum boni...seronoknya dpt berduet dgn zarul yer...;)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 24 May, 2013
wow, boni pun mengambil peluang keemasan ni untuk menyanyi... hahahaha.. nanti masuk dunia nyanyian pula boni.. XD
JMR JMR 24 May, 2013
ko dh sebelah zarul, kurang sikit kacak lu bro..haha
marniey zul marniey zul 24 May, 2013
pergghh, suara tu.. macho..
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 25 May, 2013
assalam,

zarul terbaik, maintain hensem..
Kucing Hitam Kucing Hitam 25 May, 2013
http://long-cham.blogspot.com/
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 25 May, 2013
Memang best suara dia...i like..
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 25 May, 2013
bro... kenduri kawen aku nnt bleh tlg nyanyi..?? hehe
Qashmere Qashmere 25 May, 2013
Salam Boni...
Sekarang pon dah macam artis ye
Raudzah Zahari Raudzah Zahari 25 May, 2013
Nanti dah jadi artis , jgn jadi afik ya..he..he
zool zool 25 May, 2013
entah bila den nak join seminar-seminar ni
Lynn Munir Lynn Munir 25 May, 2013
Lama dah tak dengar Boni berkaraoke di rumah.
Izzat Eshak Izzat Eshak 25 May, 2013
suara zarul masih mantap!
Pasang iklan murah Pasang iklan murah 26 May, 2013
numpang singgah boni.. blogwalking!
Aan Rusmanto Aan Rusmanto 26 May, 2013
numpang singgah boni.. blogwalking!
Juan Juan 26 May, 2013
mana video yg ko nyanyi ni titan
krole krole 26 May, 2013
suara zarul umbrella mmg best boni...pergh! kat gmbar tu aku tngok cam ko berduet dgn beliau~~~ mesti ko yang paling menyerlah kan boni...cpt ngaku~~~hihihi
Yumida Huda Yumida Huda 26 May, 2013
mmg legend..dulu masa darjah 6..mmg aku syok abis kat zarul
siap de buku lagu umbrella lg
Mizz Aiza Mizz Aiza 27 May, 2013
memang sedap suara abang zarul.. mantap gitu..
Hairul Azni Hairul Azni 27 May, 2013
Memang tahap sebaris dengan artis dah Mr. Boni Kacak ni..tahniah bro!
Hafizul Hafizul 27 May, 2013
Hehe..mat meja?emm suara boni sedap...
Cik Yaya Cik Yaya 27 May, 2013
legend?
sore ble thn ye?hehe
Hairul Hafiz Karim Hairul Hafiz Karim 27 May, 2013
tu pegang kepala tu lupa lirik ke..
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 27 May, 2013
ternyata abg zarul lebih kacak dari boni. kikikiki. saya peminat setia dia dari zaman sekolah dulu tau sbb muka dia yg sgt ganteng gitu!
ejulz ejulz 27 May, 2013
rugi rasa x dpt pegi aritu..
Ema Johari Ema Johari 27 May, 2013
pasni sorok dalam almari pulak
Aan Shared Aan Shared 27 May, 2013
singgah lagi bang boni!!!
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 27 May, 2013
untunglah dapat berdiri sepentas dengan zarul umbrella =)
diana diana 27 May, 2013
sedapnya lagu nih...huhu..:)
nazray nazray 27 May, 2013
wah sedap giler suara zarul umbrella. nnt jumpa dia pesan saya kirim salam. next event jangan lupa jemput. hehe ( maaf la tak singgah )
MaMa Rey MaMa Rey 27 May, 2013
tukar nama jadi Mat Meja pula...hehehe..

sedap suara zarul umbrella..masih umphh
BlogS of Hariyanto BlogS of Hariyanto 27 May, 2013
ternyata suaranya cukup merdu di telinga :-)
nadia farahida nadia farahida 28 May, 2013
boni boniii :)
branding sangatttt giyomi lu bro. sampai wa sokmoo teringat2 :P
istiqomah istiqomah 28 May, 2013
phewittt,,nak sign XD
izfanora izfanora 28 May, 2013
nasib zarul xbubuh nma blog dia zarulkacak.. kuikui.. dh tahap artis ko ni..
Hanif Idrus Hanif Idrus 28 May, 2013
Wah!! bro pun menyanyi jugak yek..cayalah!!
KY KY 28 May, 2013
wah...tumpang pentas juga tu heee
Azlan Strider Azlan Strider 28 May, 2013
dari teknik penceritaan nmpaknya mamat tu memang licik..hehehe..btw sedap suara zarul nie...hehe

Regards,
-Strider-
Cik Ain Cik Ain 28 May, 2013
abg boni dgn begnya xdpt dipisahkan hak3
are_lin@yu are_lin@yu 29 May, 2013
xmkn tua btl lah pakcik zarul ni.hihi
Mila Ahmad Mila Ahmad 29 May, 2013
perghhh suara memukau sangat!
sha sha 29 May, 2013
siapakah mamat itu?jeng3....

isk2... kesian mamat itu..hehe
Amanina Mads Amanina Mads 29 May, 2013
untung laa.. 2 2 macho. hehee
Nurrul Nurrul 30 May, 2013
Suara boleh tahan sedap.. !! :D
Mat Som Mat Som 30 May, 2013
Boni, bila album sdra akan dipasarkan...
daddydee daddydee 30 May, 2013
suara penyanyi lama lagi berhantu...heheheh
teha teha 30 May, 2013
wah2 ! bole tahan suara nye.. hahahaa !
xila dot xila dot 30 May, 2013
wuaaahhh nk signnnnn bestla dpt pi
MaYa MustWany MaYa MustWany 30 May, 2013
kirim salam padanya..hihihi
Berita Kaki Berita Kaki 30 May, 2013
adakah ini suatu penyesalan ? hihihi
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 31 May, 2013
Dua2 retis glamer... hahahaha
Fiza Rahman Fiza Rahman 31 May, 2013
Alaaaa...APTB.

Suka suara dia. Memang power.
cik didiey cik didiey 01 June, 2013
suara maintain sedap dr dulu :)
Zakaria's daughter Zakaria's daughter 01 June, 2013
bahahaha. apa kes doh -,-' lelawaks
EchaRoslee EchaRoslee 02 June, 2013
Salam..
hi boni..lama tak jenguk sini.
btw, nak nyanyi dgn boni blh x ? Hehehe..
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 02 June, 2013
assalam,

vokal zarul maintain...
Nakusan Bali Nakusan Bali 02 June, 2013
tumben nih Bang Boni nggak ada update artikel baru..hehehe

sibuk yee..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 03 June, 2013
perghhhh terbaik ni...maaf lambat terjah kebusyan sgt2 skang ni
Iha Zaliza Iha Zaliza 07 June, 2013
vokal bro Zarul mmg maintain.. teringat2 masa nyanyi kat ABPBH haritu auww.. hahah..
Cik Fie Cik Fie 17 June, 2013
hahaha . suara dia power gila :)