Besar Gedabak

tv lg 84"
Harap maklum. Bukan aku yang kecik. Korang boleh tengok badan dan otot aku macam jejaka otot ni. Sasa, besar dan padu. Tapi berdiri sebelah tv ni buat aku jadi kerdil.
Yang besar gedabak macam bontot gajah itu adalah TV LG 84" . Tak percaya tengok kat gambar tu. Besar gedabak betul. Aku rasa kalau aku tercampak kat tv tu, boleh masuk ke dalam tv dan terus jadi pelakon dalam tu. Hahaha. 


{ 63 comments.. read them below or add one }

hana hadi hana hadi 12 June, 2013
1st. hehe kena pakai spek hitam kalau mcm ni..
Irwan Alessa Irwan Alessa 12 June, 2013
perghh.. woi belikan aku satu boni..
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 12 June, 2013
kalau kat rumah ada satu best nie..da macam panggung wayang dah..haha
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 12 June, 2013
skrin camni puas tengok ooooooooooooo.... hahaha
fyna fyna 12 June, 2013
bezday fyna tak lama lagi. boleh lah boni hadiah kan untuk fyna. gulp!
paripariputih paripariputih 12 June, 2013
mcm dah kat panggung wayang jer :P
Sheila Salim Sheila Salim 12 June, 2013
assalamualaikum boni, siapa yang menang tv ni? heheehe
DIARI FARISHA DIARI FARISHA 12 June, 2013
masuk tv terus berlakon dengan penyu tu..hehe
careno careno 12 June, 2013
perghhh.... ada tv ni kat umah ibarat bwak balik TGV or GSC kat rumah laa....
Mizz Aiza Mizz Aiza 12 June, 2013
dah tak payah keluar tengok wayang kat luar la lepas ni ya.. hehe..
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 12 June, 2013
Thanks boni ambik gambar tv aku..hahaha
wantie wantie 12 June, 2013
tak sanggup nak beli kalau gini. kang tak muat nak lekat kat dinding umah.

maklumlah umah eden kocik jer.
Ezad Skytech Ezad Skytech 12 June, 2013
ko lari sekuat hati ke arah tv tu...agak2 boleh masuk tak dalam tu boni...HAHA
Zulqarnain Abu Hassan Zulqarnain Abu Hassan 12 June, 2013
Kerlass Boni...

katanya kalau tercampak ke dalam tu...

muat sangat pun...
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 12 June, 2013
tahap gilowwwss dah ni,, pergghhh
Cik Muda Cik Muda 12 June, 2013
mau bersila depan tivi tuh....

boni star maria, bli tuk aku satu. sok besday aku....
Papa Mifz Papa Mifz 12 June, 2013
serius besar gila TV tuh...
myraVea myraVea 12 June, 2013
Dapat satu ni hari2 tgk movie ngan family sambil makan popcorn. Hihihi
Isabel Diaz Isabel Diaz 12 June, 2013
Besa gler.. Sama besar macam badan Abang Boni.. Hihi..
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 12 June, 2013
he he he...dapat sejibik tak? ala... x sempat nak gi hari tu...he hehe... ada wedding...kalau x dah boleh jumpa2 dah... he he he...
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 12 June, 2013
besarrrr nya...kalau dapat sebijik bestt ni..tapi nak pikir nak letak kat mana dulu...rumah dah lah sekanagkang semut je...hehehe
Ratu Hatiku Ratu Hatiku 12 June, 2013
besarnya...kalau rumah bungalow oklah ada tv bsr mcmtu tp nie kalau apartment mau 1 family rabun gara2 tgk tv besar tu..hihihi
Syahira Adisa Syahira Adisa 12 June, 2013
hahahaha! memang besar dan besar langsung ni. adesss! (:
Ca Ezah Ca Ezah 12 June, 2013
pehhhh..klo cmni tiap hari tgok 'wayang' kat umh jer..manyak syiokkkk....
Myra Jay Myra Jay 12 June, 2013
Best ni kalau letak kat rumah, puas hati tengok TV..
Tak payah p panggung dah :D
Norfanil Norfanil 12 June, 2013
takleh lagi besar ke? hahaha
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: 12 June, 2013
bestnya kalau ada satu kat rumah nie... :)
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 12 June, 2013
puas hati tgk tv besar ni
eyriqazz eyriqazz 12 June, 2013
belikanlah satu kasi hadiah kat saya bro..hik3
Cik Nur™ Cik Nur™ 12 June, 2013
haa..mmg gedabak..
kalau dah ada tv besar ni, dan lelaki xde alasan dah nak tgk bola kat kedai mamak...hahah
~SaL IjOu~ ~SaL IjOu~ 12 June, 2013
omak aih..agak besar di situ~
fairus fairus 13 June, 2013
MEMANG BESAU GILER.. GILER PUN TAKDE BESAU MACAM TU.. WAKAKA.
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 13 June, 2013
wauu tv sebesar ni boleh buat panggung wayang mini dalam rumah..
KY KY 13 June, 2013
siapa yg bertuah tu...
Hanif Idrus Hanif Idrus 13 June, 2013
Tak mahu ler...besau sangat...kikiki
chii chii 13 June, 2013
kalau ada satu kat umah..mmg x keluar ar jawabnya...

chii tetiba terimagine..kalau la skrin tu magic..pastu leh masuk...best kan..ahahha
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 13 June, 2013
gambar org dlm tv sama besar manusia sebenar kan...puas giler..
Dkna Abza Dkna Abza 13 June, 2013
boni tak cukup sasa nie hahaaa
Bin Muhammad Bin Muhammad 13 June, 2013
Tgok tv besar ni baru best, nampak mcm saiz sebenar...
Kalau tengok cite hantu...mau demam nih! hehe
hafiz hafiz 13 June, 2013
puas hati tu boleh buat macam mini panggung kat umah aku ni..
Jue Derella Jue Derella 13 June, 2013
xsesuai nk ltk kat umah... ruang tamu kecik je tv besar? x ngam langsung.. hahha...
potia casadelarossa potia casadelarossa 13 June, 2013
kompius ni.. tv besar atau model tv sebelah tu yg kerdil ekekekeke...
munir ardi munir ardi 13 June, 2013
memang kecik nian kelihatan Boni samping TV itu akaupun yang seperti gorilla kelihatan kecik disamping TV itu
Sayidah Nafisah Ruslan Sayidah Nafisah Ruslan 13 June, 2013
makin lama makin besar tv sekarang ni. and lama2 nanti mesti wayang tak laku dah. sebab dah boleh terus tengok kat rumah sendiri. kikiki
Cik Fiza Comel Cik Fiza Comel 13 June, 2013
klu ada tv mcm nie, xpyh susah2 g tgk wayang dh. hihi. :D

ehh ? ada niat nak jd pelakon niee. hahaha.
tenku butang tenku butang 13 June, 2013
kalau gini lea besonyaa.. udah rupa panggung wayang les umsh teman.. hihihi
Niesa Niesa 14 June, 2013
xprasan yg sebelah tv tu boni..terserlah kekacakkan disitu..hahaha.. :P
aTieYusof Family aTieYusof Family 14 June, 2013
ahhaha..mmg besar kedabak TV tu.. puas hati bila nengok..:)
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 14 June, 2013
woah leh wt katil bro hahha
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 14 June, 2013
ok..mmg hebat,,rasanya..boleh buka panggung ni..ahahha
Nurlyla Nurlyla 14 June, 2013
time baca part 'jejaka otot' tu.. lyla dh agak dh.. msti abg ben.. huhuhuhu
Neo89 Neo89 14 June, 2013
Pergh! tak boleh kecik lagi ker bro? hahah. Masuk la tv tuu. :P
Raudzah Z Raudzah Z 14 June, 2013
Memang gedabak..dah jadi full cinema..sound dia mesti best gilerkan..
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 15 June, 2013
dapat satu letak kat umah, fuhh layann :P
SAMIQA ♥ SAMIQA ♥ 15 June, 2013
Fuhhh !! ,emang puas hati law ada letak dalam bilik kat kolej Nurrul nie.. haha... ^^
Nakusan Bali Nakusan Bali 16 June, 2013
besar amat tuh TV Bang. buat nonton bola mantap banget tuh TV..hehe
MaYa MustWany MaYa MustWany 16 June, 2013
besornya..puas sangat2 dah tengok macam ni
Cik Fie Cik Fie 17 June, 2013
rasa puas je tgk skrin camni haha :)
baby comel baby comel 17 June, 2013
Tercampak kt dlm tu masih okey lg. Tapi tang terus jadi pelakon tu yg rasa plg best. Hehehe..makin kacak nampaknya beliau ni =)
Hafizul Hafizul 18 June, 2013
Perghhh update blog ni best nih..hahaha