Blogger-Blogger Otai Di @Santai Dataran Gemilang Putrajaya

Blogger-Blogger Otai Di @Santai Dataran Gemilang Putrajaya

Baru-baru ni aku ke Dataran Gemilang , Presint 4 Putrajaya untuk menonton Show Bro Zarul Umbrella. Sesampainya kat sana, aku agak terkejut. Tak sangka kat tengah-tengah halaman kotaraya tersebut tiba-tiba terselit sebuah taman riadah yang bagi aku agak menarik. Siap boleh mandi-manda lagi. Nasib baik aku terlupa pakai spender. Kalau tak memang aku dah terjun.

dataran gemilang putrajaya
Antara pemandangan di Dataran Gemilang, Putrajaya. Credit Gambar
Sesampainya kat sana, aku terpaksa mengawal otot wajah agar sentiasa di dalam mod kacak apabila kehadiran aku dijeling-jeling awek-awek yang berada di sana. Langkahan kaki juga terpaksa aku kawal. Takut-takut tersadung. Malu beb kalau terjatuh.

Dan kemudian, aku berjumpa dengan blogger otai yang pertama iaitu Bro Kid. Tak lama kemudian terserempak pula dengan Bro Anarm. Dan kemuncaknya, muncul pula Bro Amir (Denaihati) dari celahan pokok bunga. Ironinya, secara tiba-tiba kitorang terduduk sekali dan terus terlayan Show Bro Zarul Umbrella. Hahaha. Entah apa-apa cerita aku kan? Hahaha. Dah lah, jom layan gambar yang sempat aku tangkap hari tu.


dataran gemilang, putrajaya
Bro Kid dan juga Bro Zarul sedang berPose sakan. 
dataran gemilang, putrajaya
Barisan blogger otai. Dari kiri Bro Anarm, Bro Amir (Denaihati) dan juga Bro Kid.
dataran gemilang, putrajaya
Benar kata Bro Anarm, blogger dan kamera memang susah untuk dipisahkan. Hehehe.
dataran gemilang, putrajaya
Antara persembahan Bro Zarul. Menjemput peminat untuk naik ke pentas.
dataran gemilang, putrajaya
Bro Zarul Umbrella bersama peminat ciliknya. Tapi banding aku dengan budak tu, aku lagi cilik. Hahaha.

RUANGAN MENGUNDI

Dengan keazaman dan kekacakan aku yang agak tinggi ni, aku menyeru dan meminta bantuan korang semua untuk VOTE Eyma Lydia ye. Bantuan anda sangat diperlukan. 

UNDI HARI-HARI YE :)

{ 71 comments.. read them below or add one }

KiD KiD 20 June, 2013
Terbaik laaaahh... (reply komen dari samsung s4)
Mas Zull Mas Zull 20 June, 2013
assalamualaikum boni...memang terbaik la blogger otai semuanya ada...;)
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 20 June, 2013
sampaikan salam buat abg zarul yg kacak tu ye. saya peminat setia dia since sekolah lagi. hehehe
fyna fyna 20 June, 2013
perrghh... boni pun dah dikategorikan sebagai blogger otai gak nih. mohon minta sign ye. kang lepas nih, tak dan dah. hehehe.
Sheila Salim Sheila Salim 20 June, 2013
Assalamualaikum boni, bestnya lepak. tapi sejak 2 menjak ni sheila makin tak malu nak bergambar. knp ntah. dulu nak tangkap gambar pun suruh suami tangkapkan. hihi >_________<
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 20 June, 2013
Antara para blogger yang HOT dan RETIS!!! peeeewwwiittt!!! amboi boni, gatai nau! hahahahaha
PinKy MoMMa PinKy MoMMa 20 June, 2013
boni lagi cilik??..halaamaakkk fitam la dengar statement :P
Zulqarnain Abu Hassan Zulqarnain Abu Hassan 20 June, 2013
manak jari dan hidungnya heheheh
Anarm Anarm 20 June, 2013
blogger dan kamera saling memerlukan.. tanpa kamera, entri2 blogger akan jadi bosan sebab takde gambar menarik..
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 20 June, 2013
vah vah vah...seronoknya...
Nao Mei Nao Mei 20 June, 2013
wah seronok lah tu..awek dokjeling-jeling bagai..hahahaha....

santai betol tempat tu...hihi
siti ZAHARA siti ZAHARA 20 June, 2013
mcm meriah je..nape tk terjun..terjun p lah..hee
paripariputih paripariputih 20 June, 2013
mujurla tak de gambo si boni korek idung lagi, klw tak harus tercemar taman riadah tu hehehehehe
Mizz Aiza Mizz Aiza 20 June, 2013
meriahnya bila blogger-blogger otai berkumpul..
afzalsukasuki afzalsukasuki 20 June, 2013
apsal aku tak tau ni?dah la putrajaya..dekat lak ngan aku.terkilan aku, rasa tanak berak sehari ni tanda mogok!
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 20 June, 2013
hai boni sht ke???

rajinnya boni g perjumpaan blogger2 kn...

klu jemput kenduri kawen sy ari tu pn mesti boni dtg kn...tp sy plak segan nk jumpe boni...huhu
syuk shusuke syuk shusuke 20 June, 2013
video3. nak tengok sikit. :D
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 20 June, 2013
hai meriahnya gathering....kali ni Boni kurang membuat perangai dengan muka2 bajet ensem nampaknya
JMR JMR 20 June, 2013
ko tak perform skali ke bro?
Papa Mifz Papa Mifz 20 June, 2013
takde aksi korek hidung ke kali nih...haha
Sam Banjamin Sam Banjamin 20 June, 2013
bestnya... dpt berjumpa artis sakan... beruntung la kamu boni..
Hanif Idrus Hanif Idrus 20 June, 2013
Wah!! bro asik dapat jumpa blogger otai ajer...jeles aku
LelakiS LelakiS 20 June, 2013
kasut zarul gua minat.
Aku Penghibur Aku Penghibur 20 June, 2013
adehhhh syoknye dapt dengar live dia nyanyi
krole krole 20 June, 2013
len kali kalo ko jumpe zarul umbrela kata kat dia krole kim salam ya hihihi (mcm kenal). wah! bestnya ko boni...bule lepak2 ngan blogger otaiz g...kalola ada rezki p sna..confirm aku nak jmpe ko~ hihihi... sbab bgku..dirimu dah bule dikategorikan sbg otaz dalam persada blog ni~
Khalilah MNor Khalilah MNor 20 June, 2013
Otai boni...kirim salam kat zarul umbrella bagi phak saya... Eh, bagi pihak pakcik saya jugakk ye boni :)
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 20 June, 2013
Lama tak gi jalan2 putrajaya.. Huhu.. Ramianya blogger kacak di sinun! Hehehe..
Isabel Diaz Isabel Diaz 20 June, 2013
Hensemnya Abang Zarul Umbrella..
Isabel Diaz Isabel Diaz 20 June, 2013
Hensemnya Abang Zarul Umbrella..
shasha yacob shasha yacob 20 June, 2013
hamboiii, seronok sakan nampoak hihi
shasha yacob shasha yacob 20 June, 2013
hamboiii, seronok sakan nampoak hihi
Mus Mus 21 June, 2013
bestnya dengan aktiviti sebegini..
Aliff Haikal Aliff Haikal 21 June, 2013
kelassss kau jah. hahahaha
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 21 June, 2013
Memang blogger tak dapat di pisahkan dengan camera yea BK. BK tak buat persembahan dengan Abg Zarul Umbrella ker? Mesti lagi kacak kalau ada part tu :-)
Niesa Niesa 21 June, 2013
wahhh..mesti best kan..boni tetap dgn kekacakkannya..hahaha..
hazwan hairy hazwan hairy 21 June, 2013
bila la dpt jumpa hg lagi weh..haha
::EIDA:: ::EIDA:: 21 June, 2013
hahaha.. blogger&camera mmg tak dapat dipisahkan. tapi ingatkan blogger perempuan jee.. rupanya lelaki pun same.. kikikiki
hatiputera hatiputera 21 June, 2013
Terbaik dari ladang boni.
Cik Muda Cik Muda 21 June, 2013
oi oi oi...
awak bkn cilik boni, aawak licik... kehkehkeh... >__<
Ummi Kami Ummi Kami 21 June, 2013
Salam Jumaat...amboi ramainya blogger kacak dan cun... ^^
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 21 June, 2013
wah..buat video klip ke tu...
puteri kasih puteri kasih 21 June, 2013
memang best ada aktiviti cam ni...dapat bersantai bersama rakan-rakan blogger

p/s kalau takde kamera di tangan, memang bukan blogger namanya..hehe
Fiza Rahman Fiza Rahman 21 June, 2013
Gambar trademark yg paling kacak tu tak der ker...hehehe...
el el 21 June, 2013
awek2 jeleng2 kat kome ea..dah kome terlupa pakai spender..tgu masa je awek2 tu nak terkam kome hahahaha

dulu giler minat zarul..pas dia kawin xminat sbb dah mula selekeh n gemuk hahaha skun dah makin kacak..gagah dan sedap hehehehe

kim slm kat beliau..:)
hafizmd hafizmd 21 June, 2013
Mmg otai2 semuanya ni...tp satu jer aku rasa tak cukup

takde gambar hang buat "kerja"....hahahahha
Si Matatajam Si Matatajam 21 June, 2013
Bila la agaknya akak dapat ngedate ngan blogger terlampau kacak ni kan..muahaha
xila xotmy xila xotmy 21 June, 2013
otai sgt ni...carikan aku muda2 sket buat koleksi hahahahaha
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 21 June, 2013
Sekali je sampai ke situ..
blackrosehunter blackrosehunter 22 June, 2013
best kalau dapat kumpul gini kan..tak sangka juga presint 4 tu ada tempat cantik gitu..
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 22 June, 2013
Bestnya santai dengan blogger otai..
Khairul Zamri Khairul Zamri 23 June, 2013
baju denaihati tu penting hihihi siap ade link vote eyma wewitt good luck :)
deno deno 23 June, 2013
wah seronoknya bersantai bersama blogger otai :)
Hafizul Hafizul 23 June, 2013
perhhh seronoknya..hahaha..jeles i..
.::: Princess MOMOY :::. .::: Princess MOMOY :::. 23 June, 2013
siapa awek cun belakang Bro Kid dan juga Bro Zarul tu. tergoda ai. hehe
MaYa MustWany MaYa MustWany 23 June, 2013
otai2 dah kumpul bagi support..cayalah!
Raudzah Z Raudzah Z 23 June, 2013
Wah bergumbira sakan ya..ada pra tonton lagu ramalanku benar belaka versi baru ke..
Remy hazza Remy hazza 24 June, 2013
jumpa bro zarul kat floria tadi...nak tegur segan...padahal depan mata jer.......
Aimaniman Ezaiza Aimaniman Ezaiza 24 June, 2013
lama x menyinggah di sini...

seronok la kalau aktif berblog,boleh ke sana sini urusan blog kan kan
man man 24 June, 2013
mmg terbaiklah klu berjumpa ramai2..blh kosong idea..hehhe
Ema Johari Ema Johari 24 June, 2013
mana gambar bro kacaknya...hilang dek kacak dari bro zarul ke?...
Dkna Abza Dkna Abza 02 July, 2013
waktu ni dkna kat klate..kalo ada kat putra confirm dkna yang paling CILIK hheheee
baby comel baby comel 02 July, 2013
bersantai santai bersama otai berbisa... hehehe
nur lyla nur lyla 04 July, 2013
bunyi gempak woo, semua 'bro' berkumpul.. abg zarul jga jadi pujaan hati.. hahaha