Tip Terbaik Dan Berguna Bila Menghadiri Ujibakat Akademi Fantasia

Tip Terbaik Dan Berguna Bila Menghadiri Ujibakat Akademi Fantasia | Sorry kawan-kawan. Aku sebenarnya masih lagi ada masalah dengan streamyx ni. Terpaksa online kat cc. Itu yang lama tak berupdate tu. Kena sambar petir, modem terus rosak. Dah dua minggu menanti orang TM sampai untuk repair tapi masih tak sampai. Dasyat betul. Tapi bil laju je sampai.
ujibakat akademi fantasia
Agak lama tak nampak logo dan simbol ni kan. sumber
Terus ke tajuk. Hari ni aku nak kongsikan video untuk beberapa tip terbaik dan berguna jikalau korang nak menghadiri sesuatu ujibakat nyanyian termasuklah Akademi Fantasia. Sekarang ni pun tengah ujibakat Akademi Fantasia kalau tak salah aku. Jadi, korang bolehlah gunakan tip-tip itu untuk berjaya dalam ujibakat. Boleh juga korang share kat pak cik atau mak cik korang sekali. Mana tau dorang nak cuba-cuba Akademi Fantasia atau Kilauan Emas kan? Jom saksikan video ini. Layan.


RUANGAN MENGUNDI

Berbekalkan wajah yang agak kacak, tirus, sedikit manja dan budiman ni, aku nak minta tolong korang semua undi EYMA LYDIA ye. Undi hari-hari. Tekan saja vote di --> EYMA LYDIA

{ 42 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 06 June, 2013
boni..masuklah AF..nanti blogger2 boleh undiAF haha
Nieyna Sakinah Nieyna Sakinah 06 June, 2013
awk msuk AF nanti sy undi awk kaw2 punye~~~
fyna fyna 06 June, 2013
mohon tuan badan masuk ye.
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 06 June, 2013
Macam2 lah Boni ni...
kalau boni masuk AF mesti boleh menangggg....
AFUNDI BONI 20
muja muja 06 June, 2013
sila join AF sekarang juga!! :D
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 06 June, 2013
Eh2 baru perasan ada kucing plak interframe kat belakang tu keluar dari bilik..heheh
Irwan Alessa Irwan Alessa 06 June, 2013
kucing tu pun nak retis.. abis la.. igauan aku telah bermula lagi.. arggghhh.. sama macam semi final bola JDT vs Pahang tu. pon kucing gak.. arghhh..
Aku Penghibur Aku Penghibur 06 June, 2013
hehheehehe kelakar video nie :) tips yg berguna
tenku butang tenku butang 06 June, 2013
boni masuk lea AF.. kami undi Boni..! heee..

dh vote eyma ! =)
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 06 June, 2013
hahah..naek semput tgk video tu.*gelak guling2..apa2 pon terbaik ahh boni ! =)
Sheila Salim Sheila Salim 06 June, 2013
Assalamualaikum boni. hahahhaa. bagus tips ni. nanti kalau berjaya masuk. sheila vote untuk boni k? hehehhee ;P
Phat Phat 06 June, 2013
apa lagi go for it bro
Abe Kie Abe Kie 06 June, 2013
salam. abe dah masuk 40 jd kena gi audition Kilauan Emas aje next yr..
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 06 June, 2013
silalah join AF ye boni. kalau dah minat tu, teruskan aje. yg penting, kita bahagia dan suka dgn apa yg kita buat. all the best to u! nnt kalau join, jgn lupa kem salam kt cikgu vokal kesygn saya tu, cikgu ct :)
wantie wantie 06 June, 2013
sila sibukkan diri kamu menghadiri uji bakat tu. nanti akak mandremkan juri supaya dia pilih kamu. muahahaha...

kompom akak undi kamu k.
Kakcik Kakcik 06 June, 2013
Boni masuk ujibakat ke? :)
Isabel Diaz Isabel Diaz 06 June, 2013
Hahaha.. Memang lumrah.. Kalau bil laju jer datang. Padahal servic bukannya ok pun. Err, pesal komen saya lain erk..
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 06 June, 2013
Hahaha...xhabis tergelak lg ni... video yg menarikk.. EYMA LIDIA? Siapakah dia dihatimu?? O_o
Mek Onie Mek Onie 06 June, 2013
apakata boni yang joinnnnnnnnnnn,macam ada bakat :D
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 06 June, 2013
keep calm and boooo boni kacak! hehehehe
Qashmere Qashmere 06 June, 2013
Gituuu bagi tips! hebat!
Qashmere Qashmere 06 June, 2013
Gituuu bagi tips! hebat!
Lea IsNawi Lea IsNawi 06 June, 2013
hahaha....suka part tomok nyanyi tu
ngeh3
Neo89 Neo89 06 June, 2013
Lepas ni aku nak topap RM100. Nak AFUNDI kau abam Boni. Go Boni go! :D
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 06 June, 2013
ASTO tak nak buat uji bakat blogger ke?
baby comel baby comel 06 June, 2013
Hehehr mcm3 lah abg boni ni. Sabar jelah. Kucin pun nk masuk ujibakat jgk :) mohon afundi boni
Norain Yusoff Norain Yusoff 06 June, 2013
errk.. huhu..nice tips.. moh kita try masuk..
fairus fairus 06 June, 2013
TERBAIKLAH BRO.. KELAKAU.. KELAKAU..
Cik Muda Cik Muda 06 June, 2013
awak bg tips.. awak masuk la boni...

nti sy undi awak...hahahahaha~
KorN KorN 06 June, 2013
alaa boni. nak kau masuk af10. kalo masuk konpem kami2 ni undi ko.. =P
Cik Nur™ Cik Nur™ 06 June, 2013
Ehh..servis TM ni mmg lambat kot...
sini pun sama..huhu..

bab bil mmg laju je sampai..grr..

Masuk la AF boni....
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 06 June, 2013
apa lagi boni, ramai do request boni masuk AF ni, mesti menang punya lah =D go boni go haha
Kucing Hitam Kucing Hitam 07 June, 2013
abg boni nak masuk keer hahha
Papa Mifz Papa Mifz 07 June, 2013
rasanya ramai yg nak tgk bro masuk AF nih..apa lagi mulakan langkah bro...:)
hafiz hafiz 07 June, 2013
tak join ke boni..tengok boleh nyanyi tu..
Iha Zaliza Iha Zaliza 07 June, 2013
sy boleh jd juri la sbb takleh sebut R jgk.. haha, yg no.7 tu kelakar, tapi kelakar2 pon, sy dah jatuh cinta dgn vokal inche Boni.. pi la audition tu, sure ramai peminat :)
MaYa MustWany MaYa MustWany 09 June, 2013
abang masuk la jugak ..hihihi
LiYa HaNiF :: LiYa HaNiF :: 10 June, 2013
hehehe apa lagi boleh le BK masuk ujibakat AF kali nie .. :)
Niesa Niesa 11 June, 2013
kalau boni masuk AF ni kompom byk peminat sudah..hahaha..
chii chii 13 June, 2013
haaa...ramai yg da request boni join..so ape lg,?? nnt chii ada la org yg nak di vote...eeheheh
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 14 June, 2013
wah leh guna tips2 ni. hahhahah
Cik Fie Cik Fie 17 June, 2013
hahahhaha . lawak2 :)