Biarlah Gambar Berbicara


{ 55 comments.. read them below or add one }

Wadi AR Wadi AR 05 July, 2013
hidup morsi! hidup!
Norfanil Norfanil 05 July, 2013
morsi... mula2 blur2 gak pasal morsi..tau dia jadi presiden je tahun lepas..
bila baca berita baru tau apa jadi..hmm..
pilihan di tangan rakyat mesir..
hope rakyat malaysia kat sana smeua ok..
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 06 July, 2013
harap kesudahan yang baiklah.kesian kepada rakyat yang tersepit :(
Sam Banjamin Sam Banjamin 06 July, 2013
hmmm... dipilih rakyat.. dibuang rakyat... begitulah rencahnya politik dunia...
yanuar catur yanuar catur 06 July, 2013
Kasihan dah si presiden satu ntu
Kucing Hitam Kucing Hitam 06 July, 2013
semua drama dunia nie
syuk shusuke syuk shusuke 06 July, 2013
kuasa pentabdirannya dihadkan , then tetibe kena guling dengan tentera.
muja muja 06 July, 2013
moga yang terbaik untuk beliau,, :')
Muhammad Saiazuan Norhalik Muhammad Saiazuan Norhalik 06 July, 2013
gua kurang alert ngan isu semasa
fadh leyanie fadh leyanie 06 July, 2013
keamanan kesejahteraan yg penting ~
El Hardy El Hardy 06 July, 2013
Morsi x menjadi buah yg boleh dicaturkn oleh proksi zionis n the hidden hand...sbb tu kena tendang...'they' are looking for proxy yg pasti akan sntiasa mengiyakan dan membuntuti perbuatan dorg, hatta ke lubang biawak sekali pun!!
siti ZAHARA siti ZAHARA 06 July, 2013
yg penting kesejahteraan dan keamanan
inilah dikatakn kuasa politik..macam2 bleh berlaku..
Isabel Diaz Isabel Diaz 06 July, 2013
Tak fahamlah dengan rakyat Mesir nie..
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 06 July, 2013
semoga perdamaian bisa hadir di tanah Mesir....salam :-)
Masha Meisters Masha Meisters 06 July, 2013
ini semua politik ye?
aloooo...memg tak fahamla...huhu
Bin Muhammad Bin Muhammad 06 July, 2013
Semoga beliau di beri kekuatan dan terus berusaha menegakkan undang2 Allah di Mesir.
Eiqa Almond Eiqa Almond 06 July, 2013
Pandinya gambar berbicara, ekekekee
Amanina Mads Amanina Mads 06 July, 2013
kalau la morsi jd PM kita.. wah sayang dia sgt2
Eiqa Almond Eiqa Almond 06 July, 2013
ehh silapp.! pandainyaa..
man man 06 July, 2013
mslhnya umat islam kena bersatu..hehehe
Cik Zaitul Cik Zaitul 06 July, 2013
Tula, kalau mesir.. mcm2 bole jadi...
Kalau malaysia....
Chuu Muqhlis Chuu Muqhlis 06 July, 2013
dlm dunia politik ni mcm2 bole jd.,
fairus fairus 06 July, 2013
TAK FAHAM LE DENGAN RAKYAT MESIR NI..TAK SUKA SKIT, GULING.. TAK SUKA, GULING.. SAMPAI BILA NAK MACAM TU?? MORSHI BARU 1 TAHUN DAH DIGULING.. APEKAH YANG BAKAL MENGANTI JUGA AKAN LEBIH BAIK ATAU AKAN DIGULING JUGAK.. ???
ma ❥ ma ❥ 07 July, 2013
Siapa mamat ni? Boni i low profile tu susah cari link hehe
Mizz Aiza Mizz Aiza 07 July, 2013
sama-samalah kita menyokong perjuangan menegakkan islam..
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 07 July, 2013
adui saya lagi tak faham...hari tu dengar berita 16 mati time mereka baikot morsi..bayangkan sampai terbunuh.mesir tu negara ambia...
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 07 July, 2013
betul tu tak fahamlah dengan mereka ni..sikit2 memberontak...
munir ardi munir ardi 07 July, 2013
Tanda - tanda kekalahan Ikhwanul Muslimin. gereja pretorian sudah mulai lebih berkuasa di MEsir Ya Allah selamatkanlah negeri kami dari hal seperti ini
krole krole 07 July, 2013
tabik spring kat morsi ni...moga Allah permudahkan urusannya amin
Yumida Huda Yumida Huda 07 July, 2013
kesiannya rakyat di sana
moga pemimpin kali ni dpt mentadbir negara dgn aman
Lady ★ Hanna Lady ★ Hanna 07 July, 2013
nasib la malaysia tak jadi cm tu kan ? alhamdulillah. dapat lahir di malayssia ;)
Diyana Hani Diyana Hani 08 July, 2013
sekarang pilihan raya lg kan kat mesir??? eh..btol ke??? hohoh
Diyana Hani Diyana Hani 08 July, 2013
sekarang pilihan raya lg kan kat mesir??? eh..btol ke??? hohoh
waiman takwa waiman takwa 08 July, 2013
Dunia oh dunia. Kadang kala kita di atas, kadang kala kita di bawah.
AdiaLuze AdiaLuze 08 July, 2013
Assalammualaikum & salam ziarah ..

Pergolakan di negara2 di semenanjung Tanah Arab ... Tanda2 besar kiamat telah mula muncul satu persatu .. Allahuakbar !!! @_@"
Denaihati Denaihati 08 July, 2013
sama-sama kita doakan yang terbaik unttuk beliau dan Mesir.
aizamia3 aizamia3 09 July, 2013
memula tak faham nape banyak post pasal morsi..
nampak sgt kurang amik tau hal semasa.. :(
wantie wantie 09 July, 2013
percaturan dunia...

Moga rakyat kita di sana selamat
baby comel baby comel 09 July, 2013
harap konflik yg tercetus ni reda la. risau.. apa peranan dunia islam eh kalau camni??
si kiut lavender si kiut lavender 10 July, 2013
diri hanya mampu berdoa semoga beliau terus kuat dalam menegakkan undang2 Islam
tenku butang tenku butang 10 July, 2013
teruskan perjuangan menegakkan dunia islam..
Si Matatajam Si Matatajam 10 July, 2013
M cuma doakan umat Islam d sana selamat
syabany syabany 11 July, 2013
terimakasih atas informasinya sangat bermanfaat
Remy hazza Remy hazza 12 July, 2013
semoga keamanan dan ketenangan kembali disana......
Aida Ismail Aida Ismail 12 July, 2013
Ruginya rakyat Mesir. :( Morsi antara pemimpin yang berani menegakkan Islam. Kagum dengan beliau. Moga Allah beri perlindungan padanya dan semua umat Islam di Mesir.
CARA DAFTAR CARA DAFTAR 17 July, 2013
saya kurang tau dengan morsi,., hehehe sowry,.,
REFAND REFAND 17 July, 2013
gambarnya kok cuman satu???
DIARE ANAK DIARE ANAK 23 July, 2013
info yang sangat bagus sekali .
ADDISON ADDISON 23 July, 2013
artikel yang sangat bagus sekali .
HIPOPIGMENTASI HIPOPIGMENTASI 23 July, 2013
nice informations, thank's.. .