Kita Episod 2

Lama betul aku yang kacak ni tak update entri kan? Nak buat macam mana. Sibuk buat plan untuk tendang pipi Basyar Assad tapi masih tak berjaya. Hahaha. Jadi, untuk hari ni aku nak berkongsi video kesinambungan video KITA hari tu. Jadi, jom layan KITA episod 2. Istimewa daripada Penyamun Inc.
penyamun inc.
Maskot terbaru Penyamun Inc. Macam Kakashi tak? Heh heh.
penyamun inc.
Gambar BEHIND THE SCENE KITA. Mahal kan pose aku tu.
penyamun inc.

UNTUK TONTON KLIK --> KITA #2

video menarik, video best, video

Ada tak sesiapa rindukan aku sepertimana Nora Danish rindukan aku? Hahahaha

{ 33 comments.. read them below or add one }

KY Atie KY Atie 01 July, 2013
baju biru tu memang nampak sangat muka p....hihihi
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 01 July, 2013
rindu serindu-rindunya boni....empat pangeran berkacamata..yang satu berkacamata pula...tapi kacamatanya ada dalam kantong boni :-)
Mat Som Mat Som 01 July, 2013
ASSALAMUALAIKUM BONI
ALHAMDULILLAH prihatin dgn masalh Islam sejagat.
Semoga Allah menghancurkan Amerika, Israel, Syiah dan Bashar Al Asad, dan yg tinggal hanyalah ISLAM sejati dan org2 yg baik sahaja.
siti ZAHARA siti ZAHARA 01 July, 2013
weittt!! da episod 2 lgi..hee..byak dalm kehidupn kita yg kita trlepas pndang..apa2 pn mmng terbaiklah..=)
fairus fairus 01 July, 2013
DAH KOMEN KAT YOUTUBE.. :)
syuk shusuke syuk shusuke 02 July, 2013
sehabis famous abg boni dapat. :D
wantie wantie 02 July, 2013
Terbaik. Ada mesej. Pic first tu. Muka penyamun ke muka time jerebu?
munir ardi munir ardi 02 July, 2013
aku lihat picture aja dulu rakan Boni koneksi tak bisa nonton you tube aduh mestilah Filmnya lebih hebat lagi
dear xila dear xila 02 July, 2013
wow sapekah yg terlebih kacak dr ko yg belah kiri tu? wink2 hahahah
Isabel Diaz Isabel Diaz 02 July, 2013
Abang Boni spoilkan gambar.. Hahaha..
mie mie 02 July, 2013
wah...
repeT BERULng kLI TENGOK VIDEO NI..
hehehehe
Mizz Aiza Mizz Aiza 02 July, 2013
terbaik la boni and the gang.. ada mesej yang disampaikan.. :D
Papa Mifz Papa Mifz 02 July, 2013
ada lagi rupanya aksi korek hidung tuh yar...haha
Tinta Lana Tinta Lana 02 July, 2013
Salam.

Kenapa ko korek hidung plak tu boni..hilang kacak ko.. (-_-) hahahah
Aku Penghibur Aku Penghibur 02 July, 2013
wahhh kita dua, hahaha esti best jap nk gi tengok
Ema Johari Ema Johari 02 July, 2013
tagline korek hidung jer erkh...hehehe
LelakiS LelakiS 02 July, 2013
kemain besar lubang hidung...hehe.
baby comel baby comel 02 July, 2013
belum tengok lagi rasa siyes dah jatuh hati... peace! :)
Zuan Zuan 03 July, 2013
patut la lu senyap je. bz rupanye
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 03 July, 2013
Waaa sapa la yang dh bersalam dgn abg boni selepas pose tu..haha
razzwey razz razzwey razz 03 July, 2013
sampai hati kau salam aku dulu lepas korek hidung!!!! :p
Denaihati Denaihati 03 July, 2013
mahal sangat-sangat gambar ni, tengah melombong bijih emas...heee
Hafizul Hafizul 03 July, 2013
Nak join korek idung sekaki boleh?haha
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 03 July, 2013
pasni boleh tukar nickname ko..bukan boni kacak..boni hidung..hehe
Remy hazza Remy hazza 04 July, 2013
agak2 kalau dikumpulkan bijih tu...dah byk mana ye bro..... sentiasa jer.....
Diyana Hani Diyana Hani 04 July, 2013
makin terserlah kekacakan boni...tang hidung tu...
CARA DAFTAR CARA DAFTAR 17 July, 2013
foto yang kedua ngupilnya udah berapa banyak???? hehehehe
KISTA KISTA 17 July, 2013
hahahaha,., bisa-bisa z ni adminnya..
REFAND REFAND 17 July, 2013
info yang sangat bagus sekali gan..
DIARE ANAK DIARE ANAK 23 July, 2013
info yang sangat bagus sekali .
ADDISON ADDISON 23 July, 2013
artikel yang sangat bagus sekali .