Nestle Drumstick Terbaru Perisa EKSTREM CHOC Memang Nikmat

Nestle Drumstick Terbaru Perisa EKSTREM CHOC Memang Nikmat

Baru-baru ni aku mencuba ais krim Nestle Drumstick berperisa EKSTREM CHOC. Perisa terbaru daripada Nestle Drumstik. 

nestle drumstick perisa terbaru, nestle drumstick perisa ekstrem choc, nestle perisa eksterm choc, nestle drumstick, ekstrem choc
Nampak tak Nestle Drumstick perisa Eksterum Choc.Sangat menyelerakan walau tengok pada bungkusan je.
Dan, paling menariknya, Nestle Drumstick dengan bangganya telah meraikan pelancaran perisa terbaru ini bermula pada bulan MEI 2013. Mereka telah mengembara seluruh Semenanjung Malaysia dan di dalam pengembaraan ini, mereka singgah di lebih daripada 110 buah kolej dan universiti. 

Menariknya lagi, aktiviti yang telah diperkenalkan di lokasi-lokasi terpilih itu adalah "Bungee Trampoline". Dengar pun macam menarik. Sesuai dengan mereka yang menggemari keseronokan dan pengembaraan.

nestle drumstick perisa terbaru, nestle drumstick perisa ekstrem choc, nestle perisa eksterm choc, nestle drumstick, ekstrem choc

Aku teruja sampai meleleh air mata aku. Gila tak menangis. Dengan ais krim berperisa coklat dibaluti wafel kon rangup, ditambah dengan pusaran sos coklat berkrim di tengah-tengah, dilengkapi pula dengan taburan cip coklat putih dan gelap di bahagian atas cukup buat sesiapa teruja. Terutama para gadis yang memang menggemari coklat.


Ok, bagi korang yang ingin mendapat maklumat lanjut tentang tarikh dan lokasi pengembaraan Nestle Drumstick ini, sila layari blog dan facebook Nestle Drumstick di bawah ini. Mana lah tau kolej atau Universiti korang terpilih. 



atau


Aku pernah makan ais krim coklat sampai terjatuh dalam longkang sebab terlalu menghayati kenikmatan coklat ais krim tu. Hahaha.

{ 66 comments.. read them below or add one }

Nao Mei Nao Mei 15 July, 2013
agak-agak lah makan aiskrim tu...hahaha...tu baru makan aiskrim jatuh longkang...hihi...lepas nie jatuh sungai pula...hihi...

wah ais cream pula awal pagi nie.....hihi....sungkey petang karang cik akak beli ya..hahaha
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 15 July, 2013
mmmmm...
sesi makan sekerim kol berape ni bro??
Syafiqah Hashim Syafiqah Hashim 15 July, 2013
awhhh...sedappnya!
nak jugakkkkk...............
Raudzah Z Raudzah Z 15 July, 2013
Memang sedap..tapi part yang jatuh tu tak tahan tu..tak pa lain kalai hati-hati ya Boni..kalau cedera dah kurang kacaknya..
fairus fairus 15 July, 2013
MEREREH AYER RIUR...
daddydee daddydee 15 July, 2013
mau aku gi beli sekarang jugak ni...
syuk shusuke syuk shusuke 15 July, 2013
8.30 pagi nafsu makan mula bergelora. hhaha. salah bro boni la ni :P
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 15 July, 2013
perkh,,tgk ais cream dh pagi2 nie..tek tertahan kot..
Zurina Zurina 15 July, 2013
jgn lupa...berbukalah nti dengan ais krim Nestle Drumstick berperisa EKSTREM CHOC!!!...iklan tambahan tak berbayar...:)
Mila Ahmad Mila Ahmad 15 July, 2013
Boni makan apa pun kusyukkkk..kalau beruang kutub datang terjah pun tak fedulikkkk haha..
Mira Adzlia Mira Adzlia 15 July, 2013
"sesungguhnya aku sdg bpuasa tatkala menatap eskrim ini." hahahaha
ma ❥ ma ❥ 15 July, 2013
harap Boni tukar siaran makanan ke sebelah malam selepas waktu berbuka..terima kasih banyak banyak hehe
Kakzakie Kakzakie 15 July, 2013
Melampau sampai masuk longkang kerana makan aiskrim:)
ArELeEz ArELeEz 15 July, 2013
dasat betul tahap p'hayatan mkn eskrem tuh! he3..
Qashmere Qashmere 15 July, 2013
Uish...terliur plak tengok ni
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 15 July, 2013
makan ais krim sampai masuk longkang, terlampau sedap lah tuuu...
fyna fyna 15 July, 2013
errrr... nak cari lah balik nih. boni kejam. huhuhu ^_^
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 15 July, 2013
Waahh makanan kegemaran saya tu.. bulan2 puasa ni,....ish!
are_lin@yu are_lin@yu 15 July, 2013
sdapnya..aik pgg tu dlm bulan posa ka.haha..lwok ja na.hihi
waiman takwa waiman takwa 15 July, 2013
Dugaan.. eh.. cobaaan :)
wantie wantie 15 July, 2013
ini mesti kes makan eskrem sambil pejam mata. kalau gini ko jangan makan eskrem kat jambatan pulau pinang. kang jatuh laut pulak.

bukan marah! NAsihattttttt
Isabel Diaz Isabel Diaz 15 July, 2013
Sedapnya.. Rasa macam nak ponteng puasa jer tengok.. Huhu..
NAL NAL 15 July, 2013
amboii.. sampai jatuh longkang tu.
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 15 July, 2013
ah siot..puasa2 ni post entri aiskrim..terpaksa beli balik keje nanti..hahaha
Suara Hati Suara Hati 15 July, 2013
Boni belanja sy makan aiskrim ..bole? hehe
Mar Haini Abdul Rahim Mar Haini Abdul Rahim 15 July, 2013
sobsss sobbss inni soimatun....
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 15 July, 2013
walla yg ini mmg feveret KA lah !
Masha Meisters Masha Meisters 15 July, 2013
haha...nampak nikmat kegelojohan sampai tertonggeng2....haha
Mashitah Rosli's Mashitah Rosli's 15 July, 2013
eley boni..x kacak la makan sensorang...mai sket! hihi..
Ena's Stories Ena's Stories 15 July, 2013
dugaan betul tgok pic sekerim tu tau!..terliur tau!..

p/s: nak tanye la..awk ke yg berlakon dlm citer 'bro nampak motor gua'...penyamun tu mcm ada iras2 awak la...
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 15 July, 2013
alamak boni puasa2 ni tunjuk aiskrim plak..
Aku Penghibur Aku Penghibur 15 July, 2013
walawei ,adehhh terliur ,jadi teringin plak
eddie eddie 15 July, 2013
dugaan betul la time puasa nie
Asyik Izas Asyik Izas 15 July, 2013
aiscream sedapnya..:)
Cik Muda Cik Muda 15 July, 2013
gulppp....

sedapnye.... banjew.!!

boni, ni pic terbaru ke? hehe...mcm npk kuwus jew... erkk..!
Cik Muda Cik Muda 15 July, 2013
kuwus dari sblm nih le...
munir ardi munir ardi 15 July, 2013
boleh kirim tak ais krimnya lazat nian tampaknya
E'in E'in 15 July, 2013
pehhhhhhhhhh meleleh tgk...

terjatuh dlm longkang? gelojoh sgt mkn tu... haha
encikarman encikarman 15 July, 2013
fuhhh... makin kacak tuan bila makan aiskrim nih...ni rupanya tips utk menjadi kacak kot.
Denaihati Denaihati 15 July, 2013
nasib baik baca malam-malam ni, kurang sikit terliur...heee
Ainim Suju Ainim Suju 15 July, 2013
As Salam..Saya dah follow blog ni. Salam perkenalan.

Makan aiskerim sampai jatuh longkang? Isk isk..khusyuk sgt tu..heheheh
Remy hazza Remy hazza 16 July, 2013
nasib baik remy dtg singgah tgh malam.... weyyy dah tak terliuq..... perut dh kenyang....he3
Mizz Aiza Mizz Aiza 16 July, 2013
boni dah jadi model aiskrim tu ke? hehe.. nasib aiza singgah malam, kalau tak faham2 aje la..
Cik Nur™ Cik Nur™ 16 July, 2013
selamatlah datang tgk malam2....
kalau tgk siang2...
mahu basah blog boni. ni...
hahaha
Sam Banjamin Sam Banjamin 16 July, 2013
ko nampak kiut ngn eskem tu.. tambah kiut kalau bak kat aku eskem tu... hehehe
With Julia With Julia 16 July, 2013
Alohaaa Boni....its me Umi Qi...yg gathering Flora Cafe sabtu lepas....pisss no war hahahha
Amanina Mads Amanina Mads 16 July, 2013
Hadoii tertengok pulak aiskrim pagi2 nie.. haha
Cik Yaya Cik Yaya 16 July, 2013
ehh yaya pengguna brgan nestle cmne leh xrase lg askem tbaru tu..x
bleh jadi nii..nk mnta mak belikan lah nti..hahaha ;p

*mkn time buke p0n sodap kan kan^,^*
Hafizul Hafizul 16 July, 2013
Cobaan di bulan puasa...fuhhh sabar-sabar...haha
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 16 July, 2013
hope ismeth tak jatuh dlm longkang mcm abg boni! ahahahaha
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 17 July, 2013
hahahahaa adeihh bior betul ni boni,menghayati rasa aiskrim sampai jatuh longkang?ni patut jadi duta semua produk aiskrim he3...
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 17 July, 2013
Bulan2 pose ni citer pulak pasal eskrem.. Ini adalah kejam! Huwaaaa! Glup2!
CARA DAFTAR CARA DAFTAR 17 July, 2013
waw,., eskrim ni,., mau dong,.,.
KISTA KISTA 17 July, 2013
bulan puasa gini postingan tentang es krim??? hulpt,., enak kali yaaaaaaa,., hehehehe
Si Matatajam Si Matatajam 17 July, 2013
Aduiii dok tayang eskrem la plak...Sabaq Sabaq....
MaMa Rey MaMa Rey 17 July, 2013
adoii..cara boni citer eskrim ni buat sy berliur la..

ishh sampai jatuh longkang ke boni hehehe...
Aida Ismail Aida Ismail 19 July, 2013
Woww dah lama tak makan aiskrim! Sedap nih!
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 21 July, 2013
muka teruja gile dapat ais krim.. hahahahaha.. adeii, tetiba rasa nak makan ais krim.. huuuuuuuuu
DIARE ANAK DIARE ANAK 23 July, 2013
info yang sangat bagus sekali .
ADDISON ADDISON 23 July, 2013
artikel yang sangat bagus sekali .
HIPOPIGMENTASI HIPOPIGMENTASI 23 July, 2013
nice informations, thank's.. .