Tempahan Videographer Terbaik Untuk Majlis Perkahwinan

Tempahan Videographer Terbaik Untuk Majlis Perkahwinan

Bagi korang yang ingin mencari pakej videographer untuk majlis perkahwinan, pertunangan, persandingan dan juga majlis pernikahan orang, hari ni aku akan perkenalkan pada korang pada perkhidmatan videography yang dijalankan oleh sorang kawan aku sendiri.

tempahan videographer terbaik, servis videographer terbaik untuk wedding, tempahan videographer terbaik untuk wedding, videographer terbaik, pakej videographer terbaik, tempah videographer untuk majlis kahwin
Inilah beliau. Kacak bukan sebarang kacak. Kacak beliau ibarat Shine Bright Like A Diamond. Shining betul spek beliau.
Di bawah ini aku akan tunjukkan contoh video untuk majlis persandingan yang telah disiapkan oleh beliau. Dan amat penting untuk korang nilaikan dulu sebelum korang ingin membuat tempahan untuk majlis perkahwinan korang nanti.

Dan di bawah ini pula aku tunjukkan contoh video untuk majlis pernikahan. Seperti aku katakan tadi, korang perlu lihat dan tonton video-video ini sebelum membuat keputusan untuk mengambil tempahan. 

Tetapi, jika korang dah melihat hasilnya, aku yakin korang tanpa rasa ragu-ragu dan dengan membabi-buta akan terus menempah perkhidmatan videographer daripada beliau. Silakan layan.

Jadi, jikalau korang masih tercari-cari videographer terbaik untuk majlis perkahwinan, pertunangan pernikahan dan persandingan korang, aku syorkan untuk korang menempah kepada kawan aku ini. Kerana hasil yang korang akan perolehi melalui videographer ni amat memuaskan hati. 

Nampak? Sangat memuaskan hati kan? Aku memang syorkan korang untuk mendapatkan perkhidmatan videographer ni untuk majlis perkahwinan korang. Sebab hasilnya sangat Smooth, cantik, Superb, profesional, dan sangat memuaskan hati.
tempahan videographer terbaik, servis videographer terbaik untuk wedding, tempahan videographer terbaik untuk wedding, videographer terbaik, pakej videographer terbaik, tempah videographer untuk majlis kahwin
Kredit - Majalahim.com
Okay. Ada satu berita baik juga sebenarnya jikalau korang ingin menempah videographer ini. Selain servis yang ditawarkan terbaik, korang juga akan MENDAPAT harga diskaun sehingga 15% jikalau menempah melalui aku. Hanya melalui aku yang kacak ni korang akan dapat diskaun sebanyak tu. Kacak betul diskaun tu kan. Sekacak aku. 

Jadi, tunggu lagi? Jom tempah videographer terbaik ini. Korang cuma perlu add aku di facebook dan tempah melalui aku.

FB --> https://www.facebook.com/boni.jll

{ 74 comments.. read them below or add one }

Kakzakie Kakzakie 23 July, 2013
Tolong promo di hari baik pun dapat ganjaran juga ni Boni:)
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 23 July, 2013
usaha sama yang baik...insyallah puas hati...hehehe
DIARE ANAK DIARE ANAK 23 July, 2013
info yang sangat bagus sekali .
ADDISON ADDISON 23 July, 2013
artikel yang sangat bagus sekali .
HIPOPIGMENTASI HIPOPIGMENTASI 23 July, 2013
nice informations, thank's.. .
Gombug Gombug 23 July, 2013

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...
Mizz Aiza Mizz Aiza 23 July, 2013
bagusnya tolong kawan..
Kakcik Kakcik 23 July, 2013
Bagus ni. Kawan tolong kawan. Jangan jadi kawan makan kawan dahle ya... :)
Hafizul Hafizul 23 July, 2013
hehe..nasib lah saya dah kawin...
Sheila Salim Sheila Salim 23 July, 2013
Assalamualaikum. heheh nasib baik sheila dah nikah dah. heee boni kawin cepat! guna khidmat member kacak ni ;p
ainil fazieda ainil fazieda 23 July, 2013
yela , mmg shine bright like a diamond jugak la videonyerrrr ! goreng pon sodap . haha! ^^
ainil fazieda ainil fazieda 23 July, 2013
Btw , done follow here encik Boni kacak . Errr ! xpasti kacak atau tidak . bhahaha . Gurau! ^^
are_lin@yu are_lin@yu 23 July, 2013
wahh ada kawan yg buat cmni sng lah..
krole krole 23 July, 2013
huhuhu~ baik encik boni ni...mesti kawan videographer tu terharu tahap dewa2 kat boni tolong promote kat blog ni yeah! ohya! jgn risau sal undi tu bro...i will always support u!!!! klik link tu je n undi kan...aku akn pastikan ko dapat samsung tu huhuhu <----penuh semangat yang membara
wantie wantie 23 July, 2013
dah vote. doaka kamu dapat menda alah tu
Noor Ikmal Noor Ikmal 23 July, 2013
Assalam, mesti tengok nie... mana taulah berkenang pulak... hahhaha
Masha Meisters Masha Meisters 23 July, 2013
wahhhh...promote nampak...lame lagi kot nak ada majlis ehm ehm ehm
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 23 July, 2013
promo..promo..video cantex..:D
aizamia3 aizamia3 23 July, 2013
InsyaAllah dapat jugak pahala tolong kawan.. ;)
moga murah rezeki.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 23 July, 2013
moga terus maju jaya lah kawan tu yer !
Asyik Izas Asyik Izas 23 July, 2013
tunggu nk kahwin lah bru boleh cari videographer..:)
Qashmere Qashmere 23 July, 2013
nanti saya kawin lagi sekali boleh ambil khidmat ni. Hahhaa
fairus fairus 23 July, 2013
AGAK MENARIK VIDEONYA..
Lynn Munir Lynn Munir 23 July, 2013
Pehh..15% diskaun tu kalau melalui Boni, apa lagi yang teringin nak merakam saat bahagia tempahlah sekarang !
Cik Pena Cik Pena 23 July, 2013
hehe...perkataan "kacak" mesti ado...hehe
syuk shusuke syuk shusuke 23 July, 2013
belum ada yang nak berkahwin :D hehe
Aku Penghibur Aku Penghibur 23 July, 2013
wahhh nak nie kalau kawin nanti ... heheeh tapi lame lagi :)
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 23 July, 2013
lalu kapan kah dibuat video perkahwinan Boni :-)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 23 July, 2013
tunggu calon datang meminang sy, baru nk tempah.. wakakakakakka
Nao Mei Nao Mei 23 July, 2013
hihi..cik akak lambat lagi lah boni...tunggu ada calon cik akak tempah ye :)
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 23 July, 2013
Nice shot! Nanati kalau2 ada function & perlukan khidmat videographer boleh la contact Boni.. =)
Cik Nur™ Cik Nur™ 23 July, 2013
Nanti nak tunjuk dekat adiklah....
Zuan Zuan 24 July, 2013
hehe nak menuntut ilmu dengan dia boleh?
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 24 July, 2013
Wauu..mmg hebat videonya..rasa nak putar balik masa, ambik video kawin kami.. eh! KAsut tunang dia sebiji kasut raya sy tahun nk..haha
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 24 July, 2013
Boni dah nak kahwin ke.....
Hairul Azni Hairul Azni 24 July, 2013
Wah!Siapa ada diskaun tu..bagus2..
Isabel Diaz Isabel Diaz 24 July, 2013
Hahaha.. Ada jugak kacak jenis shine bright as a diamond rupanya..
aTieYusof Family aTieYusof Family 24 July, 2013
bagus promote utk kawan..tolong menolong amalan kita..haha..
15% tempah dgn BONI..wah! btl2 kacak klu mcm ni..hihi
Hafizul Hafizul 24 July, 2013
@Isabel Diaz:haha..mcm2 boni ni kan..emmm
Ema Johari Ema Johari 24 July, 2013
alahai terlepas...sebab dah kahwin..hehehehe...
syiela syiela 24 July, 2013
tempah ngan boni dapat diskaun lg tu.. tapi akak dah kawen :)
afzalsukasuki afzalsukasuki 24 July, 2013
hmm camno ea?tgk la kalau ada jodoh, ada orang masuk meminang aku lagi.. aku cari ko
Raudzah Z Raudzah Z 24 July, 2013
Akan di pertimbangkan..kalau discount lagi bagus..he..he
chii chii 24 July, 2013
hehe..15% through boni ya..insya Allah...kalau nk ada kenduri..bleh la chii cari nnt :)
ArELeEz ArELeEz 24 July, 2013
tlg promo = tlg kwn2 = dpt pahala. bagus!
Sam Banjamin Sam Banjamin 24 July, 2013
rajin promote... restoren ko promote... ice cream ko promote... kemere man ko promote... aku ni.. bile nak dipromote... hehehhe... tak de la.. gurau je...
Amanina Mads Amanina Mads 24 July, 2013
memang seronok buat video kawen..org kawen lg la seronok.. haha
cik azLyzah⊙.☉ cik azLyzah⊙.☉ 24 July, 2013
wahhh...best nye tengok video org kawen ne..teringat kmbali detik2 manis tu..tapi tak sempat nak ber'video'..huhuhu
Tinta Lana Tinta Lana 24 July, 2013
Assalamualaikum.

hahaha, gmbr kawan hang tu boni, mmg shine bright like a diamond *_*

JMR JMR 25 July, 2013
nice video..aku nak booking pon xtao bila lg nak kawen lg..hahahah
Aida Ismail Aida Ismail 25 July, 2013
Nak booking untuk setahun lagi boleh tak? Agak2 dapat lagi tak diskaun tu? Mihmih ;p
munir ardi munir ardi 25 July, 2013
wah aku dah kawin nih tak bisa pake lagi jasanya, oke langsung undi artikelnya
Suara Hati Suara Hati 25 July, 2013
saya belum kawin lagi...tapi rasanya lama lagi nak kawin so nanti la sy tempah ok boni? hehehe
btw memang berbakat dia ni..
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
nanti ida pm boni okay kat fb! ;)
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: ::EIDA:: 25 July, 2013
This comment has been removed by the author.
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 25 July, 2013
wahh siap ada diskaun heee

tp ira dah tempah dah..lmbat promo hihi
Bin Muhammad Bin Muhammad 25 July, 2013
Bakat yg ada jgn di persiakan. Semoga berjaya...dah like...itu je kan.
Nurulee Nurulee 25 July, 2013
dahlah kacak en boni ni. pahtu baik. tolong kawan. ish ish ish =)
Chuu Muqhlis Chuu Muqhlis 25 July, 2013
semoga aku cepat kawen hahaha XD
Denaihati Denaihati 25 July, 2013
teringin nak tengok bro yang dalam video tu pulak la...heee
Nadia Johari Nadia Johari 26 July, 2013
boleh tahan gak..boni kawin lagi dapat free kan..hahaa
Umi Qi Umi Qi 26 July, 2013
Alamak dah kahwin Umi Qi hahahahha kalo video besday baby buley dak?
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 26 July, 2013
tolong kawan dgn niat baik, amalan mulia...
nik ros nik ros 26 July, 2013
kalau hasil kerja kwn bagus, mmg tak ragu2 la nak promote kan.
baby comel baby comel 31 July, 2013
smart gak sentuhan beliau ni.. thumbs up :)