Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.

Setahun rupanya usia team Penyamun Inc. Pejam celik pejam celik dah semakin kacak aku rupanya. Kejap je masa berlalu. Baru-baru ni kitorang ada buat satu perjumpaan untuk menyambut ulang tahun pertama penyamun inc. Kitorang buat perjumpaan di KLCC.

ulangtahun pertama penyamun inc.
Seperti yang dirancang, kitorang ingin merakam video ucapan raya dan juga berbuka puasa bersama-sama. Alhamdulillah, ini kali ke dua keseluruhan team Penyamun Inc. dapat berkumpul. Bophairy, Aman Wan, Alaka Zam, Shairazy, Awi, Xs Rizal, Reja, dan Boni Ultra Kacak. Kalau tak sebelum ni, susah untuk kitorang berhimpun bersama-sama. Masing-masing sibuk dengan komitmen masing-masing.

Jadi, jom layan gambar-gambar sekitar perjumpaan tersebut dan juga video ucapan raya daripada kitorang.

Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Menanti kehadiran penyamun lagi dua orang. Xs Rizal dan juga Reja. Diberitakan Xs Rizal tercirit dalam seluar ketika dalam LRT. Itu yang buat beliau lambat sikit tu.
Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Sampai sudah Reja dan juga Rizal. Sampai-sampai je, terus tiba-tiba kamera Razi tersnapshot sendiri. Candid kamera katanya,
Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Kitorang diberi task untuk buat wajah kucing yang sedang dahaga
Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Ini pula diberi task untuk buat bentuk wajah penyangkut baju.
Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Ini pula gaya bebas. Razi nak buat terjun tiruk. Nasib baik kitorang halang.
Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.
Beraneka reaksi wajah
Jadi, jom layan video ucapan daripada kitorang. Jom gelak sama-sama dengar kenangan kitorang beraya :)


Kredit gambar -- > Secret Weapon
Ruangan Iklan 

Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.

Ulangtahun Pertama Penyamun Inc.

Dapatkan komik Ultra Qalif yang terbaru di pasaran. Ultra Qalif ada SIDEKICK. Dan apa kena mengena atuk Ultra Qalif dalam ini kisah. Jeng Jeng Jeng. Pergi beli cepat.

*Penyamun Inc. akan buat shortfilm Ultra Qalif tak lama lagi. Tunggu...

{ 68 comments.. read them below or add one }

Yan Ty Yan Ty 25 July, 2013
Happy Birthday & Annibersary. Buleh gitu?

Sengal semua , sesuai sangat la wahai penyamun. HEHE
Nao Mei Nao Mei 25 July, 2013
selamat hari lahir untuk korang semua :)
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 26 July, 2013
selamat hari lahir ya...semoga makin jaya ...salam :-)
Nadia Johari Nadia Johari 26 July, 2013
senget kan korang semua..memang muka penyamun..hahaha...selamat hari raya juga
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 26 July, 2013
lorh..syed awi pon hado..oo..senyap2 je..x per2 nanti msj..siap dia..haha..:D
Aku Penghibur Aku Penghibur 26 July, 2013
selamat ulang tahun semua :) buat video banyak-banyak n gempak.. akupenghibur support :)
fairus fairus 26 July, 2013
HAPPY ANNIVERSARY PENYAMUN..
syuk shusuke syuk shusuke 26 July, 2013
gegarkan dunia blogger bro boni ! chaiyokk
Sam Banjamin Sam Banjamin 26 July, 2013
selamat ulang tahun... :)
Izzat Eshak Izzat Eshak 26 July, 2013
congrats penyamun inc!
Alaka zam Alaka zam 26 July, 2013
hahaha..sengalah korang ni..tp mcm best jerk..nk join korang leh x?
n selamat ulang tahun ^^
Shahril Nasir Shahril Nasir 26 July, 2013
HAPPY ANNIVERSARY..haha xboleh blah gaya semua...
fizafantagirO fizafantagirO 26 July, 2013
happy anibeseri wahai penyamun-penyamun semua :p
waiman takwa waiman takwa 26 July, 2013
Hehe mesti best jumpa geng-geng satu kepala :)
encikarman encikarman 26 July, 2013
oit... nama cam ni pun ada gak ker? sempoi2
Kakzakie Kakzakie 26 July, 2013
Kakak memang sengih memanjang bila tengok video tu boni. Seronok juga. Org kuih raya dia karipap!! hihi..

Cepat je nak nyanyi dan ucap selamat hari raya dah memasing:)

Kakzakie Kakzakie 26 July, 2013
Eh... sampai lupa kakak nak wish tahniah dgn ulangtahun pertamanya

All the best:)
Mizz Aiza Mizz Aiza 26 July, 2013
selamat ulangtahun yang pertama.. penyamun inc memang terbaik.. :D
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 26 July, 2013
nak tunggu yang short film jelah nanti
Sheila Salim Sheila Salim 26 July, 2013
Assalamualaikum bestnyaaa outinggg :P
Mira Adzlia Mira Adzlia 26 July, 2013
hepy eniberseri..smuge bkekalan hngga ujung nyawa..eh?hahaha
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 26 July, 2013
Selamat Ulang Tahun dan semoga terus majuuu..
Halif Mohamad Halif Mohamad 26 July, 2013
Mantap sungguh geng2 penyamun. Ada tempat kosong lagi tak?
daddydee daddydee 26 July, 2013
best juga jadi penyamun rupanya...hahahha

tahniah bro semoga terus maju bro dan penyamun
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 26 July, 2013
brutal je muka pnyamun..hihi..

p/s: boleh sggh blog yui, mana tahu nama boni pula trplh utk dpt kad raya =)
Mashitah Rosli's Mashitah Rosli's 26 July, 2013
slm...slmt ulang tahun para penyamun sekalian..hihi..BONI ULTRA KACAK (macam nak pengsan je boni...hihi)
Mohd Fauzli Mohd Fauzli 26 July, 2013
Happy Birthday Penyamun Inc... best je nama tu...
siti ZAHARA siti ZAHARA 26 July, 2013
selamat ulang tahun kepada semua krew2..sukala tngok..satu kepala smua..brula syok..hee..=D
selamat hri raya maaf zahir batin..=D
lelamaisara lelamaisara 26 July, 2013
hehhehe...selamat ulang tahun ....best la semua nampak satu kepala...:)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 26 July, 2013
kawan boni yang baring atas peha tu lawak la... XD penat sangat ke?? XD

Alhamdulillah, dah setahun team korang ni... :3
Umi Nazrah Umi Nazrah 26 July, 2013
tudia hebatnya depa baq ang. mabeles & terkenal seluruh tanah malaya. mau lagi kembang semangkuk diri. hehehehe. syukur alhamdulillah. diharapkan semoga makin kacak lah ye ;)
aTieYusof Family aTieYusof Family 26 July, 2013
Happy birthday team Penyamun Inc..
tak sedar dah setahun kan?.. moga terus maju Boni & team:)
Nia Nia 26 July, 2013
Selamat menyambut ulangtahun :)
muja muja 26 July, 2013
tahniah penyamun inc,, dah setahun,, time ni dah ada 5 batang gigi dah kalau manusia,, hehe
afzalsukasuki afzalsukasuki 26 July, 2013
gambar kepala celah kelengkang tu buat aku tertanya2..

memang suka dibelai cenggitu ke hape?

*tetiba tekak aku rasa loya..terbayang2 akan baunya uhuk3
dear xila dear xila 26 July, 2013
selamat ulang tahun!!! semoga sukses selalu...hoi oi ya hoi ;p
hafizmd hafizmd 26 July, 2013
moga makin sukses utk semua penyamun!

ini mmg poyo!!
potia casadelarossa potia casadelarossa 26 July, 2013
selamat ulangtahun penyamun2 sekalian.. ekeke...
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 26 July, 2013
HB Penyamun Inc. ..semakin mantop dgn penghasilan produk yg memikat di masa-masa kedepan.
Ikhmal Malique Ikhmal Malique 26 July, 2013
HAPPY BESTDAY!!!! teruskan buat video video melayu yang super super. kasi kalah itu sama germani p, dankhoo p.
Juan Juan 26 July, 2013
dah setahun yer korang, terbaiklah Boni
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 26 July, 2013
Sejarah mungkin berulang pulak peginya.. Haru biru betul.. Ha ha ri raya ha ha ri raya! Wakakakaka!
Niesa Niesa 26 July, 2013
happy anniversary penyamun!!semoga terus maju menjadi geng penyamun yg berjaya..hikhik..
SHUDAI AJLANI (dot) COM SHUDAI AJLANI (dot) COM 26 July, 2013
Happy Birthday! Seru ya rameh hehe :)
Ema Johari Ema Johari 26 July, 2013
selamat ulangtahun untuk geng penyamun...
diana diana 26 July, 2013
kuih karipap pulak ...awat tak sebut kuih bengkang je...hahahah
nur lyla nur lyla 26 July, 2013
ou ya.. lyla ingat, penyamun ni start sama2 ngan lyla mask Uni..
happy bsday..

sila melangkah lagi ke hadapan.. keep it up.. :)
Bin Muhammad Bin Muhammad 26 July, 2013
Tahniah! Semoga panjanglah usianya...
plain83 plain83 26 July, 2013
uih buat komik ka? sakan2, aku stakat lukis2 kat deviantart je, tak smpai level keluarkan komik... hehe :D

macih komen kat blog gua, maka dgn itu gua follow lu ye bro ^^
Nizam Ijam Nizam Ijam 26 July, 2013
nasib baik gua baik hahaha
ainil fazieda ainil fazieda 26 July, 2013
Ramainya penyamunnnn :P hahha . Btw , selamat ulang tahun! ^^
puteri kasih puteri kasih 26 July, 2013
selamat ulangtahun yang pertama buat para penyamun inc...korang memang geng ceria kan :)
nik ros nik ros 26 July, 2013
ramai geng penyamun rupanya.hahaha
selamat ulang tahun. moga terus sukses. buat lagi video byk2. yg best bykkan video kelakar yea. baru syok tgk..hehe
Syuhada Nasya Syuhada Nasya 26 July, 2013
hahahaha lawak2
selamat ulang tahuunnn hehe
Zuan Zuan 27 July, 2013
semoga terus success. kalau aku ada link ke syarikat produce filem, dah produce filem korang
deno deno 27 July, 2013
selamat hari ulang tahun :)
Hafizul Hafizul 27 July, 2013
Macam-macam gaya korang yer..haha..selamat ulangtahun dans emoga makin sukses lepas ni..aminnn
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 27 July, 2013
Happy besday team penyamun inc ;)
Cik Fie Cik Fie 27 July, 2013
selamat hari lahir untuk penyamun inc :)
Munir Ardiku Munir Ardiku 27 July, 2013
happy Anniversary penyamun semoga makin tenar dan semakin sucess Amin
Ainim Suju Ainim Suju 27 July, 2013
Happy anniversary penyamun..
kakiblog kakiblog 28 July, 2013
tahniah...anda semua hebat.

kakiblog recently posted:Main Facebook Dapat Trafik Masuk Blog
Dianaa Dianaa 28 July, 2013
karipap pun kategori kuih raya ek? hahaha!
ANNA MARIANA ANNA MARIANA 29 July, 2013
selamat hari lahir semua :)
Alin Marlini Alin Marlini 30 July, 2013
penyamun rupenye...hehehehe
baby comel baby comel 31 July, 2013
wah dah setahun dah anak2 ni :) hapy aniversary eh abang-abang semua... pasni dah boleh berlari main kejar2 dah.
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 01 August, 2013
macam citer P.ramli pulak penyamun...HB untuk geng penyamun..
Aida Ismail Aida Ismail 01 August, 2013
Haha~ sempoi la korang ^^