Baju Raya Terbaik 2013

Baju Raya Terbaik 2013

Baju raya terbaik yang sempat aku snap raya pertama hari tu. Memang terbaik baju raya ni. Susah nak jumpa kat mana-mana. Dan tak ada dijual di mana-mana.
baju raya terbaik, baju raya terbaik sepanjang zaman, baju raya, baju raya cantik, baju raya terbaru, baju raya terkini
Baju raya ni memang paling menawan sepanjang zaman. Hahaha. Sebenarnya, ni pakcik aku. Masa raya hari tu, dia dimuntahkan oleh anak sendiri. Haha. Kesian betul. Dah lah pergi beraya masa tu. Tak pasal-pasal dia reka baju ciptaan sendiri menggunakan kain pelikat. Hahaha. 
Cubaan untuk kembalikan semula mood berblog di celah-celah kesibukan melampau. Ibarat mencium bau ketiak sendiri.

{ 52 comments.. read them below or add one }

zakieazid zakieazid 18 August, 2013
tanjat boboi tengok..lighting kasi cerah sikit :P
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 18 August, 2013
macam nak pergi umrah pun ada aku tgk..
Irwan Alessa Irwan Alessa 18 August, 2013
hahahahhaa aku pun bengong.. ingat aku baca terbalik.. wakakaka..
Dang Kahla Dang Kahla 18 August, 2013
rare!!!haha

salam syawal =)
sizziey darliana sizziey darliana 18 August, 2013
smart... lain dari yang lain ..
Aku Penghibur Aku Penghibur 18 August, 2013
wahhh terbaik :) boleh menang top design of the year :)
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 18 August, 2013
Baju raya!! no komen....hahahahahaha
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 18 August, 2013
masih suasana hari raya kah, mumpung masih suasana lebaran di bulan syawal, saya datang mengucapkan mohon maaf lahir batin, keep happy blogging always...salam :-)
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 18 August, 2013
haha..bakal menjadi ikutan jejaka beraya tuk tahun depan..:D
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 18 August, 2013
..di muntahkan, 2x baca tang ni baru dapa tangkap.., haha lawa baju..
Kucing Hitam Kucing Hitam 19 August, 2013
igt jin mana terlepas hehehehe
fairus fairus 19 August, 2013
NI NAMANYA FESYEN MUNTAH BUDAK.. :D
syuk shusuke syuk shusuke 19 August, 2013
menggoda perempuan namanya. HAHA
Ezad Skytech Ezad Skytech 19 August, 2013
baju raya fesyen baru ni...tak pernah dibuat orang lagi ni..hee

P.S - 2-3 kali aq baca..baru aq paham "DIMUNTAHKAN" tu...haha
Cinta hazanis Cinta hazanis 19 August, 2013
hahah poyo je. pe pun selamat hari raya.:)
baby comel baby comel 19 August, 2013
Wah, baju baru berteknologi nano kot ni. Hehehehehe..
careno careno 19 August, 2013
Wooo... baju raya kain pelikat... style...
ainil fazieda ainil fazieda 19 August, 2013
sumpah terlalu ohsem bju rye die :) bhahahaha !!
ANNA MARIANA ANNA MARIANA 19 August, 2013
wah, handsome org nya... :)
munir ardi munir ardi 19 August, 2013
mestilah handsome orangnya kemanakannya juga kacak
Sukma Haron Sukma Haron 19 August, 2013
oooo....memang terbaik baju raya dia......lawak.....!
wantie wantie 19 August, 2013
tak pe.. asal tutp aurat. hahaha
Sam Banjamin Sam Banjamin 19 August, 2013
Cool... Ko ngn pakcik ko pun lbeh kurang je...

Cari mood jangan tak carik.. Aku pun sama la mcm benak je kepala ni... Kad raya aku dah sampai ke blom??? Musykhil ni...
Bin Muhammad Bin Muhammad 19 August, 2013
Kembali ke zaman Pak Malau...
Bagus juga, menjimatkan dan nyaman gitu!
Hanif Idrus Hanif Idrus 19 August, 2013
Pakcik kau pun sempoi yek...hihihihi.
diana diana 19 August, 2013
oo..ingt kan baju raya tema semerah padi..ekekek
Cik Itah@Rama Rama Pendek Cik Itah@Rama Rama Pendek 19 August, 2013
kesiannya pak cik Boni kena muntah huhu tak pasal+ kena pakai macam tu huhu
SecretOfShaila SecretOfShaila 19 August, 2013
Hahaha...yg nie lawak...mmg styles..^^
Ema Johari Ema Johari 19 August, 2013
kalau dtg beraya rumah org..mahu di halau keluar
Nao Mei Nao Mei 19 August, 2013
serius sempoi..hahaha
encikarman encikarman 19 August, 2013
wais... kena beli ni? mana ko beli ni boni?
tenku butang tenku butang 20 August, 2013
orang laki jea bole pakai baju raya ni.. klu popuan... ekrrr... seksaa.. ha2
Aishah Jahirah Aishah Jahirah 20 August, 2013
kreatifnye....hehee fesyen terbaru baju raya...
Sheila Salim Sheila Salim 20 August, 2013
Assalamualaikum boni, hahaha selamat hari raya bro! maaf zahir dan batin! comel sungguh baju raya super cool pakcik awak heeeeeeee ;p
Fiza Rahman Fiza Rahman 20 August, 2013
Gambo gelap lah boni. Klo cerah sket mesti terserlah kecantikan baju melayu tu ☺☺
shaFazie shaFazie 20 August, 2013
Lepas ini ramai yg ikut hehehe
Hafizul Hafizul 20 August, 2013
Senang dan menjimatkan..oerghh sedap tak bau ketiak sendiri ekkk??haha
siti ZAHARA siti ZAHARA 20 August, 2013
hehehe..senang je owh laki ni..klu pempuan mau menangis klu jadi cm tu..hehehe..=D
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 20 August, 2013
ce boni buat.... perut boni dah terlebih 'Mantap'... hahahahahahaha
S.K.A S.K.A 21 August, 2013
perhhhh..ni kalau bt solat sunat raya mmg terbaik!! ha3
Cik Yaya Cik Yaya 21 August, 2013
wahh mmg terbaik la... haha
Myra Jay Myra Jay 22 August, 2013
Hheeee, memang canggih.. hanya 'yang berani' saja yang boleh pakai :D
Nadia Johari Nadia Johari 22 August, 2013
cntiknyer..mesti limited addition kan..hahahhahahahhaa
Cik Fie Cik Fie 24 August, 2013
pergh !! fesyen baru tu !! kahkahkah :P