Berbuka Puasa Di Paparich Bangsar Bersama Samsung

Berbuka Puasa Di Paparich Bangsar Bersama Samsung | Baru-baru ni aku dijemput dengan 30 orang lagi blogger untuk berbuka puasa di Paparich Bangsar. Majlis berbuka puasa itu adalah untuk meraikan blogger-blogger yang telah menyertai Contest "Raya Moments Of Closeness With Samsung" yang dianjurkan oleh Samsung. Dan paling utama adalah untuk meraikan dua orang pemenang utama Contest tersebut. Menang hadiah bombastik tu. Dengki betul aku.

contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Seramai lebih 30 orang blogger dijemput untuk majlis berbuka puasa di Paparich Bangsar. Nak aku senaraikan ramai sangat. Antaranya adalah Yana Yassin, Shakiddo, Ladfe Amir, Deqnoor, Ruby, Sohoque, Mr. Jocko, Pen Merah, Uncle Zuan, Anarm, Jamar Bahar, Rayyan Harris, Pena Berkala, Sabrina Tajudin, Cik Lily Putih, Nizam Ijam, Faizal Fredley, Innanie Ariffin, Sabby Prue, Ayna Jalal, Illy Ariffin, Kifli Mally, Mady, dan beberapa orang blogger lagi.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Bergambar pula dengan Deqnoor, Pen Merah, Kifli Mally dan juga Boni yang terlalu KACAK.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Bersama Ladfe Amir. Heh Heh. Sikit hari lagi meletup ye bro. Hehehe. Kelihatan kat belakang tu si Nizam Ijam happy bebenor. Entah kenapalah dengan raksasa tu. Happy semacam je. Mungkin sebab puas bedal makanan agaknya. Hahaha.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Makanan yang aku bedal pada hari tu. Memang terbaik. Ayam dia lembut betul. Nasi Lamb Chop menu ni agaknya. Aku pun dah lupa dah.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Air pula aku Order Whitecoffee Ice With Jelly. Hurm. Bukan nak cakap bohong, tapi aku suka gila air ni. Sangat menyegarkan dan sangat sedap. Tak menyesal aku Order air ni.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Sebab terlampau gembira dapat duit raya dari Mr Donovan, aku menangis teresak-esak secara tiba-tiba. Tak terdaya lagi untuk aku kawal air mata jantan aku daripada menitis.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Dua orang pemenang utama untuk Contest Raya Moments Of Closeness With Samsung. Pen Merah dan juga Shakiddo. Tahniah kepada mereka berdua. Bermakna betul raya dorang lepas ni. Dan raya aku pula akan penuh dengan perasaan dengki. Hahahaha.
contest samsung, pemenang contest samsung, majlis berbuka puasa, berbuka puasa di Paparich Bangsar, iftar di Paparich Bangsar,
Group Photo bersama dengan Mr. Donovan dan Mrs Yukiko daripada Samsung. Memang happening majlis berbuka puasa bersama mereka. Kepada korang, cuba cari mana satu aku.


{ 62 comments.. read them below or add one }

ainil fazieda ainil fazieda 01 August, 2013
bestnya ! hari2 buka puasa dengan blogger semua :P teringin .
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 01 August, 2013
Bestnye . Kenapa pyka tak dijemput ?? Huahuahu . Pyka pon tringin jgk nak jumpa blogger yg lain . Alaa .
fairus fairus 01 August, 2013
TERBAIKLAH BRO.. KALAU JABATAN AKU BUAT FUNCTION NANTI BOLEH JEMPUT KORANG BUAT LIPUTAN MACAM NI..
Kaki Sembang Kaki Sembang 01 August, 2013
Asik makan je boni kacak..bila nak ajak kakisembang join sekali..kikiki
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 01 August, 2013
syok2,,hari2 buka dgn blogger..:)
krole krole 01 August, 2013
tu...yang buat posing trademark korek idung hahaha~ wah tahniah kpd pemenang...memang bermakna raya dorang tahun ni...uish boni pun pe kurangnye...smpai nangis2 tu hahaha!
Zuan Zuan 01 August, 2013
hehe untunglahhh :P
Nao Mei Nao Mei 01 August, 2013
untungnya...semua orang femes kan...cik akak tak kenal lagi dengan mereka nie...nanti perkenalkan dengan cik akak tau..hihi
Aku Penghibur Aku Penghibur 01 August, 2013
untung la bro asyik makn free :) alhamdulilah rezeki
muja muja 02 August, 2013
banyak dapat bijih??? lalala
Kucing Hitam Kucing Hitam 02 August, 2013
untung la org tu makan sedap haha
Syafiqah Hashim Syafiqah Hashim 02 August, 2013
boni yang pakai baju hijau tengah korek hidung..HAHAHAA..
bestnya dapat g event ni...nak g jugak!!
Asyik Izas Asyik Izas 02 August, 2013
Boni nasib baik dh berbuka puasa, kalau x hbs batal puasa tu sbb korek hidung..hahaha
waiman takwa waiman takwa 02 August, 2013
Best la boni. Bila la pula syarikat pelancongan atau travel nak ajak blogger-blogger melancong free? Bolehlah blogger-blogger tulis entri pakej travel korang.. betul tak boni?
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 02 August, 2013
Bestnye BK. Saya rasa BK yang baju hijau kawasaki tu. Jari BK buat apa kat situ. :-)
Cik Nur™ Cik Nur™ 02 August, 2013
retis sunggahlah boni sekarang ni kan.. :)

bila masa yea boni berbuka puasa dengan family?
Niesa Niesa 02 August, 2013
seronok btl sll berbuka kat lua beramai2..nak dengki jugak la..hahaha
Kakzakie Kakzakie 02 August, 2013
Kakak rasa bulan ramadhan ni boni puas iftar di luar. Asyik ada je undangan makan - seronok kakak tengok:)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 02 August, 2013
bukan nak ajak ena.. sob sob sob.. hehehehe gurau je.. untunglahhhhhh makan kat Paparich
Aida Ismail Aida Ismail 02 August, 2013
Waaa tergoda iman tengok nasi lamb chop tu!
sohoque sohoque 02 August, 2013
raksasa kat blkg ko tu dah balik kampung dah.. hahahah
Phat Phat 02 August, 2013
nanti berbuka ngan papa phat plak ye abg kacak
wantie wantie 02 August, 2013
giler tak dengki. bukan senang nak dapat hadiah malatop tu..

tak pe kalau ko tak cukup dengki, akak tulung dengki tuk ko sekali k.
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 02 August, 2013
Aku rasa terliur tengok nasi ko makan tu..aku terpengaruh dengan ko ke ni..ahhhh..bertahan..puasa ni..hahaha
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 02 August, 2013
Tahniah kepada pemenang contest samsung...
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 02 August, 2013
tak ajak pun...hehe..bestnya...
Sam Banjamin Sam Banjamin 02 August, 2013
tahniah terpilih dikalangan 30 terbesttest tu... hari2 berbuka puasa tempat best ye...
Carlos Santiago Carlos Santiago 02 August, 2013
waaaa... bestnya. sponsored by samsung lagi. byk ko dpt jemputan bro. bravo bravo
Raudzah Z Raudzah Z 02 August, 2013
Bestnya yang menang tu..and yang dapat duit raya tu pun best apa...tumpang sebak..sob..sob..
siti ZAHARA siti ZAHARA 02 August, 2013
bila nk ajk blogger2 kt sini join sama huhuhu..=D
aizamia3 aizamia3 02 August, 2013
sangat2 bertuah dorang berdua tu.. ;)
onlajer onlajer 02 August, 2013
apasal tak ajak aku sekali hehe
Abed Saragih Abed Saragih 02 August, 2013
Ramai juga yang berbuka puasa disana ya :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 02 August, 2013
wah jeles KA baca n3 ni !
Amanda Suria Amanda Suria 02 August, 2013
After this buat la open house raya utk kwn2 blogger... sure meriah...buat ala2 pot luck....jgn lupa ajak SA dh la...
Ara Afiq Ara Afiq 02 August, 2013
wah untungnya en boni kacak kita ni. best2
Nurulee Nurulee 02 August, 2013
tak acik! nak jugak. hahahah.
Ema Johari Ema Johari 02 August, 2013
dahlah dpt berbuka free..dapat pula duit raya...
tenku butang tenku butang 02 August, 2013
amboih.. boni.. syoknya dapat berbuka bersama2 blogger lain.. heppi je boni ni kan..

hik3.. dapat duit raya dari mr donovan dh menangis teresak2 yea.. xnk wit raya ke? bg kat teman.. ha2..

soklan cepucemas.. awat x pernah nengok pun gambo berbuka bersama eima.. heee.. nk tengokk.. =P
munir ardi munir ardi 02 August, 2013
Wah makan lagi nih Rakan Boni tahniah sebab sudah dijemput berbuka puasa, Shakidoo yang menang kontesnya ya

Btw sejak dari SBB awal tahun saya pun dah berjaya menjauhi rokok
Mia Liana Mia Liana 02 August, 2013
wahhhh... fames bebenar dia ni..
Mizz Aiza Mizz Aiza 02 August, 2013
best dapat berbuka puasa beramai-ramai dengan blogger-blogger lain..
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 02 August, 2013
untunglah dapat duit raya boni..
encikarman encikarman 02 August, 2013
aku tahu, lepas buka puasa lepas tu terawih ramai2 kan... hhehe..

p/s: thn depan penganjur jgn lupa jemput-jemput gua.
Nizam Ijam Nizam Ijam 02 August, 2013
gua tengah usya awek giler... huhu
Hafizul Hafizul 02 August, 2013
Perghhh tak kacak lah kalau boni mennagis kegembiraan mcm ni..hahaha
Hanif Idrus Hanif Idrus 02 August, 2013
Gambar yang cantik....
Kau bulan Ramadaha ni asik makan ajer bro....
Mesti naik berat badan..hehhehehe
Pembunuh Tanpa Bayang Pembunuh Tanpa Bayang 02 August, 2013
waaa....meriahnye berbuka pasa ramai ramai macam ni.
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 02 August, 2013
Dah tua pun dapat duit raya ya boni...jeles akak...
hafizmd hafizmd 02 August, 2013
Ni mmg bombastik! cuma aku perasan, gambar yg takde muka hang mesti macam kabur2 jer...hahaha

mmg rezeki bro kid tahun ni...terbaiklah
hafiz hafizol hafiz hafizol 02 August, 2013
seronok ah keluar dgn kwn2 blogger yee hehehe
LaLa mhdnor LaLa mhdnor 03 August, 2013
bila la nak merasa iftar dgn blogger2 lain :(
Ainim Suju Ainim Suju 03 August, 2013
bestnya dapat jemputan macam ni
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 03 August, 2013
krole, posing korek idung tu dah takder orang lain yang sanggup buat...sikacak tu lah satu2 nyer...hihi..
izan mama mia izan mama mia 03 August, 2013
asyik buka posa kat luar jer
mkn sedap lak tuu
Anne Rihann Anne Rihann 03 August, 2013
hi Boni Kaaaacakk! xsmpi ati nak panggil kacak sbb awk bukan kacak tp kiut! haha. gurau jek. salam perkenalan. baca blog ainaa trus click2 terjah blog boni. TQ
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 August, 2013
walaupun tak menang...dapat duit raya tu...tu yg buat aq jeles...HAHA
Nadia Johari Nadia Johari 05 August, 2013
untungla..mr donovan hensem betul
Cik Yaya Cik Yaya 05 August, 2013
ble thn jgk makan kt paparich tu ea...^_^ (tetibe teringt kat papparoti..haha)
Cik Fie Cik Fie 24 August, 2013
bestnya berbuka puasa dengan blogger :)