Kad Raya Blogger

Kad Raya Blogger

Nampak betapa lembabnya aku Update entri pasal kad raya ni? Memang dasar LAMPI betul. Dah masuk raya ke 28 dah ni kan? Jadi hari ni aku nak update pasal kad raya yang aku dapat daripada rakan-rakan blogger yang lain. 

Raya takkan meriah tanpa kad raya. Takkan lengkap raya tanpa kad raya. Ibarat taik lembu tanpa bau. Memang tak sempurna. Apa lagi tradisi kad raya makin dipinggirkan oleh masyarakat era dunia maya ni. Sekarang ni semua nak E-Card Raya, semua nak sms je, semua hujung jari.  Rasa kurang Umphh kalau nak dibandingkan dengan kad raya. Satu penghargaan pada blogger-blogger kerana masih menghidupkan lagi tradisi kad raya ni. 
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Kredit - dontlikethatbro.blogspot.com
Jadi, jom tengok beberapa kad raya yang aku terima daripada rakan-rakan blogger yang lain. Menarik juga kad-kad raya yang aku dapat tu. Siap design sendiri lagi. Thorbaek. Tahun depan aku nak design kad raya sendiri. Aku nak saiz seekor lembu.
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh www.duniashida.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh afzalsukasuki.blogspot.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh fairusmamat.blogspot.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh kringg.blogspot.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh www.shakiddo.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh www.santaileeza.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh nyteamlife.blogspot.com
kad raya, kad raya terbaik, tradisi kad raya, tradisi lama kirim kad raya, tradisi hari raya, kad raya menarik
Dikirim oleh Nora Danish. Eh! Salah. Dikirim oleh thetimelines2u.blogspot.com
Jutaan terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang telah mengirimkan kad raya cantik dan menarik ni kepada aku. Rasa sebak di jiwa. Sampai aku menangis teresak-esak tatkala membaca kad raya ni satu persatu. Terasa diri ni seperti Aaron Aziz tatkala menerima kad raya daripada peminat. Hahahaha. 

{ 78 comments.. read them below or add one }

Ezad Skytech Ezad Skytech 19 August, 2013
haha...raya ke 28..salah tengok kalendar ko ni boni...

P.S - untunglah dapat kad raya banyak tahun ni dari blogger...hee
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 19 August, 2013
tahi lembu tanpa bau pon bole..tp kene tunggu kering harrr..kuikuikui
KiD KiD 19 August, 2013
Huiyooooo... mana serunding aku?
fairus fairus 19 August, 2013
AKU DAPAT SEKEPING JE TAUN NI.. :)
Nao Mei Nao Mei 19 August, 2013
hihi...banyak kad raya tu bi=oni...
kad raya dari cik akak tak sampai2 kot...sebab posman bercuti raya..hahaha
Tinta Lana Tinta Lana 19 August, 2013
Salam.

Gelinya ak baca perenggan akhir,hahaha

Hebat2 blogger skrg ni, kad raya semua design sendiri :)
Sam Banjamin Sam Banjamin 19 August, 2013
nora danish dol ko... hahaha.. tq bg link ke blog den... sayang boni ketat2...
Asyik Izas Asyik Izas 19 August, 2013
banyak juga dpt kad raya yer..Asyik dpt dua keping jer..hehe
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 20 August, 2013
cantik2x belaka kad raya dapat.
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 20 August, 2013
Ramai peminat BK kirim kad yea. Best dapat kad raya dari kawan-kawan blogger kan?
Izzat Eshak Izzat Eshak 20 August, 2013
Banyak nye kad bro.
Aku sebijik pun tak dapat tahun ni

Nampak sangat semua dah guna facebook je wish (tu pun kat wall sendiri je) dan sekali blast whatsapp je. Tu pun nak berjimat taknak sms raya dah skrang. Haha.
Yana Sakura Yana Sakura 20 August, 2013
Perghhh!!! banyak giler kad raya Abg Boni...kalah kite..hee..jeles neh.. ^^
munir ardi munir ardi 20 August, 2013
comel dan rasanya tak bosan pandang satu-satu kad raya di atas
ANNA MARIANA ANNA MARIANA 20 August, 2013
aik, dimanakah gerangan kad raya anna?
adakah tidak sampai kepada tuannya?

*muka dah cuak dah ni...
4feet8 4feet8 20 August, 2013
Wah..besnya kalau berbalas-balas kad raya.. setakat ni, sy je duk beri, tak pernah dpt balasan kad..selalunya mereka respon thru sms je.. sobs..
Kucing Hitam Kucing Hitam 20 August, 2013
bayak nyer kad qaya dia
encikarman encikarman 20 August, 2013
perghh.. terbaik boni.. jgn gaduh dgn aweks plak.
Ija Rased Ija Rased 20 August, 2013
bestnya dapat kad raya.baru syawal ke 20 la mr.boni.hihi
Qashmere Qashmere 20 August, 2013
Amboi banyak nya dapat kad raya.. JELES!!!!
tenku butang tenku butang 20 August, 2013
untunglea dapat kad raya kann.. huk2
Kakzakie Kakzakie 20 August, 2013
Kalau dah raya ke 28 kesianlah siapa yg belum habis puasa syawal 6 sebab dah nak habis raya dah ye...

Banyak kad:)
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI 20 August, 2013
ramai peminat.. nak juga kad..huhuuh
izan mama mia izan mama mia 20 August, 2013
wah mewah kad raya dia...berderet
daddydee daddydee 20 August, 2013
untung banyak peminat ni...heheheh
Mimi Azirah Mimi Azirah 20 August, 2013
Byk jugak dpt kad raya ye abg aaron...lalalala
Niesa Niesa 20 August, 2013
best la dpt kad raya..nak jugak la tahun dpn..hehe
AyuArjuna BiGoshh AyuArjuna BiGoshh 20 August, 2013
untongla, ada orang nak bagi, mcm sy nan-ado ya
Aishah Jahirah Aishah Jahirah 20 August, 2013
koleksi kad raya 2013...aha 1 kad raya pun xdpt thn ni..kih3
wantie wantie 20 August, 2013
sah sah ko mabuk ketupat lemang bagai ni. raya ke 28? wat akak terkejut je dik oi. Puasa 6 pun baru dapat sehari.adei.... kang lemah jantung pulak pas ni..


wah ... banyak tul dapat kad raya.
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 20 August, 2013
Wah untung ramai peminat....
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 20 August, 2013
hamboiii banyaknya dapat kad raya..ungtunglerrr ;)
hafizmd hafizmd 20 August, 2013
fuh! sah2 hanya yg kacak jer dapat kad raya camni....huuuuuu
Aku Penghibur Aku Penghibur 20 August, 2013
wahhh bestnya :) tahniah
Bin Muhammad Bin Muhammad 20 August, 2013
Sibuk sgt beraya rumah awek2...tu yg kurang entri, betul tak Boni? hehe
Orangnya kacak, ramai peminat...mesti byk kad rayanya. (Dah kembang hidunglah tu...)
hafizrahim hafizrahim 20 August, 2013
banyak ek ko dapat kad raya..aku satu pun takde tahun ni..hahaha
diana diana 20 August, 2013
Aaron Aziz??huh..melampau2 emosi nya..hehehhe
Cendol Cendol 20 August, 2013
salam,boni..nampaknya emosi kamu tak stabil sampai menangiss teresak-esak dan perasan mcm aron aziz..haha
btw,selamat hari raya :)
Fiza Rahman Fiza Rahman 20 August, 2013
Byk juga tu. Thn ni saya dpt 3 jer kad raya.
fyna fyna 20 August, 2013
waaaaa.. banyaknya kad raya dia dapat. fyna pun dapat juga. tapi takdelah macam boni tue.
~CAHAYA~ ~CAHAYA~ 20 August, 2013
wah bestnyer... byknyer boni dpt kad raye...

selamat hari raye boni...maaf zahir n batin yer

:)
Alin Marlini Alin Marlini 20 August, 2013
apsal dah 28 syawal..baru 13 maaa..tulah kalau dah terlampau kacak...hehehehe..selamat hari raya
shaFazie shaFazie 20 August, 2013
amboi banyaknye kad..tahun dpn nak mintak 1 dr boni lah
Ema Johari Ema Johari 20 August, 2013
perghh..banyak tu...ramai peminat betul..
Cik Ain Cik Ain 20 August, 2013
untung ah dapat kad raya hikhok ..
Hafizul Hafizul 20 August, 2013
Banyak dapat kad raya..mana kad raya saya nya?haha
siti ZAHARA siti ZAHARA 20 August, 2013
wah!! banyknya kad raya bleh gantung kt dinding ni..hihihi..=D
Cik Muda Cik Muda 20 August, 2013
sempat balas tak tuh??
Illy Ariffin Illy Ariffin 20 August, 2013
da lama.. tak dapat kad raya physical camni.. klasik tau :) dulu kalau posman dtg hantar kad... happy sgt :) now da jarang da camni
onlajer onlajer 20 August, 2013
Alhamdulilah dapat sekeping jer dari fendi conteng - conteng
Filzah Azzahra Filzah Azzahra 20 August, 2013
best nya dapat kad raya . seumur hidup tak pernah dapat. sedih kan :'(
E'in E'in 20 August, 2013
untung laa dpt byk kad raya.. huhu
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 20 August, 2013
banyak nyer dapat kad raya.. ialah orang kacak..popular pulak tu...tentu ramai PEMINAT..sampai teresak2 keterperasanan... :)
Sheila Salim Sheila Salim 20 August, 2013
Assalamualaikum, sheila dapat satu kad yang sama cam boni punya. heee memang teruja tunggu kad raya sampai ke tangan sheilaaa :)
Cik Chokie Cik Chokie 20 August, 2013
Untunglah ~ Tahniah abang Boni :D
Lady Lady 20 August, 2013
banyaknyeeeee. sedap jugak kumpul kad raya ni
syuk shusuke syuk shusuke 20 August, 2013
peminat ke skandal ? haha
ragu2 seh :P
krole krole 20 August, 2013
hahaha bestla ko boni..banyak juga dapat kad raya...yang paling best krole tngok kad raya dari blogger shida tu pergh! taun ni serius boni...1 keping kad raya pon aku tak dapat...aduh! cam nak nangis tatkala baca entri ni hahaha...pergh! taun depan ko nak bat kad raya sndiri...confirm aku org prtama booking...besar lembu tu hahaha
siti rokiah siti rokiah 20 August, 2013
orang ramai peminat mmg gitu ler, ramai yang sudi ngantor
Cik Nur™ Cik Nur™ 20 August, 2013
hamboiii...
byknya kad raya boni dpaattt
S.K.A S.K.A 21 August, 2013
he3..byak kad raya bro boni =) smart2 plak 2
Amanina Mads Amanina Mads 21 August, 2013
untung la peminat2 banyak.. kad raya ada yg xsampai lg
Ainim Suju Ainim Suju 21 August, 2013
banyaknya kad raya..tahun depan saya pun nak kad raya en boni ya..hahaha
deno deno 21 August, 2013
banyak kad raya boni ya.... cayalah! btw, deno pun dapat drp kak shida satu^^
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 21 August, 2013
banyaknya..ramai betol peminat abang boni..
Cik Itah@Rama Rama Pendek Cik Itah@Rama Rama Pendek 21 August, 2013
banyak dia dapat kad raya , jeles la..sy satu pun tak ada ermmm!
Cik Yaya Cik Yaya 21 August, 2013
kite pon nk jgk la design kad rye sdri thun depan..heeee =D
aizamia3 aizamia3 21 August, 2013
cantik2 kad raya tu.. ;)
Zuan Zuan 21 August, 2013
eh, ceq punya takdak ek? hehehe
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 21 August, 2013
wah, dapat pon kad raya saya
Myra Jay Myra Jay 22 August, 2013
Wahhh banyak jugak dapat kad raya ye.. MJ tahun ni dapat 3 je kot.. sobsob :D
Nadia Johari Nadia Johari 22 August, 2013
nad pun ade dapt..siap gantung
Eddie Eddie 23 August, 2013
Selamat Hari Raya tuan...

Rupa2nya masih ada lagi lagi kad raya ni ye... saya sendiri post kat fb & wassap je.
Cik Fie Cik Fie 24 August, 2013
banyaknya kad raya :)
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 24 August, 2013
Banyaknya kad raya...dah cam artis ramai peminat hihihi
obat benjolan obat benjolan 05 September, 2013
Asiik lumayaan gan pemabahasannnya, berguna banget buat saya, terimakasih & semoga sukses selalau