Selamat Hari Raya Aidilfitri Daripada Boni Kacak Sekeluarga

Hari  ni walaupun aku masih tak ada mood beraya, aku nak juga mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada kesemua ahli keluarga, sahabat handai, rakan blogger, dan tidak dilupa juga kepada rakan-rakan blogger Indonesia. Selamat hari raya aidilfitri kepada semua. Kalau ada salah dan silap, aku memohon jutaan keampunan. Raya puas-puas ye. Jangan makan banyak-banyak. Jangan jadi macam aku. Dah banyak kerusi aku hancurkan sebab terlampau berat.
ucapan hari raya aidilfitri 2013, ucapan hari raya kepada rakan-rakan, ucapan hari raya kepada ahli keluarga,
Aku masih lagi panas dengan budak MELAYU yang tumbuk Guard hospital selayang. Guard yang kau tumbuk tu bapak aku. Budak-budak melayu sekarang ni berani tunjuk pailang dengan bangsa sendiri je. Dengan bangsa lain tunduk melayu.

{ 42 comments.. read them below or add one }

Wadi AR Wadi AR 09 August, 2013
aku nak cocok lubang idong engko boleh? selamat hari raya boni
Sam Banjamin Sam Banjamin 09 August, 2013
Ayah kau okey ke? Sabo boni...

Anyway slamat hari raya. Maaf zahir batin...
dilaella Ella dilaella Ella 09 August, 2013
selamat hari raya boni :)
Asyik Izas Asyik Izas 09 August, 2013
Selamat hari raya utk Boni dan keluarga..
ayah boni ok x skrg?take care yea..;)
Norfanil Norfanil 09 August, 2013
selamat hari raya boni...
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 09 August, 2013
Gema Takbir Menyapa Semesta,
Membesarkan dan Mengagungkan Yang Maha Esa nan Maha Suci,
Bersihkan Hati Kembali Fitri di Hari Kemenangan,
Terkadang Mata Salah Melihat dan Mulut Salah Berucap,
Hati kadang salah menduga serta Sikap Khilaf dalam Berprilaku,
Bila Ada Salah Kata, Khilaf Perbuatan dan Sikap,
Bila Ada Salah Baca dan Salah Komentar,
Mohon Dimaafkan Lahir dan Batin,
Selamat Idul Fitri 1 Syawal 1434 H
careno careno 09 August, 2013
Selamat hari raya boni kacak bergaya... hehehe... apehal bangang sgt budak melayu yg tumbuk bapak lu tu...
Izzat Eshak Izzat Eshak 09 August, 2013
selamat hari raya bro!
dapat budak tu kasik sekali.
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 09 August, 2013
knpe x zomm kasi rapat dgn hidung tu..hehhe..selamat hari bro..:)
Bin Muhammad Bin Muhammad 09 August, 2013
Salam Aidilfitri...maaf zahir dan batin.
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 09 August, 2013
Salam Syawal..Bro, selamat hari raya. Kiranya ada gurauan / komen yg tersinggung/terkasar, aku mohon maaf zahir dan batin..Kim salam pada family lu bro!
baby comel baby comel 09 August, 2013
Abah okey tak? Apa kisahnya tu abg boni? Makin menjadi2 plk budak2 skg ni kan, sabar ye.
slmt hari raya maaf zahir batin ye abg boni
syuk shusuke syuk shusuke 10 August, 2013
mohon buat video revenge kalau jumpe budak tu. kurang ajar punya budak. tak reti hormat orang tua !
btw selamat hari raya bro boni :D
SuparMan SuaRez SuparMan SuaRez 10 August, 2013
Selamat Hari Raya Gak Bro :)
Kucing Hitam Kucing Hitam 10 August, 2013
selamat hari raya gak abg bonie
Amanda Suria Amanda Suria 10 August, 2013
Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin buat boni dan family..
Teena Tna Teena Tna 10 August, 2013
Selamat hari raya jugak...
Nak duit raya
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 10 August, 2013
Selamat hari raya bro
Cari je budak melayu tu...betullah boni dgn kaum lain kecut
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 10 August, 2013
hidung tu penting, mest zoom in bg clear sket.hewhew. dr kejauhan nk mc awal ashaari gitww.mihmih. slmat hari raya abam boni ;)
Papa Mifz Papa Mifz 11 August, 2013
selamat hari raya buat bro Boni sekeluarga yer...

mcm mana keadaan ayah bro skrg..??
akubiomed akubiomed 11 August, 2013
Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin. Mana aksi cucuk hidung? :-)
ct kektus ct kektus 12 August, 2013
amboi. ni bg ucapan raya ke nak tunjuk lubang hidungmu ni ? kihkih
Cik Itah@Rama Rama Pendek Cik Itah@Rama Rama Pendek 12 August, 2013
selamat hari raya jugak , maaf zahir dan batin . 0-0 k Boni ? :)
AyuArjuna BiGoshh AyuArjuna BiGoshh 12 August, 2013
selamat hr raya arrr..jangan arah2
ANNA MARIANA ANNA MARIANA 13 August, 2013
selamat hari raya abg boni yang kacak.. huhuhu
*kad raya sampai dah ke?
Cik Nur™ Cik Nur™ 13 August, 2013
wahh..kacaknya boni kacak...hehehe

selamat hari raya boni.. :)

shaFazie shaFazie 13 August, 2013
solamat hari rayo...
nak duit rayo..:D
Ainim Suju Ainim Suju 14 August, 2013
Selamat hari raya..

Ish...kuang ajo budak tu..kalau ngan saya dah kena penyepak budak laki tu.. dasar biadap
Zulqarnain Abu Hassan Zulqarnain Abu Hassan 14 August, 2013
Salam Boni,

Dikesempatan ini Kie pohon kemaafan atas kekhilafan sepanjang perkenalan kita tanpa disedari jika ada...

Well Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin...
Amanina Mads Amanina Mads 14 August, 2013
selamat hari raya abg boni.. maaf jika ada salah silap. report polis je pasal bdk tu..
Ema Johari Ema Johari 15 August, 2013
selamat hari raya boni..korek hidung hari raya tak ada..kembang hidung raya jer yer
Raudzah Z Raudzah Z 16 August, 2013
Salam 9 Raya Boni...banyak ke dapat duit raya?
hazman aka species1980 hazman aka species1980 16 August, 2013
Dah lebih seminggu raya... gua masih menunggu gambar adik bro untuk tatapan gua....hahahahaha
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 18 August, 2013
Selamat hari raya BK! ^^,
Ija Rased Ija Rased 19 August, 2013
salam lebaran mr.boni kacak
Hafizul Hafizul 20 August, 2013
Perghhh kacak habis..hahaha..selamat hari raya boni..wahh sibuk nampaknya mak kat belakang tu..bisnes ke apa tu?hehe
Myra Jay Myra Jay 22 August, 2013
Selamat Hari Raya Aidilfitri Boni :)

Mak ke kat belakang tu? Muda belia je nengok ;D

Dan harap bapak boni ok ye..
Cik Fie Cik Fie 24 August, 2013
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin :)