Tua Kutuk Dapat Lagi Duit Raya

Aku tak sangka raya tahun ni aku masih dapat lagi pungut duit raya. Rasa macam dunia ini ana yang punya. Hahaha. Alang-alang tu, meh aku kongsikan rahsia kejayaan aku memungut duit raya ni.

1. Penyekkan badan biar nampak pendek dan ketot.
2. Buat muka pra matang
3. Keluarkan hingus dari hidung dan biar tergantung. Lagi terbaik kalau hingus tu dibelonkan. Kembang kempis kembang kempis mengikut nafas korang.
4. Beratur sekali dengan budak-budak time salam

                                                 


Kalau korang berjaya praktikkan, memang senang-senang je dapat pungut duit raya

{ 86 comments.. read them below or add one }

muja muja 10 August, 2013
aiyaaaaaa,,,, malu laaaa nak praktik,, grrrr
siti ZAHARA siti ZAHARA 10 August, 2013
Hee..takut satgi owg kata budak ni kne hntr gi tanjung rambutan..=D
Masha Meisters Masha Meisters 10 August, 2013
rahsia lah sagant...teruja nak try balik ni....muahahaha
Faizal Fredley Faizal Fredley 10 August, 2013
mana aci....aku yg tgh remaja x dpt pom duit raya.....ko yg tua kutuk dpt lak..jumpa nnti nk duit raa dr boni kakcak...
Cik Chokie Cik Chokie 10 August, 2013
Wkwkwkwkwkwkwk XD kalau mija guna cara abang boni tak dapat jugak, mija bom nuclear abang boni :3 kehkehkeh
nor azman nor azman 10 August, 2013
blh kongsi sikit ke..heheheh
Nurulee Nurulee 10 August, 2013
tips tu semua boleh pakai.
baguihhhhhhhhhh.
AMEERUL ASHRAF AMEERUL ASHRAF 10 August, 2013
Hahaha! Sampai cmtu skali..
baby comel baby comel 10 August, 2013
hahaha, dah tukar jadi boni comel la camni eh. dah besar kutip duit raya. meh sini akak bg duit raya kat adik comel ni =) kekekeke
Asyik Izas Asyik Izas 10 August, 2013
tahun ni xdpt pun duit raya..:)
amir zahari amir zahari 10 August, 2013
Buat muka pra matang bimbang terkluar muka terencat.. bahaya teknik kedua tu..
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 10 August, 2013
Kwhkah..giler gedik nk wat camtu.
Saya ni sah2 dah heranak pinak, mmg confirm tabley dpt wat mcmane pun..hikhik
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 11 August, 2013
Haha pyka tak buat mcm tuh pon dapat duit raya jugak . Haha :p
deno deno 11 August, 2013
nak jugak duit raya boni!!!!!
Mia Liana Mia Liana 11 August, 2013
amboiiii.. kak mia nak jugalah duit raya cam ni....
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 11 August, 2013
Bestnya. Sy yg lagi muda dari boni pon kena bg duit raya
Ahsfantasy Ryu Ahsfantasy Ryu 11 August, 2013
Nak duit raya juga !

Salam lebaran,
Ampun dan maaf sepanjang perkenalan :)
MystoryPic MystoryPic 11 August, 2013
aaahh tak aci .... dah lama saya tak dapat duit rayaaaaa. Nakkkk jugakkkk
hana hadi hana hadi 11 August, 2013
hehe orang tu kesian.. jadi bagi je lah.. kang xbagi merajuk plak kan
akubiomed akubiomed 11 August, 2013
Kalau bro, gua beri 50 kupang sahaja. Pi main jauh-jauh. :-)
ct kektus ct kektus 12 August, 2013
hahaa. selebet je main hingus.

i olss pon still dapat duit raya ok. walaupun usia dah menginjak dewasa. :)
Cik Itah@Rama Rama Pendek Cik Itah@Rama Rama Pendek 12 August, 2013
untunglah tua+ dapat duit raya huhu
Mas Zull Mas Zull 12 August, 2013
assalamualaikum boni...untungnya dapat duit raya lagi...:)
waimantakwa waimantakwa 12 August, 2013
kelakarlah teknik dapat duit raya ni hehe
Zuan Zuan 12 August, 2013
hahahahahaha ekau kena cukur janggut tu sekali!
Niesa Niesa 12 August, 2013
best nya dpt duit rayaaa..boleh la cuba tips boni ni nnti..hikhik
deq noor deq noor 12 August, 2013
Selamar Hari Raya & maaf zahir batin.. :)
fairus fairus 12 August, 2013
KAH.. KAH.. KAH.. APTUTLAH KAU DAPAT DUIT RAYA..
fairus fairus 12 August, 2013
KAH.. KAH.. KAH.. APTUTLAH KAU DAPAT DUIT RAYA..
Aku Penghibur Aku Penghibur 12 August, 2013
wahhh bestnya :) dapat duit raya ..hurey aden pon dapat raya jgk .. yeaahhh
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 12 August, 2013
Selamat hari raya Boni...bestnya dapat duit raya
Juliet_iRa~" Juliet_iRa~" 12 August, 2013
boni dah buat ke tips tu hihi

slmt hari raya boni..dah duit raya seringgit :p
S.K.A S.K.A 13 August, 2013
hahaha..mcam terdesak je bunyi..xpelh..bg kt adik2 je dpat duit raya..
ANNA MARIANA ANNA MARIANA 13 August, 2013
hahahhahaha, tips yang bagus :)
Cik Nurul Siezuka Cik Nurul Siezuka 13 August, 2013
Nurul pun dapat lagi.. hehehe

Selamat Hari raya Boni Kacak.. Maaf zahir & Batin.. :)
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 13 August, 2013
Bagi kat anak aku je duit raya tu boni...
Sam Banjamin Sam Banjamin 13 August, 2013
hahah.. ape da tips kau... aku yang pendek ni akan kelihatan penyek lagi dan lagi.. hahaha
Cik Nur™ Cik Nur™ 13 August, 2013
ee..main hingus pun kena kee.?
gelilahh..hahaha
shaFazie shaFazie 13 August, 2013
beratur dgn budak2 sampai giliran je duit raya habis sobs sobs :(
munir ardi munir ardi 13 August, 2013
he he akupun dapat duit raya kali ini tapi dari publisher
Ladfe Amir Ladfe Amir 14 August, 2013
dah cuba. tapi tak dapat pun duit raya
Ainim Suju Ainim Suju 14 August, 2013
Ehem ehem.. incik boni, nak duit raya.. blink blink..kekekke
dear xila dear xila 14 August, 2013
*buat muka comel


nak wet raye pakcik boni huhuuu
wantie wantie 14 August, 2013
nanti akak praktik. beratur kutip duit raya kat depan umah ko boleh?
hahahaa..
Pykaa Pdott Pykaa Pdott 14 August, 2013
Pyka tak buat cmtuh pon dah dpt duit raya dah . Hehe
Syazana Zainn Syazana Zainn 14 August, 2013
kite x buat gitu pun ttp dapat duit raya. hahaha

tips dia: muka kena babyface kahkah

:D
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 14 August, 2013
isk..isk..tak patut dapat tu...bak sini duit raya tuh boni
Amanina Mads Amanina Mads 14 August, 2013
hahaha.. patut la dpt 50 je. hadoii
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 14 August, 2013
masih suasana lebaran khan,
jadi nggak apa2 kan kalo aku mohon dimaaafkan lahir batin kalau aku ada salah dan khilaf selama ini,
back to zero again...sambil lirik kiri kanan nyari ketupat....salam :-)
Hanif Idrus Hanif Idrus 14 August, 2013
Kasar betul tajuk entri ini..hahahahahhaa.
Wah!!! teringat zaman aku carik duit raya
Papa Mifz Papa Mifz 14 August, 2013
tak kuasa den nak ikut petua ekau...haha
kakiblog kakiblog 15 August, 2013
tak baiklah buat macam tu..
Mas Aan Mas Aan 15 August, 2013
maluu korang klu nak ppraktek,,hehe
izan mama mia izan mama mia 15 August, 2013
hahahah buat malu kat anak je je kalau begitu sekali caranya nak dapat duit raya
hahahaah

selamat hari raya..
Mat Som Mat Som 15 August, 2013
Selamat hari raya yang ke 8 Boni
Moga2 duit raya yg dikumpulkan bolehlah digunakan untuk deposit hantaran nanti.....dah jumpa jodoh ke raya ni?
Alhamdulillah kalau dah...
Ema Johari Ema Johari 15 August, 2013
tak buat taktik tu pun dapat duit raya juga tau....
fyna fyna 15 August, 2013
hahaha.. bagus tips nih ;p
E'in E'in 15 August, 2013
thn nie ein dpt duit raya rm2 je cousin bg... hahaha sedih!
Salma Tayo Salma Tayo 15 August, 2013
untungla dapat duit raya..
diana diana 15 August, 2013
nak cuba la nanti..tak jadi siap la kamu...

hahah
encikarman encikarman 15 August, 2013
fuh... hebat nih, kena try thn depan
Yumida Huda Yumida Huda 16 August, 2013
nak try buat
tp x reti buat part ingus tu...hehehe
yumida pun dpt angpau raya ni...yeyyyy!

jemput baca & komen entry yumida:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 16 August, 2013
Boleh nak amalkan juga ni kot-kot menjadi petua ni :-)
Amanda Suria Amanda Suria 16 August, 2013
Uish....x sanggup nk bygkan ghuper SA if buat mcm tu...huhu....confirm org geli nk bg duit raya...
Cik Muda Cik Muda 16 August, 2013
blh bayang awak buat camtu boni... erkkk, ingus tuh....
Fiza Rahman Fiza Rahman 16 August, 2013
No wonder lah dapat duit raya. Org kesian tgk boni kacak buat mcm tu sbb nak duit raya...hehehe...
Raudzah Z Raudzah Z 16 August, 2013
Kesian nya dia...dah tak "macho lagi"..duit raya punya pasal...
SecretOfShaila SecretOfShaila 16 August, 2013
bestnya...shaila dah xdapat...sedih...hahaha
ainil fazieda ainil fazieda 17 August, 2013
kalau rasa malu nk ambek duit raya tuh , bak sini :P kecil tapak tangan , Stadium Bukit Jalil sy tdahkan ^^
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 17 August, 2013
boni kacak je buat, aku mmg tak ar..hahahaha
KiD KiD 17 August, 2013
Aku nak duit raya gak.. leh tak? Hihihi
ArELeEz ArELeEz 17 August, 2013
t'ingt hingus nobita dlm komik doraemon. he3..
Denaihati Denaihati 17 August, 2013
bila la bro pulak nak kasi duit raya kat budak-budak....
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 18 August, 2013
Haha..zaman kecik mmg teruja dapat duit..skrg kita pulak kena memberi..
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 18 August, 2013
Kahkahkah! Tak menahan tajuk tu.. Tua kutuk.. Wakakakaa!
Sukma Haron Sukma Haron 19 August, 2013
haha...giler aku nak ikut cara macam tuh.....ko boleh ler.....muda lagi.....
Rosmadi Shakri Rosmadi Shakri 19 August, 2013
mahu beribu dapat duit raya tahun ni,,, Untung laaaaaa
hafizrahim hafizrahim 20 August, 2013
takyah pakai baju, pakai pampers je..mesti orang bajet ko baby..cuma terlebih besar..hahaa
Hafizul Hafizul 20 August, 2013
Biasanya mak cik-mak cik yang kena goda saya akan dapat gak..pujuk puji dan segala bagai lagi..hehe
Myra Jay Myra Jay 22 August, 2013
Adoila tip pun sengal sangat..hehehe :)

Tahniah ye dapat duit raya :)
MJ lepas kawen dapat gak duit raya (dari suami)..hehee
Cik Fie Cik Fie 24 August, 2013
hahaha . nak try la. wakakaka :P
missshoji missshoji 25 August, 2013
X dapat duit raya pun tak apa dr ikt tips d ats..ahaha ;D