Kalau aku dah cirit-birit dah

Aku berada kat Plaza Alam Central layan Bro Zarul Umbrella perform. Sekali yang ada ramai artis-artis tersohor tanah air. Pergh, rasa kecik je aku kat sini. Betapa tak glamournya aku bila lepak dengan artis. Hahaha. Paling best performance Ali XPDC. 

                           
  
Dengan selamber badaknya beliau 'Tarik' lagu Bunga Angkasa. Pergh, mantop. Kalau aku yang nyanyi lagu tu, aku sangat-sangat yakin aku dah kena serangan cirit-birit. Mungkin juga ditambah dengan serangan sembelit tahap kritikal. Boleh terkeluar jubur tu.

{ 32 comments.. read them below or add one }

cik azLyzah⊙.☉ cik azLyzah⊙.☉ 16 September, 2013
trpakse boni buat pmbedahan plastik lah kalau dah terkeluar jubur..hahahahha...kasi kacak lagik :P
Sarah Mohd Saleh Sarah Mohd Saleh 16 September, 2013
hahahhaha, bagus lah abam boni selalu tsedar diri.ekekke
syuk shusuke syuk shusuke 16 September, 2013
tak senonoh. HAHAHA. bawah 18 takleh baca. HAHA
Bin Muhammad Bin Muhammad 16 September, 2013
Penyanyi lama...lagu lama juga tetap terbaik!!
Cik Chokie Cik Chokie 16 September, 2013
Hahaha ni mesti kes mendalam sangat tarik suara. Agagagga XD
Amanina Mads Amanina Mads 16 September, 2013
nyanyi kt karok jelah..haha
Raudzah Z Raudzah Z 16 September, 2013
That's why dah ditakdirkan boni dok kat bawah stage je..dah tau kritikal kalau naik atas...
Nao Mei Nao Mei 16 September, 2013
alahai....lama menyepi...malam nie tertiba pula nak tercirit...apa lah jadi dengan engko boni..hahaha
Khalilah MNor Khalilah MNor 16 September, 2013
Boni... kalau camtu jgn lupa bwk bekal ubat cirit. Baru boleh join nyanyi ats stage hehe
Rosmadi Shakri Rosmadi Shakri 16 September, 2013
Kalau ko cirit birit,,, aku mesti muntah darah nyanyi lagu tu
Zuan Zuan 16 September, 2013
perghhh bunga angkasa!
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 16 September, 2013
kalau cam tu..kasi sumbat la bro..haha
fairus fairus 17 September, 2013
PERGHHH.. BIAU BETUL..
S.K.A S.K.A 17 September, 2013
ha3..jum karok bro =) layan pale malam2 best gak ni..kite test suara..mn thu leh masuk audition af thun dpan..keh3..
Ezad Skytech Ezad Skytech 17 September, 2013
perghhh...entri ko banyak nak kena tapis ni boni...haha
munir ardi munir ardi 17 September, 2013
kenapa lagunya nadanya tinggi ya, suara Rakan Boni pun tinggi kan 5 oktaf mungkin
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN 17 September, 2013
bunga angkasa...sedap lagu tu, lama tak dengar...
Ahmad Zarif Ahmad Zarif 17 September, 2013
tringin plak nak karoke. haha
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 17 September, 2013
Ada promote album ke dia...
boni kacak boni kacak 17 September, 2013
@munir ardi:
Tapi lagu ni lebih tinggi mas, hehe
wantie wantie 17 September, 2013
akak kasi pil chi kit tek aun ke kamu K.
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 17 September, 2013
hahahahahah tak senonoh la boni ni... XD
Hidupringkas Hidupringkas 17 September, 2013
Cirit tak apa lagi jangan tersembul rembung udah ler...!
Bahrain Bahrain 17 September, 2013
haha, sampai terkeluar semua, dahsyat
blogger lelaki blogger lelaki 17 September, 2013
ali xpdc tu..dari kecik lg gua layan lagu dia ni dgn mail..hu3
Niesa Niesa 17 September, 2013
jgn tertinggal anak tekak kt mic sudah le boni...hahaha
Amanda Suria Amanda Suria 17 September, 2013
dah lama SA x nyanyi atas pentas mcm ni...rindunya SA yang dulu..eh..eh...
Che Rosliza Che Mat Che Rosliza Che Mat 19 September, 2013
akak lebih suka penyanyi lama...lagu2 dulu best,,,,dan mengusik jiwa..
MaMa Rey MaMa Rey 23 September, 2013
hehe...merendah dirinya boni..
suara dia best kan..
Sam Banjamin Sam Banjamin 01 October, 2013
kalau aku ni.. bukan takat cirit birit.. mahu buasir nih.. hehehih