Layan Open House Di Hari Raya

Aku sejak kebelakangan ni memang sibuk mengalahkan menteri kewangan Malaysia. Nak buat macam mana. Cari duit lebih. Minyak pun dah naik 20 sen ni. Ini tanda-tanda awal kepada kenaikan seluruh harga-harga barang kat Malaysia ni. Termasuklah harga spender kat kedai Bundle. 

Aku bukan nak cerita pasal harga minyak atau spender Bundle. Tapi aku nak kongsikan Open House yang aku terjah sepanjang Syawal ni. Aku tak banyak pergi Open House. Sebab aku sibuk. Sibuk Extreme. Kadang-kadang berak pun aku terlupa. Bayangkan betapa sibuknya aku. Jadi, jom terus layan gambar-gsmbar open house.

Raya rumah buah hati. Heh heh.
Raya rumah Bro Zarul Umbrella. Mam besar dengan adik aku pun ado tu.
Raya rumah kawan lama.

Ini je yang termampu aku pergi. Nampak kan? Betapa sikitnya rumah yang aku terjah. Tak puas langsung beraya. Bagai melukut di tepian gantang je. Hahaha.


{ 48 comments.. read them below or add one }

Phat Phat 03 September, 2013
x dtg rumah aku pun sob sob
Aku Penghibur Aku Penghibur 03 September, 2013
wahh meriah pergi rumah terbuka tahun nie ye :)
E'in E'in 03 September, 2013
awat xdtg umah ein? biase die.. nie yg nk marah nie...

pegi umah zarul umbrella pun xajak... :(
razzwey razz razzwey razz 03 September, 2013
awat gambar beraya kat rumah Bop kau tak selitkan sekali? hohohoo...
Sheila Salim Sheila Salim 03 September, 2013
Assalamualaikum boni. bestnya jalan2 berayaaaa :)
Amanda Suria Amanda Suria 03 September, 2013
Laaa....bz sgt rupanya...selalu singgah tp xde entry...huhu...bz beraya rupanya....ala raya sebulan kan?
Kakcik Kakcik 03 September, 2013
Raya kat rumah orang fofular gituuu... :)
Rosmadi Shakri Rosmadi Shakri 03 September, 2013
mentang2 la RETIS,,, layan Open House Retis jer,,, hahaha
diana diana 03 September, 2013
berak terlupa bahaya tu...kalau jadi sembelit takut melarat2 jadi buasir..
selalu sembelit tak??
ekekek
shaFazie shaFazie 03 September, 2013
ambaoi jalan sakan na...hehee
fairus fairus 03 September, 2013
WAH BONI.. MASIH MOOD RAYA KAU NI.. :D
Jie Jie 03 September, 2013
Selagi syawal xhabis, selagi tu ade open house.

Seronok yee beraye
izfanora izfanora 03 September, 2013
laki klu citer mesti part spender.. plik aku.. hoho..

selamat hari raya bro.. untung jugak dpt gi open haouse.. daku nan hado.. :P
Mizz Aiza (Dunia Kecil) Mizz Aiza (Dunia Kecil) 03 September, 2013
selamat hari raya boni.. tak habis lagi syawal.. hehe..
hazman aka species1980 hazman aka species1980 03 September, 2013
Terima kasih abang BONI KACAK sebab sertakan gambar adik perempuan bro... nampak sungguh ayu....hehehehe
fae jamal fae jamal 03 September, 2013
ya Allah dah lama giler tak jenguk blog boni. disebabkan masih di bulan syawal sempat lagi kot nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin.

p/s : Boni meh beraya kat rumah fae. boleh tgk baby! :)
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 03 September, 2013
ooo busy ye beraya sakan hee..patut la lama tak update entry..
Isabel Diaz Isabel Diaz 03 September, 2013
Hahaha, sampai hati cakap diri bagai melukut di tepi gantang
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 03 September, 2013
Ade ler jugak pi open house.. Kitorang ni lagilah.. Duk beraya kat umah sendiri jer sambil ngap keropok & ngadap blog.. Kuikuikui..
ZON PERMAISURI CHOMEL
Yan Ty Yan Ty 03 September, 2013
jemput ke rumah tak nak dtg , sob sob sob....
Niesa Niesa 03 September, 2013
xpuasss nya beraya...nnti boni boleh la jdi PM terus..boleh la kurangkan harga segala barang..kan2?hehe
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 03 September, 2013
Assalamualaikum,

eh, tu je ke gambar..

laa x puas hati laaa sebab skit sangat..ahaha :D
aTieYusof Family aTieYusof Family 03 September, 2013
Meriah raya Boni.. makin kembang tak badan? hahaha..berapa kilo naik?
mai lah raya kt Sabah..kuih ado lg..hahaha
Papa Mifz Papa Mifz 03 September, 2013
wah cerita raya lagi kat blog lu yer...hehe
Bin Muhammad Bin Muhammad 03 September, 2013
Blog dah bersawang...minyak naik hari ini jadi alasan, ada ka patut...hehe
Tak abis2 lagi beraya Boni...mesti banyak dpt duit raya nih!
wantie wantie 03 September, 2013
pew.. sakan kamu beraya.
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 03 September, 2013
buah hati bro cam admin blog nukilan seorang gadis la..kehkehkeh..apa pun semua gambr npak meriah..hehe
Teena Tna Teena Tna 03 September, 2013
Raya dah nak habis dahh...
Buah hati yg mana satu?
Mashitah Rosli's Mashitah Rosli's 03 September, 2013
hahaha..ape la boni...berak pun lupa ke ? =)
hafiz hafizol hafiz hafizol 03 September, 2013
untung ah beraya dengan retis ZARUL UMBRELLA !!!!



hihihihi
mie mie 04 September, 2013
ok la tu..
ada juga yang diterjah...
belum terjah mana2 lagi walaupun syawal dah nak habis..
ehehehee
munir ardi blog munir ardi blog 04 September, 2013
lengkap tuh beraya ke rumah Zarul Umbrella dan yang Engsem ada yang kacak dan ada yang ditemani tuan Denaihati dan Melatik Bintang
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 04 September, 2013
Puas beraya la ni. Bukan main sakan berjalan tu.
lelamaisara lelamaisara 04 September, 2013
wah meriah p open house ea...
hana hadi hana hadi 04 September, 2013
alahai.. xdapat nak tengok gambar. baca entri pun jadilah. maklumlah dah berapa x update kan kan..hahaha
syuk shusuke syuk shusuke 04 September, 2013
rumah awek je ke bro ? HAHA
Cik Nur™ Cik Nur™ 04 September, 2013
kira bulan ni bulan bina badan ehh
amir aizat amir aizat 05 September, 2013
Seronok kumpul lemak balik ehh, haha
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K 05 September, 2013
hhaha..berak pon boleh lupa..ayyoo
Ema Johari Ema Johari 05 September, 2013
kan banyak kan...mengeluh gemuk pula
obat benjolan obat benjolan 05 September, 2013
Asiik lumayaan gan pemabahasannnya, berguna banget buat saya, terimakasih & semoga sukses selalau
salmiah salmiah 09 September, 2013
takpe..raya kan sebulan
obat penurun panas anak obat penurun panas anak 10 September, 2013
artikel yang mearik, insfiratif banget buat saya. makin sukses aja yah.