Kepelikan Manusia Kat Pejabat Aku


Hari ni disebabkan aku ada masa sikit, aku nak update tentang beberapa kejadian pelik dan dasyat yang terjadi kat pejabat aku. Macam-macam sebenarnya perangai manusia ni. Antara yang aku sempat snap melalui kamera canggih ipad mini yang aku dapat free ni adalah gambar-gambar kat bawah ni.



Betapa peliknya tampung bocor pakai besen tu je? Orang bayar sewa pejabat mahal-mahal setiap bulan tapi macam tu je dorang buat? Hahaha. Maintanance tahap cikai. 

Tu takpe lagi. Gambar bawah ni pula aku rasa driver ni terkejut agaknya bila tengok besen tu.





Aku syak orang ni mesti terkejut tengok besen tu sampai tak sedar parking cium dinding. Hahaha. Pelik-pelik perangai manusia ni.








{ 32 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 14 October, 2013
saya pun rasa macam tu..mesti diorang nie ralit sangat tengok besen kat atas tu sampai langgar dinding.
Oshin Kecik Oshin Kecik 14 October, 2013
adoyai kontraktor mana punya kerja ni hihihi
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 14 October, 2013
Peh..parking rapat tu..semut nak lalu pun tak lepas..hehe..yang besen tu cut cost bro..peruntukan nak betulkan xde..haha
Isabel Diaz Isabel Diaz 14 October, 2013
Hahaha, gambar kereta tu lawak.
Syazana Zainn Syazana Zainn 14 October, 2013
teruknya maintenance building
pakai besen mcm tu mcm la air tu x kn penuh -_-
Tajuddin Abd Aziz Tajuddin Abd Aziz 14 October, 2013
Itulah dinamakan inovasi. Siap ada paip hitam salur air kot yg berada dlm bekas tu.
Tajuddin Abd Aziz Tajuddin Abd Aziz 14 October, 2013
Itulah dinamakan inovasi. Siap ada paip hitam salur air kot yg berada dlm bekas tu.
Incik Zarif Incik Zarif 14 October, 2013
hanya di Malaysia.. haha
Yan Ty Yan Ty 14 October, 2013
Adoi... lawak la , kenapa la ada juga org park kereta mcm tu. dengan tadah besen lagi.
Amanda Suria Amanda Suria 14 October, 2013
Mak aii..mcm ni pun ada...sabar je la....
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 14 October, 2013
macam-macam orang zaman sekarang
cweet pinky cweet pinky 14 October, 2013
hahaha , part besen tuh pelik tapi part keta cium pendek tuh lagik pelik , ahahahaha !! tterbaek baq ang !!
Ainim Suju Ainim Suju 14 October, 2013
apa nak herak incik Boni, manusiakan selalunya kreatif tak bertempat..hahaha
Nastyna Nastyna 14 October, 2013
Yang parking tu macam tak sayang keta jer. Ker berlambak2 keta dia sampai tak kisah cium dinding hihhi.
deq noor deq noor 14 October, 2013
hahaha... apa ada hal.. company car.. :p tp besen tu mmg terbaik lah..
Fizi Zaidi Fizi Zaidi 14 October, 2013
haha..asal boleh je semua
Lelaki Lelaki 14 October, 2013
kereta company tu...hehe
akubiomed akubiomed 14 October, 2013
Lupa pasang sensor dibumper tak pun takut bateri kena curik. :-)
muja muja 14 October, 2013
ni namanya pelik overdose,, kena cucuk sikit kasi normal,, ekekekeke
syuk shusuke syuk shusuke 14 October, 2013
lupe tarik hand brek lettew :P
BlogS Of Hariyanto BlogS Of Hariyanto 15 October, 2013
selamat menyambut hari raya Idul Adha..mohon maaf lahir batin...salam :-)
Muhammad Syazwan Norhalik Muhammad Syazwan Norhalik 15 October, 2013
hahahahahaha yang part cium parkir tu tak bleh blahhh
baby comel baby comel 15 October, 2013
tak sedar la tu, adoiii.. sabar jelah. Yang bocor atas tu mcm dah lama je gayanya.
umie mia umie mia 16 October, 2013
wahh kreatif tp agak bahaya ^_^
Hairul Hafiz Hairul Hafiz 16 October, 2013
Tu memang pelik sampai parking macam tu
Masha Meisters Masha Meisters 16 October, 2013
pehhhh...ini pun ada ke? hehe...mcm2 ahhh
Sukma Haron Sukma Haron 18 October, 2013
mesti dorang rasa pelik tgk besen kat situ....
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 18 October, 2013
Hek elah, cenggitu pun boleh ye? Ish2, memang pelikla perangai manusia nih.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL