Berduaan Di Bawah Pokok

Aku sekarang berada di dalam kereta. Keadaan hujan. Dan lokasi di bawah pokok yang agak merimbun. Menunggu bos habis Meeting. Dan, ironinya.. Aku berduaan bersama seorang lelaki. Ok, suasana romantik ni dikongsi bersama dengan seorang lelaki. Hahahaha. Mesti orang lalu lalang fikir lain macam. Hahaha.


{ 17 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 10 December, 2013
mak ai berduaan dalam suasana romantik, suka tau boni buat cliche...ahaksss...
fairus fairus 10 December, 2013
JANGAN BUAT BENDA BEBUKAN BONI.. NABI TAK MENGAKU UMAT NANTI... :)
Amanda Suria Amanda Suria 10 December, 2013
lagi best kalau sambil tunggu sambil dengar lagu Elyana > IRONI
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 10 December, 2013
Biar pun dalam keta, jangan dok bawah pokok bro waktu hujan2 ni..bahaya..
Aku Penghibur Aku Penghibur 10 December, 2013
hahahaha boni- boni...entry yang mencuit hati..kalau masuk blog nie mesti akan tergelak ..adehh
Lynn Munir Lynn Munir 10 December, 2013
Ingatkan apa tadi. Buat suspen je..hahaha
Qashmere Qashmere 10 December, 2013
Jaga jaga bawah pokok tengah hujan karang kena panah petirrrr KEBABOOOMMM!
Bahrain Bahrain 10 December, 2013
Nak tergelak je baca post nie..haha
penaberkala penaberkala 10 December, 2013
Jangan buat benda pelik bro, nanti tak pepasal pokok tumbang atas kete,haha
Cik Nur™ Cik Nur™ 10 December, 2013
xtakut ke hujan2 tunggu bawah pokok?
sebab kalau petir, dia akan sambar pokok...
Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 10 December, 2013
Hahahahahhaa, romatiknya boni..:')
Afasz Afasz 11 December, 2013
wow romantik ngn laki ek? hhehehehe
Ija Rased Ija Rased 11 December, 2013
cissssss....saje tau mr boni ni..kasi kezutan jek.hahahahha
Ena's Stories Ena's Stories 13 December, 2013
kalau da berduaan begitu di waktu kedinginan..haaa ape lagi??
suesue 15 December, 2013
Jgn boni ....duk jek bebaik ...nabi x ngaku umat......he....he..m