Aku Semakin Sopan Kat Atas Jalan Raya

Kalau sebelum ni, boleh dikatakan macam lipas kudung jugak lah aku bawak motor atas jalan. Bukanlah merempit, tapi agak gopoh-gapah sebab nak kejar masa untuk ke pejabat. Tapi lepas pakai link blog kat helmet, aku rasa segan nak tunjuk kegopohan aku tu. Terpaksa aku jadi seorang yang agak sopan santun atas jalan raya. Tak nak lah mengundang perspektif negatif orang kat aku yang kacak ni.
jalan, jalan raya, sopan, sopan di atas jalan raya, bersikap sopan di atas jalan raya, sopan santun, merempit

{ 14 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 28 January, 2014
Assalamualaikum boni. cayalah buh link blog kat helmet! nice kot. hehhe.
Umi Nazrah Umi Nazrah 28 January, 2014
salam singgah. ada umpan di sebalik helmet ye. patutlah :P

Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com
Hana Jalil Hana Jalil 28 January, 2014
Terbaik lah.. helmet pun ade link blog :D
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 28 January, 2014
ini memang betul betul marketing ni boni... he he he...
HAJAR HAJAR 28 January, 2014
hahaha.. terbaaekk!
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 28 January, 2014
giler dasat ni boni. hehehehe. so, pasni mmg kena sopan santun berbudi pekerti di atas jalanraya la gamaknya ye. :D
Mira Adzlia Mira Adzlia 28 January, 2014
bkn mmg sopan ke?hihihi..wah...yg pting link blog ade kt helmet...terbaikk!!
Bahrain Bahrain 28 January, 2014
Pergh! promote habis-habisan ni.
Aku Penghibur Aku Penghibur 28 January, 2014
wahhh cara yang baik promote blog
MaMa Rey MaMa Rey 28 January, 2014
Wah..helmet pn ada link blog..terbaik lah boni..*-^
Ainim Suju Ainim Suju 29 January, 2014
saya puji strategi pemasaran blog incik boni..bijaksana anda yang kacak ini ek
Nadia Johari Nadia Johari 30 January, 2014
hahaha..lepasni kalau aku nampk helmet ade nama boni kacak kau la tu..haha
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 10 February, 2014
Hahaha! Pendekatan yang menarik.. Lepas ni pakat2 tempek link blog masing2kat helmet.. Baru bersopan santun di jalanraya macam BK.. ;p