Tempahan Pelamin Di Dewan Cindai 26 Januari 2014

Tempahan Pelamin Di Dewan Cindai 26 Januari 2014

Minggu ni aku dan team Issyaz Wedding dapat satu tempahan pelamin kat Dewan Cindai, Rawang. Perkahwinan ni adalah antara pasangan pengantin bernama Awin dan juga Dhurkan. Hahaha. Bukan aku yang dapat tempahan, tapi tauke aku. Aku belum lagi layak nak jadi Wedding Planner. Ok, tema kali ni bertemakan Pink Colour. Jambu kan? Hehehe. Jadi, Sabtu malam kitorang bergerak daripada markas terus menuju ke dewan Cindai.

Sampai kat sana operasi pun bermula. Kitorang terus pasang pelamin dengan membabi-buta dan penuh keazaman di dada. Aku macam biasa akan mengekalkan momentum kekacakan kat wajah aku ni. Walaupun peluh menitis menjurai-jurai, aku tetap Maintain kacak. Kali ni aku agak fokus kat Walk Way pelamin. 13 jam aku ambik masa untuk buat Walk way pelamin ni. Nampak tak aku menipu. Hahaha. Walk Way pelamin ni menatang apa? Nanti aku bagitau. Selepas beberapa jam, pelamin pun siap dipasang. Jom tengok hasilnya.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Untuk majlis kali ni, pengantin memilih untuk tema warna Pink. Jadi, Issyaz Wedding yang diketuai oleh Hares Tembam Setembam-tembamnya dan juga Along telah menyediakan kain berwarna Pink comel. Owh, kali ni kitorang cipta satu design pelamin baru yang tak pernah lagi kitorang buat sebelum ni. Ni kira satu eksperimen dan teknologi terbaru daripada Issyaz Wedding. Banyak barang-barang yang baru dibeli digunapakai untuk pelamin ni.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Lepas Spotlight dewan dipasang, bertambah-tambah menyerlah dan berseri pelamin ni. Sebab tu penting bagi pengantin untuk memilih dewan perkahwinan. Kalau dewan tu ada Spotlight ia merupakan satu bonus pada pelamin nanti.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Lampu Candelien (entah macam mana nak eja menatang ni. Aku bedal je tu) yang tergantung tinggi belakang kerusi persandingan.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Try Capture gambar celah-celah Walk Away. Nampak tak kehebatan aku menangkap gambar tu. Pergh, dahlah kacak, kreatif pulak tu.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Ni pemandangan keseluruhan pelamin yang kitorang pasang. Termasuklah pintu gerbang, karpet merah, dan juga Walk Away. Inilah menatang Walk Way pelamin tu. Yang ada daun-daun putih sepanjang karpet merah tu.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Kasi zoom sikit Walk Way pelamin yang sekacak aku ni. Menarik kan? Korang patut berbangga mengenali aku yang bernama Boni Kacak ni. Hahahaha.
tempah pelamin, tempah wedding planner, tempahan pelamin terbaik, servis wedding planner terbaik,servis pemasangan  pelamin,tempahan servis pelamin terbaik,pelamin, dewan cindai,tempah videographer, tempahan videographer untuk majlis perkahwinan, video perkahwinan, tempah videographer untuk majlis perkahwinan,walk way pelamin,pelamin 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru
Ok, ni lah sekilas cerita tentang pemasangan pelamin yang dipasang oleh Team Issyaz Wedding. Pelamin ni ditempah di Dewan Cindai , Rawang pada 26 Januari 2014. Alhamdulillah, pengantin dengan keluarga amat berpuas hati dengan perkhidmatan Issyaz Wedding. 

Jadi kepada yang berminat untuk mendapatkan servis Wedding Planner dan pemasangan pelamin , jangan sikit pun ragu-ragu pada kitorang yang terel betul ni. Untuk membuat tempahan bolehlah LIKE page kitorang :- 


Dan lagi satu, kepada yang mencari perkhidmatan VIDEOGRAPHER untuk majlis perkahwinan boleh mesej Facebook aku. Videographer terbaik ni member aku. Kalau korang tempah melalui aku yang bernama BONI KACAK ni, korang boleh mendapat harga diskaun yang menarik. Add FB aku ni 

Antara contoh video yang member aku pernah buat ada kat bawah ni. Aku rasa korang mesti suka hasil Videographer ni.


Dengan aku, aku memang suka pada perkhidmatan yang terbaik dan cemerlang sebab aku nak orang berpuas hati. Dan aku sangat berpuas hati pada perkhidmatan Issyaz Wedding dan juga Videographer ni. 

{ 16 comments.. read them below or add one }

Sheila Salim Sheila Salim 27 January, 2014
Assalamualaikum boni, wahh cantiknya pelamin >_______<
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 27 January, 2014
macam nak kawen je boni ..heheh...rupanya tempahan pelamin .ehhe
Sukma Haron Sukma Haron 27 January, 2014
ko memang berbakat yea Boni...hasil kerja tangan yang halus dan berseni....i like it...!
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 27 January, 2014
Hebat BK. Cantik-cantik semua pelamin ini. Semoga murah rezeki BK.
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 27 January, 2014
cantiklah pelamin tu, ha ha ha, rasa cam nak bersanding sekali lagi boleh boni?

*haippp hutang magnum choco brownie tak bayo lagi ni...wakakaka....
Bahrain Bahrain 27 January, 2014
Cantik pelamin yang dibuat.
Aku Penghibur Aku Penghibur 28 January, 2014
wow cantiknya.. u team so great !!
Afasz Afasz 28 January, 2014
mewah nye pelamin. cntikk
KorN KorN 28 January, 2014
ingtkan boni yg nak naik pelamin
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 28 January, 2014
kalau perlukan perkhidmatan mekap, busana pengantin, pelamin dan pelbagai persembahan utk majlis2, boleh contact saya k. hehehehe
Ainim Suju Ainim Suju 29 January, 2014
tak sangka incik boni begitu kreatif orangnya...