Event Terbesar Blogger Kembali Lagi. #SBB2014 #SBBYEOS2014

Event Terbesar Blogger Kembali Lagi. #SBB2014 #SBBYEOS2014

Event terbesar melibatkan para blogger di Malaysia, Indonesia, Brunei dan banyak l;agi kini kembali. Siapa pernah dengar Sepetang Bersama Blogger mesti tau event apa. Dah dua tahun berturut-turut diadakan. Tahun ni diadakan lagi dengan skop yang lagi besar dan meluas. Melibatkan lebih ramai lagi para blogger, pemain Media Sosial, pembaca-pembaca blog dan juga peniaga. 
sbb2014, sbbyeos2014, sepetang bersama blogger dan yeos 2014, event terbesar blogger, blog, blogger, event blogger, sepetang bersama blogger 2014, pendaftaran sepetang bersama blogger dan yeos 2014, daftar event sepetang bersama blogger dan yeos 2014,
Sebelum ni sambutan sangat menggalakkan. Jadi, untuk tahun ni, Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 akan diadakan di Saloma Bistro , Jalan Ampang memandangkan boleh memuatkan lebih ramai peserta dan banyak kemudahan pengangkutan ada kat sana termasuklah LRT dan bas. 
sbb2014, sbbyeos2014, sepetang bersama blogger dan yeos 2014, event terbesar blogger, blog, blogger, event blogger, sepetang bersama blogger 2014, pendaftaran sepetang bersama blogger dan yeos 2014, daftar event sepetang bersama blogger dan yeos 2014,
Menariknya, kali ni Sepetang Bersama Blogger 2014 telah mendapat tajaan daripada satu syarikat minuman terbesar iaitu Yeos. Ini salah satu yang menarik perhatian blogger. Kerana dengan tajaan daripada syarikat besar ni, hadiah cabutan bertuah yang ada kat sana bukan calang-calang. 
sbb2014, sbbyeos2014, sepetang bersama blogger dan yeos 2014, event terbesar blogger, blog, blogger, event blogger, sepetang bersama blogger 2014, pendaftaran sepetang bersama blogger dan yeos 2014, daftar event sepetang bersama blogger dan yeos 2014,

Apa yang aku dengar, antaranya seperti iPhone 5s (3 unit), iPhone 5c (1 unit) , iPad Mini (1 unit), Sistem Navigasi Garmin dan juga pakej-pakej percutian. Ini memang sangat-sangat menerujakan aku untuk ke Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 ni. Korang tak nak ke menang salah satu daripada gadget dan hadiah menarik ni? 
sbb2014, sbbyeos2014, sepetang bersama blogger dan yeos 2014, event terbesar blogger, blog, blogger, event blogger, sepetang bersama blogger 2014, pendaftaran sepetang bersama blogger dan yeos 2014, daftar event sepetang bersama blogger dan yeos 2014,

Bukan je tu, makanan pun yang aku dengar ada kambing golek 2 ekor. Heh heh. Feveret aku tu. Aku dah cop aku nak dari perut ke kaki. Kalau korang curi bahagian tu, kita perang. Hahahaha.

Jadi, korang pun jom ke Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 ni. Bayaran hanya rm20 sahaja. Tapi apa yang menanti korang kat sana sangat-sangat berbaloi-baloi. Ini termasuklah jemputan beberapa orang blogger terkenal tanah air termasuklah Ben Ashaari , Zarul Husin , Red Mummy dan Shafie Bustan
sbb2014, sbbyeos2014, sepetang bersama blogger dan yeos 2014, event terbesar blogger, blog, blogger, event blogger, sepetang bersama blogger 2014, pendaftaran sepetang bersama blogger dan yeos 2014, daftar event sepetang bersama blogger dan yeos 2014,
Kenangan Sepetang Bersama Blogger 2013
Sekilas tentang Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014.

Tarikh    : 8 MAC 2014
Hari       : Sabtu
Masa     : 10.00am-5.30pm
Lokasi    : Saloma Bistro , Jalan Ampang
Bayaran : RM20.00 (satu kepala)

Jadi, kepada yang ingin dan berminat untuk menyertai event terbesar ni, jom daftar di 
link ni --> http://sbb.my/?affiliates=b6d767d2f8ed5d21a44b0e5886680cb9

Jadi, jom sama-sama kita meriahkan lagi event terbesar anjuran Denaihati Ilhamku dan Yeo's ni. Jom ramai-ramai sertai. Jangan jadikan jauh sebagai penghalang untuk korang sertai event terbesar yang hanya berlangsung setahun sekali je ni. Rugi. Ini peluang untuk korang besarkan lagi Networking korang. Buat peniaga pula, ini satu peluang untuk korang memasarkan dan memperkenalkan produk korang. Dan ini juga merupakan peluang besar buat pembaca2 blog untuk mendekati dan mengenali blogger-blogger kegemaran korang. Jom jom jom. Sebelum aku bom korang. Hahahaha.

Jom SHARE kan entri ni reramai

{ 43 comments.. read them below or add one }

Bobo Bobo 03 February, 2014
mesti kena join nie! :)
Abil Fikri Ahmad Abil Fikri Ahmad 03 February, 2014
Nak join juga tapi aku ada jemputan di Shah Alam hari yg sama.
ieza ashaari ieza ashaari 03 February, 2014
Errr..segan r..bkn terkenal mcm boni ni..huhu..
Niesa Niesa 03 February, 2014
tp ada baca bobo post pasal ni..bila la nak buat event mcm ni kat sarawak kan?hahaha..
Mimi Azirah Mimi Azirah 03 February, 2014
ohoiiii mcm best je...mcm nak pergi je.....tungguuu
♥  Miss Hearty  ♥ ♥ Miss Hearty ♥ 03 February, 2014
macam best jer tapi macam segan jer nak join..huhuuu
Cik Nur™ Cik Nur™ 03 February, 2014
bestnya....!

lagi best kalau dapat join..
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 03 February, 2014
menarik ni. Kena join juga macam ni. boleh kenal BK jika pergi sana nanti.
OhPanduan OhPanduan 03 February, 2014
Terbaiklah SBB 2014 kali ni. Kena ramai-ramai join baru meriah. Banyak manfaat jika pergi SBB ini saya rasa.
Aku Penghibur Aku Penghibur 03 February, 2014
in sha ALLAH acik join ^_^
Irwan Alessa Irwan Alessa 03 February, 2014
aku dah daftar.. cayalah lama aku terperap kat rawang ni.. pfft!
Nadia Johari Nadia Johari 03 February, 2014
nad tengah pikir..sobsob..sebb mse tu gak fmily nak buat family day..huaaa
KiD KiD 03 February, 2014
abang Boni... jumpa di sana yea.. lama tak jumpa.. :)
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 03 February, 2014
jumpa nanti ye boni.. windu kt boni.. hehehehe
Isabel Diaz Isabel Diaz 03 February, 2014
Kan best kalau saya dapat join jugak. Huhu.
akubiomed akubiomed 03 February, 2014
Sudah daftar tunggu hendak menghadiri #SBB2014.

Rasanya kalau panggil Fatin Liyana dan Hanis Zalikha sebagai panel lagi ramai yang hadir. :-)
nena sepet nena sepet 04 February, 2014
insyallah akan join. harap takde halangan ler nanti :)
Diyana Hani Diyana Hani 04 February, 2014
allla....macam best jerkkk!!! kan bgs lo dapat p...nak ppp jugak,,,
wawa zulkefli wawa zulkefli 04 February, 2014
macam rugi je kalau tak join ni !!!
chotz axoera chotz axoera 04 February, 2014
nak gi ke..???jom gi sama nak?
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 04 February, 2014
salam. rasa nak join tapi susah sikit la boni huhu next time la kut :)
Aminin Aminin 04 February, 2014
teringin nak pi... ^_^
Ezad Skytech Ezad Skytech 04 February, 2014
ok....aq nak rebut kambing tu dgn ko boni...kira perang la ni...HAHA
Amanda Suria Amanda Suria 04 February, 2014
SA dah daftar dah...jumpa di sana ye...
fairus fairus 04 February, 2014
AKU TAK LAYAK JOIN.. TAK BIASA DAN PEMALU ORANGNYA.. :)
hazwan hairy hazwan hairy 04 February, 2014
jmp hg kat sana nah..ak p sorg2 nnti...haha
Rozalia Binti Alik Rozalia Binti Alik 05 February, 2014
teringin nak p tapi takde member T_T segannnnnn
Ema Johari Ema Johari 05 February, 2014
tahun ni tak tahulah dpt join ke tak
Sheila Salim Sheila Salim 05 February, 2014
Assalamualaikum, tahun lepas niat dah nak pergi tahun ni. tapi takdapat gak. muahhaha. kirim salam la dekat blogger2 ya (",)
hazman aka species1980 hazman aka species1980 05 February, 2014
Yeahhh.... selain aku nak dengar bro nyanyi... teringin sangat nak tengok kehadiran adik abang BONI KACAK... keh3x
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 05 February, 2014
Lama tak jumpa ko ye..jumpa kat sana bro
Myra Jay Myra Jay 06 February, 2014
InsyaAllah xdak aral akan sampai..
AnonymousAnonymous 06 February, 2014
boni last date register bila?teringin nk join
AnonymousAnonymous 06 February, 2014
boni last date register bila?teringin nk join
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 06 February, 2014
boni kacak sila tunggu saya tuntut ceklat ek di sbb2014??? muahahaha... kita jumpa di sana di sana... ^_*
Boni Kacak Boni Kacak 06 February, 2014
@Anonymous: eh, jangan tunggu last date. Event ni siapa cepat dia dapat twmpat, sebab dijangka memang ramai yang akan join, kena cepat2 join
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 10 February, 2014
Argh! Stress x dapat join.. Ada event lain time tu.. Napela wat tarikh tu? huwaaaa!!! T_T
Bean Moreno Bean Moreno 14 February, 2014
nasib org payung haha

http://suterablogger.com
Pendaftaran CPNS 2014 Pendaftaran CPNS 2014 16 April, 2014
smoga selepas acara ini, semua jadi lebih semangat dan lebih baik :)