[MTV] Akim - Menunggu (PARODY)

[MTV] Akim - Menunggu (PARODY)

Siapa pernah tengok MTV Akim untuk lagu Menunggu? Rasanya macam ramai je yang tengok sebab view dia dah sejuta lebih tu. Mak aih. Kali ni team Production Penyamun Inc. ada buat satu video PARODY untuk MTV Akim ni. 
mtv, mtv lagu melayu, lagu melayu, video klip lagu melayu, mtv akim menunggu, parodi, parody, akim, menunggu, menunggu akim, akim menunggu,
Memang asalnya video ni kitorang buat dan hantar untuk peraduan parodi Maharajalawak Mega. Dah hantar dah. Tapi sampai ke sekarang senyap je. Tak nampak apa-apa perkembangan pun. Video kitorang tak diupload pun lagi. Tak faham aku. Dua video tak diUpload. Jadi, kitorang buat keputusan untuk Public kan terus video ni. Malas nak tunggu dan peram untuk sesuatu yang tak pasti. Tak apalah. Mungkin tak ada rezeki tu. Jadi, terimalah video Parodi untuk MTV Akim - Menunggu ni. Semoga terhibur.

Ok, kat bawah ni pulak aku sediakan video asal MTV Akim - Menunggu. Sama tak?!! Sama tak?!!



Jadi, semoga terhibur semua. 

Aku sangat perlukan bantuan korang untuk tekan BUTTON SHARE FACEBOOK dan BUTTON G+1 dalam entri YEO'S PILIHANKU (SILA KLIK). Minta tolong ye kawan-kawan. Korang boleh dengar lagu ciptaan aku sendiri untuk YEO'S dalam entri tu. 

{ 15 comments.. read them below or add one }

wawa zulkefli wawa zulkefli 12 February, 2014
hahahaha adoiii lawakkkkk
wawa zulkefli wawa zulkefli 12 February, 2014
This comment has been removed by the author.
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 13 February, 2014
Lawaknya BK. Suka tengok ni. Menjadi..
OhPanduan OhPanduan 13 February, 2014
Pandai Bonikacak buat video ni. Saya suka tengok.
Mila Ahmad Mila Ahmad 13 February, 2014
lawaklaaaaa kereta siap tampal P
lagu macam sedih hero dalam watak macam muka nak kena lempang 18 juta kali. Tapi best mampu buat orang tergelakkkk
ma ❥ ma ❥ 13 February, 2014
spray prfume dalam mulut seminggu tak yah gosok gigi hehehehe
shasha yacob shasha yacob 13 February, 2014
Kau rilek je boni. aku dah share . hoho. btw parody nih patut kau upload dari hari tu lagi. lawak siot. hahaha
syuk shusuke syuk shusuke 13 February, 2014
AHHAHAHA. akim tau naya kau boni ! haha
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 14 February, 2014
salam. hahahahaa..kelakar la..
adoii..spontan sy tergelak tengok video ni :D
Isabel Diaz Isabel Diaz 14 February, 2014
Hahaha, pandai Abang Boni buat parody
shasha yacob shasha yacob 15 February, 2014
waa singgah sini malam malam..
Denaihati Denaihati 16 February, 2014
ha..ha.. memang samalah.
semoga berjaya untuk kontes Yeo's bro.
Azlan Halim Azlan Halim 16 February, 2014
haha.. memang tiga suku.. power lah..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 20 February, 2014
sakit pert dah ni ! hehehe