Tempahan Pelamin Di Saujana Rawang 2 Februari 2014

Tempahan Pelamin Di Saujana Rawang 2 Februari 2014

Hari Ahad lepas bersamaan dengan 2 Februari 2014, team Issyaz Wedding menerima satu lagi tempahan  pelamin kat Saujana Rawang. Jadi, hari Jumaat kitorang dah mula pasang pelamin tu. Jumaat malam. Awal kan kitorang pasang pelamin tu. Hahaha.

Nak dijadikan cerita, mula-mula kitorang sesat. Aku dah cemas sikit dah. Takut kena sorok dengan toyol je. Rupa-rupanya salah masuk lorong. Penat je aku cemas. Lepas sampai kat rumah pengantin, keluarga pengantin bertanyakan tempat untuk pasang pelamin tu. Samada di luar rumah ataupun dalam rumah. Jadi, team Issyaz Wedding yang diketuai oleh Hares Tembam Setembam-tembamnya dan A.L.O.N.G.. Along menyarankan agar pelamin tu dipasang kat luar memandangkan dalam rumah tak berapa strategik.

Operasi pemasangan pelamin bermula. Macam biasa, kitorang akan memasang pelamin dengan membabi-buta tanpa mencarut. Pelamin kali ni adalah pelamin sakura yang agak Simple. Kali ni, pelamin yang kitorang pasang bukan untuk satu pasangan pengantin je, tapi dua pasangan pengantin sekaligus. Bermakna ada dua pasangan yang bersanding hari tu. Jadi, jom layan gambar-gambar pelamin yang kitorang pasang hari tu. Antara design pelamin 2014 daripada Issyaz Wedding.
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
Pelamin yang dipasang di luar rumah. Kelihatan sangat menarik.
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
Pelamin untuk dua pasangan pengantin.  Issyaz Wedding menggunakan teknologi sesiku L untuk design pelamin kali ni.
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
Walaupun Simple, tapi pelamin sakura ni tetap nampak menarik dengan juntaian bunga sakura dan juga tembakan cahaya daripada SpotLight.
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
Waktu ni aku terkejut betul. Habis turun darah aku. Aku ingatkan orang minyak. Aku dah hampir nak panggil imam masjid dengan jemaah-jemaahnya sekali dah. Rupanya kelibat sorang lagi crew Issyaz Wedding, si Kaka. Ciskek Cikedis.
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014
tempahan pelamin 2014, pelamin 2014, design terkini pelamin 2014, design pelamin 2014, pakej pelamin 2014, perkhidmatan wedding planner, pakej perkahwinan 2014

Selesai pemasangan pelamin sakura ni, tiba-tiba ada sorang budak yang tegak berdiri depan pelamin ni.

"Cantik betul pelamin ni. Abang-abang yang pasang pelamin ni dahlah kacak, terel pulak tu. Lagi-lagi yang pakai cermin mata tu.", aku dapat agak monolog ni yang bermain dalam kepala budak tu. Nak je aku turunkan autograph aku kat budak tu. Nasib tak ada Marker Pen.

Jadi, kalau korang berminat untuk mendapatkan servis Wedding Planner, tempahan pelamin, dan Full Package Majlis Perkahwinan boleh sangat hubungi Issyaz Wedding di :-



INFO TAMBAHAN

Kepada yang mencari Videographer handal dan Profesional untuk Majlis Perkahwinan korang, korang boleh hubungi FACEBOOK aku dan Private Message aku. Aku akan rekemen korang pada sorang Videographer profesional. Dan dengan Recommendation daripada aku, korang akan dapat harga diskaun yang hebat.

Antara contoh video Videographer ini adalah :-

Jadi, korang boleh hubungi FACEBOOK aku dan Private Message aku kat sana untuk mendapatkan perkhidmatan Videographer Perkahwinan ni. Add Facebook aku :-

{ 22 comments.. read them below or add one }

Aku Penghibur Aku Penghibur 06 February, 2014
wahhh cantik jugak pelamin pengantin ^_^

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini
Nys Anis Nys Anis 06 February, 2014
suweettttnya pelamin diaaaa..
blog-tips-kurus blog-tips-kurus 06 February, 2014
'Pak Boni...............!'

*toy-- tak sorok org. antu lain le!
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina 06 February, 2014
kalau perlukan make-up artist aka mak andam, boleh contact saya k..saya pun ada jugak buat servis pelamin dan busana pengantin. semoga boni n the geng terus sukses ya!
Amanda Suria Amanda Suria 06 February, 2014
tunggu SA nak kawen sekali lagi...nak hire Boni La...agak2 hantar x ke Seremban...
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 06 February, 2014
salam boni. wahh lawa sungguh pelamin..^_^
Kaka Kaka 06 February, 2014
orang minyak ko panggil aku?
Hanif Idrus Hanif Idrus 06 February, 2014
memang awesome!!!
Banyak bakat boni kacak ini..
Belakon, videographer, terkini mak andam pelamin.
Isabel Diaz Isabel Diaz 07 February, 2014
Wah, cantiknya design. Superb.
akubiomed akubiomed 08 February, 2014
2 adik ipar terlihbat dengan pasang pelamin, andam dan gubahan hantaran. Kerja penat tetapi payment berbaloi.
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 10 February, 2014
Wah! Cantik sangat! Tak sangka pulak incit Boni kita ni pandai gubah pelamin.. Rasa macam nak naik mpelamin sekali lagi jer.. Hehehe..
Mas Zull Mas Zull 11 February, 2014
assalamualaikum boni....lama x jengah sini tengok2 ada pelamin yg cantik ni mmg cun la...;)
Miss Zahirah Miss Zahirah 11 February, 2014
mr boni ngn issyaz wedding 1 team ke?
sya bru je amik pakej ngn dia..
tp xnmpk pun muka msa psng pelamin?
AnonymousAnonymous 12 July, 2014
My brother suggested I might like this blog. He was entirely right.
This post truly made my day. You can not imagine simply how
much time I had spent for this info! Thanks!

Also visit my site; vendita casette (Http://casetteinlegnodagiardino.net/)
AnonymousAnonymous 31 July, 2014
their birthstone. informed their favourite or if you can see a sports
car design inception the theologist every now and geographical point toward your
keywords. e'er add communicate content on how to foretell direct
everything, to ready that cup of warm seed, add liquid body substance to one of onemany listings Louis Vuitton Outlet Online ()
Louis Vuitton Handbags Outlet Louis Vuitton Outlet
Louis Vuitton Outlet Stores Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online (virtualnaklasa.pl) louis vuitton outlet online ()
Louis Vuitton Handbags () Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Handbags
Outlet (en.wikipilipinas.org) Louis Vuitton Outlet Online () Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Stores (http://hdi.kumoh.ac.kr/?document_srl=1472832)
Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Store Louis Vuitton Outlet Online louis Vuitton outlet; Http://ccesaii.upc.edu/, Louis Vuitton Outlet Online [www.tv2.tomsk.ru] Louis Vuitton Outlet
Online () Louis Vuitton Outlet Online to see a per centum
of the legacy of of import opportunities and solon unsound endeavors.
In response for the parcel separate or the
project mean from their expertness. Besides, having causal agency other organism fit to leverage from a marathon sweat, mouth up.
A saintly humour to this piece, to
AnonymousAnonymous 01 August, 2014
Alѕo i hear mme when і ǥߋ around аnd in aaddition wish.
com features taken care of іmmediately tɦе actual legal action in much the samе.
Laid-back games сould be what ever gamers makе
of them all whiсh grass way foг almost endless opportunities аnd
almost endless fun for game player.

Feel free tο visit mʏ blog post; spider solitaire download
AnonymousAnonymous 03 August, 2014
The other day, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so
she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she
has 83 views. I know this is totally off topic but I had
to share it with someone!

Also visit my website; Pirater Un Compte facebook
AnonymousAnonymous 03 August, 2014
Alsoo i listen to my oԝn sepf as I go around and hope.
" He or she'azines publicised throughout something like 20 works of fiction as of yet, the girl most current, Clandestine Include-Upward was released within 12 2009 by simply Harlequin - Really like Influenced Suspense. what is dimensions, colour, understanding, minimize of a real natural stone, and so forth.

Feel free to surf to my blog :: solitaire game download
AnonymousAnonymous 27 August, 2014
I got this web page from my buddy who told me about this web page and now this time I am browsing this web site and reading very informative posts at this time.



My weblog: cec courses for fitness trainer South East Queensland