Tempahan Pelamin Di MK Land Bukit Beruntung 23 Mac 2014

Tempahan Pelamin Di MK Land Bukit Beruntung 23 Mac 2014

Adoilah! Entah ke mana perginya mood aku nak berblog ni. Semakin hari semakin ke laut. Mungkin sebab terkesan dengan apa yang berlaku kat negara kita baru-baru ni. Ok, hari ni aku naikkan semula semangat aku. Kalau tak, nanti bersawang blog aku. Ramai pulak gadis-gadis Selatan Madagascar yang selalu baca blog aku ni merungut sebab blog aku tak berUpdate.

Hari ni aku nak Update pasal majlis perkahwinan yang berlangsung baru-baru ni. Majlis ni sebenarnya melibatkan kawan aku sebenarnya. Masa nak pasang pelamin tu aku baru tau. Memang Lampi (Lambat Pickup) betul aku. Jadi, malas aku nak cakap panjang, jom layan gambar-gambar pelamin yang team Issyaz Wedding pasang 23 Mac 2014 tu. 

pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani
pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani
pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani
Nampak lagi kelibat orang minyak ni. Hahaha
pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani
pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani

Pelamin yang ni aku masih samar-samar sebenarnya. Aku tak tau apa nama dia sebenarnya. Tapi mengikut kata orang, pelamin ni digelar Pelamin Lisa Surihani. Aku sampai sekarang tercari-cara muka Lisa Surihani kat pelamin ni tapi tak jumpa-jumpa. Hahahaha.

Ok, kepada sesiapa yang nak berkahwin dan nak tempah pelamin, boleh hubungi team Issyaz Wedding. Sila klik Link kat bawah ni. 



pelamin terbaru 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin 2014, tempahan pelamin di bukit beruntung, pelamin 2014, pelamin lisa surihani
Sumber
Tahniah aku ucapkan pada pasangan Azuan dan Hanim juga Haris dan Ekin. Semoga berbahagia hinggalah ke syurga. Amin.

*sudah tiba masanya saf kembali dirapatkan. #prayformh370 #mh370

{ 11 comments.. read them below or add one }

akubiomed akubiomed 27 March, 2014
Pelamin sekarang memang grand berbanding dahulu. Bukan setakat itu sahaja majlis merisik dan bertunang pun sudah ada yang pasang pelamin.
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 27 March, 2014
oh Lampi tu short font Lambat Pickup ke ? haha.. baru tahu LOL
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 27 March, 2014
salam. huissh..cantik pelaminya~~
Yan Ty Yan Ty 27 March, 2014
waduh2!! cantek bangat bro........
O'gosh Iskandar O'gosh Iskandar 28 March, 2014
cantik2....x sangka berseni tangan Boni ni..
ma ❥ ma ❥ 29 March, 2014
cantik kira code utk pelamin ni lisa surihani laaaaa hehe
fairus fairus 31 March, 2014
MEMANG CANTIK PELAMIN TU.. DUITNYA PON MESTI CANTIK..