Video Menarik Boni Kacak Untuk Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014

Video Menarik Boni Kacak Untuk Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014

Dah nak dekat dah Sepetang Bersama Blogger 2014 ni. Korang dah Ready dah untuk bersua muka dengan rakan-rakan blogger? Pesanan ikhlas dari aku, jangan lupa sediakan Name Card sebab itu wadah paling berkesan untuk korang perkenalkan diri korang dan memasarkan Branding korang untuk majlis tu.
tempah video jemputan perkahwinan, tempah video menarik, tempah video ucapan hari lahir, tempah video ucapan hari raya, video menarik, video tulisan tangan, whiteboard animation video
Name Card aku. Lama punya. Nak kasi habis dulu. Heh heh
Hari ni aku nak persembahkan satu video yang menarik untuk Sepetang Bersama Blogger Dan Yeos 2014 ni. Dihasilkan oleh Kaka, salah seorang Team Issyaz Wedding. Saksikanlah..


Ada yang tertarik tak dengan video ni? Ni antara salah satu teknik yang berkesan untuk memasarkan bisnes korang sebab orang akan tunggu sampai video ni habis untuk mengetahui apa kisah penuhnya. Dan, ia agak kreatif juga kalau korang nak jadikan video jemputan perkahwinan, video ucapan hari raya, video ucapan hari jadi dan bermacam-macam lagi boleh dilakukan dengan video ni.

Jadi, kalau korang berminat untuk membuat tempahan video ni, bolehlah hubungi beliau di talian :-


018-9770256
(KAKA CRAKR)

Harga amat menarik. Hanya RM10 untuk satu video berdurasi seminit lebih.

*Jumpa korang dekat #SBBYEOS2014 ye. Hadiah misteri dari aku? Heh heh. Tunggu...

{ 21 comments.. read them below or add one }

Shafiq Hashim Shafiq Hashim 04 March, 2014
Wahhhh Kreatif..Semakin Maju Blog Boni Kacak..

shafiqhashim.blogspot.com
aien hermionie aien hermionie 04 March, 2014
memang menarik video cam nie.. murah2.. nanti boleh tempah..
Myra Jay Myra Jay 04 March, 2014
Nak choki choki..hehee

Video xboleh tengok la, unavailable..huhuu
adzairdawati makdara adzairdawati makdara 04 March, 2014
wowwwwwwwwww AWESOME GILAAAAAAAAAA.. Akk pon nak la buat video..hehe
akubiomed akubiomed 04 March, 2014
Video yang menarik dan kreatif. Syabas betey. :-)
Incik Zarif Incik Zarif 04 March, 2014
ruginya rase xdapat nak dtg sbb tu nanti. haishh
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 05 March, 2014
bila ek boni sepetang bersama blogger?
munir ardi munir ardi 05 March, 2014
Aduh disini memasuki peperiksaan terakhir untuk Junior High School dan sebagai commitee tak boleh sikitpun beranjak dari sekolah jadi sedihnya
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 05 March, 2014
Menarik video ni BK.Terbaiklah.
OhPanduan OhPanduan 05 March, 2014
Jom semua pergi. suka tengok video Boni ni. Menarik.
Muhammad Taufiq Muhammad Taufiq 05 March, 2014
Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 05 March, 2014
sangat..sangat..sangat..menarik...tapi syangnya tak dapat nak attend event ni..hhu
Lelaki Lelaki 05 March, 2014
teruskan lagi sampai berjaya...jangan putus asa ok bro.
RDZ Z RDZ Z 05 March, 2014
Kreatif-kreatif...teruskan ya!!!
Sharinginfoz Sharinginfoz 07 March, 2014
Memang menarik. Harga berpatutan sangat
fairus fairus 07 March, 2014
BOLEH BUAT UNTUK BISNES TUDUNG ORANG RUMAH AKU NI..
Ezad Skytech Ezad Skytech 07 March, 2014
pastinya aq nak hadiah misteri tu...haha
CPNS 2014 CPNS 2014 09 March, 2014
So Kreatif...

Sayang sy ta' Bisa datang :(
Ahmad Zu Mal Md Rayi Ahmad Zu Mal Md Rayi 09 March, 2014
Menarik sangat :)
Persembahan kat sbb semalam mmg hebat ;)
Hana Jalil Hana Jalil 09 March, 2014
Perghhh perghhh terbaik gila video nih *thumbs up*
Nur Madihah Nur Madihah 12 March, 2014
Pandainya buat. Kreatif, lawa dan lawa. Heheh