Buka Pelamin 5 April 2014

Buka Pelamin 5 April 2014 

Sabtu lepas aku ada Job buka pelamin kat Area Hulu Selangor. Aku cuma datang buka je sebab hari Jumaat aku tak pasang. Rakan-rakan lain dan juga Tauke Isyaaz Wedding yang menjalankan kewajipan dorang. Jadi, aku tak ada ambil gambar-gambar pelamin masa pasang tu. Macam biasa, team Issyaz Wedding yang memang terkenal dengan kekacakan pemuda-pemuda di dalam organisasi ni melangkah dengan penuh bertenaga dan penuh keyakinan. Walaupun hanya buka pelamin, tapi memang aku suka Feeling-Feeling macam askar yang sedang menuju ke medan perang. Imaginasi aku ni kan Hyper Bola. Gunting ibarat senapang M-16 bagi aku, manakala tiang-tiang kain Backdrop aku anggap sebagai pisau Rambo. Tak senonoh kan? Hahaha.

Ok, malas aku nak membebel panjang, jom layan gambar-gambar pelamin yang sempat aku Snap sebelum pelamin tu diruntuhkan kitorang dengan penuh rasa Humble dan berlagak.

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan pelamin di rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang
Ni dinamakan Pelamin Lisa Surihani. Masa ni pasangan pengantin masih lagi Photoshoot.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin di rawang, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang,
Kali ni Pelamin Lisa Surihani ni ditambah dengan sedikit eksesori untuk menampakkan lagi kecanggihan teknologi Issyaz Wedding.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin di rawang, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang,
Kelihatan berseri dengan pancaran Spot Light. Menyerikan lagi pelamin ni. Berseri seperti mana keserian yang terpamer kat muka aku ni.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin di rawang, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang,

Lepas siap runtuhkan pelamin ni, kitorang terus pecut ke satu lagi majlis perkahwinan untuk merobohkan pulak pelamin kat sana. Tapi aku sempat Snap satu gambar je sebelum pelamin tu hancur dikerjakan Team Issyaz Wedding.

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin di rawang, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang,
Yang ni aku terlupa nak tanya kat Tauke Issyaz Wedding apa nama pelamin ni. Tapi bagi aku, pelamin ni memang cantik. Sesuai bagi korang yang sukakan tema Bunga Sakura. Macam bunga sakura depan rumah aku ni.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, tempahan pelamin, tempahan pelamin di rawang, tempahan pelamin sekitar rawang, tempahan perkhidmatan wedding planner di rawang,
Inilah wajah-wajah durjana Team Issyaz Wedding. Wajah-wajah pemusnah yang kacak. Lebih-lebih lagi yang berbaju hitam dua dari kiri tu. Sekali pandang macam Leonardo  De Caprio.
Jadi, kepada bakal-bakal pengantin yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan perkahwinan yang daripada Issyaz Wedding, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


Dari pelamin hinggalah ke Make Up, semuanya disediakan. Apa lagi, hubungi cepat. 

{ 17 comments.. read them below or add one }

diana diana 08 April, 2014
senang la kamu nak kawen nanti kan..duit pelamin dah tak payah fikir..kan??
careno careno 08 April, 2014
cantik pelamin... zaman skrg punyer pelamin diorang mmg buat utk muat 1 rombongan bas kann... gedabak bsr... time aku dulu muat utk 2 bradik jer dok berpossing... hahahha...
hana hadi hana hadi 08 April, 2014
team puple dah hana tengok
akubiomed akubiomed 08 April, 2014
Berapa upah buka pelamin?
Syazana Zainn Syazana Zainn 08 April, 2014
pelamin yg encik boni lupa nama tu cantik
sirius
:p
diskaun xde ke? hihi
~~DucKneSs~~ ~~DucKneSs~~ 09 April, 2014
suka tengok creative business ni..siyes bminat nak join tolong2..
Lea IsNawi Lea IsNawi 10 April, 2014
kira macam geng pemusnah pelamin orang la ni
zana fahmi zana fahmi 10 April, 2014
Yg buka pelamin tu tak teringin ke? Jd pak andam...hihi
azwan azwan 10 April, 2014
antara pasang dan buka pelamin mana yang lagi best?
السيد سيو السيد سيو 22 November, 2016
بسم الله الرحمن الرحيم
شركة تنظيف شقق بالاحساء



إن شركة تنظيف الشقق بالاحساء من الشركات فىالمملكة التى تقدم الخدمة المتميزة عن أى مؤسسة أخرى بإذن الله الشركة رائدة على كل مجالات وأقسام خدمات النظافة بالاحساء , فشركة إتقان بالتأكيد تجد منها الإتقان والتميز كل يوم مع مرور السنين تزداد الخدمة حلاوة ومتعة فى قضاء الوقت الرائع ما عليك إلا الإتصال بنا وسوف تجد خدمة لم ولن ترها فى حياتك من أى شركة سوى عندنا لأن إتقان إسمٍ على مسمى وأسعارنا جداً خيالية بل ممتازة ستجد هنا كل ما بغيت ان تراها وحلمت بة بإذن الله بالطبع , إتصالك بنا شئ يشرفنا ويسعدنا لأنك عميل مميز لدا شركتنا وجميع طلباتك تنفذ فى الوقت بدون أى جدال أو نقاش انت اذا كنت تبحث عن أفضل شركة تنظيف شقق بالاحساء فانت فى الموقع الصحيح بل فى أعلى درجات من الصحة كلامنا كلام من ذهب وعملنا عمل من إتقان ولهب , التميز ليس عندنا فقط ولكن فى بعض الشركات الأخرى ولكن انت هنا الآن لما تحتار نحن الأفضل وسوف ترى ذالك بالتأكيد ليس مجرد كلام ولكن أفعال سوف تراها الششركة تعتمد على العمالة المدربة وكذالك الفلبينية والمصرية ولكن نحن لا نفرق بين أحدٍ منهم لأن كلا الجنسيتان رائعتان فى الخدمات المنزلية متقنون فى تنظيف الشقق بالاحساء شركة تنظيق بجازان .
مميزات شركة إتقان فى التنظيف:-

شركة تنظيف خزانات بالاحساء


نتميز بعدة ميزات مع أن مميزاتنا كثيرة ولكن سنلخصهم وناتى بافضلهم تـــابعو
نمتلك أفضل الرجال المتخصصون فى تنظيف الشقق ومدربون على إستعمال الأدوات بإحتراف.
نمتلك أحدث الأدوات الحديثة والتقليدية للقيام بعملية تنظيف مثالية.
عمالنا يمتلكون الخبرة والمهارة فى القيام بأى مهمة فى أسرع وقت.
نمتاز فى أسعارنا وعروضنا الكثيرة والتى لا تنتهى أبداً.
نضمن لك بيتك بأن يكون نظيف معطر بأفضل أنواع المعطرات ذات الرائحة المنعشة.
نقوم بتعقيم الحمامات والخزانات وحمايتك من الأمراض الشائعة والعياذ بالله.
نتماز بأننا أثبتنا وما زلنا نثبت بأننا شركة ذات مصداقية وآمان تام.
نتمنى أن تكونو قد إستمتعتم بمعرفة مميزات شركتنا ولمذيد من التفوق والإنجاز.
الطريقة المثالية لتنظيف شقتك
نعلم جميعاً أن عمليات التنظيف هى أمر جداً يحتاج إلى تركيز ودقة وإلى لياقة بدنية من العمالة الفنية ولا تستطيع أبداً أن تعتمد على شركة تقدم خدمة ذات اداء ردئ وعمالة ليست مدربة على أفضل وجة ولكنك الآن فى شركة إتقان الشركة المثالية للخدمات المنزلية كل ما عليك أن تفعلة سوى الإتصال بنا وسيتم الإتفاق على معاد التسليم ونقوم بتسليمها لك إستلاماً دقيقاً,نحن متواجدون لخدمتك وجعلك لا تبذل أى جهد لتنظيف منزلك الكريم إذا كنت تبحث عن الشركة الأحسن فى المملكة فشركتنا هى الأولى فى مجال الخدمات المنزلية منذ شهور أثبتنا ذالك للجميع,هذا بفضل الله عن طريق إستخدامنا لأفضل أنواع المعدات المنزلية المستوردة من الخارج والعمالة الفنية المصرية ذات الجودة والخبرة العملية وإذا كانت رغبتك فى الحصول على خدمة تنظيف مثالية بدون عناء وخدمة أحسن نظافة عن أى خدمة آخرى إذن أنت فى المكان الصحيح إتصل الآن نصل ملاحظة الأسعار حسب حجم المنزل أو حجم المهمة ولاكن ستتفاجئ بالسعر الذى نقدمة شركة تسليك مجارى بجازان .
أنت تبحث عن شركة تنظيف شقق بالإحساء بعدة طرق:-


شركة ديكورات بالاحساء