Pelamin Issyaz Wedding 19 April 2014

Pelamin Issyaz Wedding 19 April 2014

Baru-baru ni, team Issyaz Wedding ada pasang pelamin kat dua tempat. Satu kat Taman Dagang, Ampang dan satu lagi kat Dewan Risda, Ampang

Kali ni job kat luar daripada Rawang. Tak boleh nak tunjuk jaguh kampung. Lagipun, hadirnya aku sebagai pembuka pelamin yang kacak je. Sebab hari Jumaat aku tak ada untuk pasang. Bila terpacul je muka aku kat sana untuk buka pelamin tu, terdiam terus suasana yang gamat sebelum tu. Semua mata tertumpu kat aku. Ada sorang dua anak dara yang tiba-tiba meroyan.. mungkin tak dapat menerima tahap kekacakan aku yang di luar batasan pemikiran manusia biasa ni. Aku abaikan semua tu. Tanpa banyak soal, aku terus buka pelamin tu dengan Along dan juga Kaka the Crakr. 

Jadi, jom tengok pelamin yang dipasang baru-baru ni. 

pelamin terkini 2014, pelamin terbaru 2014, pelamin terkini, tema pelamin 2014, tempahan pelamin terkini 2014, wedding planner 2014

pelamin terkini 2014, pelamin terbaru 2014, pelamin terkini, tema pelamin 2014, tempahan pelamin terkini 2014, wedding planner 2014,

Dua gambar kat atas ni pelamin kat Taman Dagang, Ampang. Simple tapi cantik dan menarik Kau Memang Da Boom.

pelamin terkini 2014, pelamin terbaru 2014, pelamin terkini, tema pelamin 2014, tempahan pelamin terkini 2014, wedding planner 2014,

pelamin terkini 2014, pelamin terbaru 2014, pelamin terkini, tema pelamin 2014, tempahan pelamin terkini 2014, wedding planner 2014,

Dua gambar kat atas ni pulak pelamin kat Dewan Risda, Ampang. Yang ni pun antara yang tercantik juga walaupun dia Simple. Happy Go Lucky. 

Jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk mendapat tempahan pelamin yang Awesome dan kacak macam aku, boleh lah contact Issyaz Wedding di :-


DAN 


VIDEOGRAPHER TERBAIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN.

Kepada siapa yang berminat untuk mendapatkan servis Videographer yang terbaik untuk majlis pernikahan, majlis pertunangan dan juga majlis persandingan korang, bolehlah hubungi aku kat :- 


Jika korang tempah pakej Videographer ni daripada aku, korang akan dapat harga diskaun yang hebat. Kat bawah ni aku sertakan contoh video yang diambil oleh Videographer tersebut.


6 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 23 April, 2014
Huissshhhh cantiknyaaa pelamin warna pink tuuu! berkenan! tapi nak kahwin lambat lagi. huuuuu
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad 23 April, 2014
mak aih.... cantik giler...
Retis tu.... Patut depa histeria bila tengok Boni....
Hana Jalil Hana Jalil 24 April, 2014
Lawa gila >.< kalau area johor boleh ke? haha
Sheila Salim Sheila Salim 24 April, 2014
Assalamualaikum, cantiknya pelamin ~~~
Jazz Lover Jazz Lover 24 April, 2014
Grandnya. I like. Hihi.
AnonymousAnonymous 02 August, 2014
If you have to warning some sort of long term
contract, it really is well-advised which you look at in which
agreement to see anything that stands out. From customer satisfaction to the importance of certain aspects
of your company, this is a very versatile option to use in your online marketing questionnaires.
Once you have unveiled your web campaign function, keep track of how guests respond on blogs
or other social network sites.

Review my web-site ... homepage ()