Pelamin Gazebo Di Kelab Sri Damansara 10 Mei 2014

PASANG PELAMIN GAZEBO KAT KELAB SRI DAMANSARA 10 MEI 2014 - Hari Sabtu yang lepas, team Issyaz Wedding termasuklah aku yang tersohor ni bergegas ke Kelab Sri Damansara untuk pasang pelamin. Tempahan kali ni adalah tempahan pelamin gazebo.  Kali ni kitorang gerak seawal pagi. Sebab majlis akan berlangsung pada hari tu jugak. Dan pengantin nak Reherseal pukul 3 petang. Kali ni, pelamin yang kitorang pasang kena betul-betul Grand. Aku dah cuak dah. Takut pengantin dan keluarga tak berpuas hati dengan hasilnya. Tak guna memegang Title lelaki kacak kalau  hasil tangan ibarat tulang tersepit tangga.

Pukul 10 pagi kitorang dah terpacak kat Dewan Kelab Sri Damansara. Terus angkut barang masuk dewan. Tapi aku tiba-tiba terpanah arjuna. Terhenti segala fokus dan pergerakan aku. Aku ibarat kena pukau. Nasib baik je mulut aku tak berbuih-buih. Aku terpana dengan kolam renang yang ada kat Dewan Kelab Sri Damansara tu. Rasa macam nak terjun dalam kolam tu je. 

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014
Kalau ikut hati, nak je aku abaikan pasang pelamin tu dan terus nekad terjun dalam kolam. Tapi tak dapat gaji nanti. Hahaha. 
Kerja pemasangan pelamin pun diteruskan. Walau agak kecewa sebab tak dapat nak pamerkan kehebatan berenang kuak lentang aku, tapi aku rasa sedikit gembira sebab dapat karaoke puas-puas lepas siap pasang pelamin tu. Heh heh.

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014
Gazebo yang dipasang untuk dijadikan pintu gerbang semasa pengantin tiba dari berarak. Simple tapi nampak suci. Sesuci wajah aku.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

Pelamin kali ni memerlukan kitorang menumpukan sepenuh perhatian, sepenuh rasa tanggungjawab, sepenuh kasih sayang dan sepenuh coklat di ladang gandum. Disebabkan kitorang nak jadikan pelamin ni antara yang terbaik, kitorang memerah keringat lebih sikit daripada biasa.

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

Boleh aku katakan, ni antara pelamin yang terbaik dihasilkan oleh Team Issyaz Wedding. Rasa macam bangga dengan diri sendiri. Hnns Hnns Hnns (Kembang kempis kembang kempis hidung).

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

Macam aku cakap sebelum-sebelum ni, jikalau kitorang buat dengan sepenuh rasa tanggungjawab, ikhlas dan sentiasa perasan kacak, InshaaAllah pelamin yang dihasilkan amat memuaskan hati. 

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014

Hebat tak hebat, aku mampu pasang pelamin ni sambil kunyah batang tebu sambil menari zapin. Hahaha. 

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014
Shoot dari jauh sikit. Saja aku nak menampakkan betapa terelnya kitorang.
pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, pakej pelamin murah 2014, dewan kelab sri damansara, design terkini pelamin 2014, gambar-gambar pelamin 2014, gambar pelamin gazebo 2014
Abaikan tangan yang berbulu tu. Ni bunga tangan untuk pengantin. 
Satu perkara yang membuatkan penat kitorang Happy pada hari tu adalah bila pengantin dan keluarga pengantin berpuas hati dan amat suka dengan hasilnya. Itu dah cukup menghilangkan kepenatan seharian kitorang memerah keringat.

Jadi, jika ada yang berminat untuk mendapatkan tempahan pelamin bagi majlis perkahwinan korang, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


ATAU 


TEMPAH VIDEOGRAPHER HEBAT UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Ada satu berita baik kepada korang yang memang tengah mencari-cari siapa gerangannya Videographer hebat, profesional dan kacak untuk majlis kahwin korang. Jangan risau. Korang dah jumpa orangnya. Beliau adalah sahabat aku. Kalau korang tempah melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang sangat istimewa. Boleh hubungi aku kat :-


Korang boleh tengok antara video-video hasil daripada beliau. Jom tonton dan jangan lupa tempah.



*penggunaan kata-kata melampau memuji diri sendiri merupakan salah satu identiti aku. Jangan risau, aku bergurau je tu. Hahaha.

{ 10 comments.. read them below or add one }

Ainim Suju Ainim Suju 12 May, 2014
memang rasa ensem je pelamin tu kan...berapa harga boleh dapat kalau amik videographer tu?
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 13 May, 2014
tengok pelamin pun puas hati... kerjatangan lelakike semua tu BK?
Cinta hazanis Cinta hazanis 13 May, 2014
wuwu cntik dan terbaik... tgk pelamin ni xtau bila leh kawin. wuwu
hana hadi hana hadi 13 May, 2014
wuuuu.. cantik. pencahayaan tu yang nampak pelamain tu menyerlah kan..
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 13 May, 2014
kelantan leh p ke bro hehheeh.
Shida Radzuan Shida Radzuan 13 May, 2014
specialnya pelamin ^_^
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 14 May, 2014
salam. lawa pelaminnya :)
Afasz Afasz 14 May, 2014
cantik nye pelamin tu.. nampak cam mewah ..

salam singgah dr

http://afasz.blogspot.com
fairus fairus 15 May, 2014
MENARIK JUGA KREATIVITINYA..
akubiomed akubiomed 15 May, 2014
Grand betul rekaan pelaminnya.