Pelamin Kelambu Di Kelab Golf Bukit Beruntung 4 Mei 2014

Pelamin Kelambu Di Kelab Golf Bukit Beruntung 4 Mei 2014 - Hari Sabtu lepas, team Kacak Issyaz Wedding kembali menggegarkan arena perkahwinan kat Malaysia ni. Ada Customer yang nak pelamin kelambu diabadikan semasa majlis perkahwinan dorang. Pergh. Bereh Boh. No Problemo.

PELAMIN KELAMBU MENGHIASI MAJLIS PERKAHWINAN DI KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG


Sebagai seorang yang berkarisma tinggi dan sangat kacak seperti aku, aku akan pastikan ketua kitorang iaitu si Hares memberi arahan-arahan yang terbaik supaya pelamin kelambu yang naik tu nampak gah dan terel.

design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,
Walaupun demam dan jatuh longkang, tapi si Hares tetap berkaliber sebagai seorang ketua. Dan Kaka The Crakr tetap seperti biasa ganas dan buas ketika pasang pelamin. 
PAKEJ PELAMIN MURAH 2014

Aku bukan nak cakap apa, selagi kitorang pasang pelamin dengan penuh keikhlasan, penuh rasa bertanggungjawab, dan sentiasa perasan kacak,  InshaaAllah pelamin yang bakal terbina tu menepati piawaian SIRIM dan FAMA.


GAMBAR-GAMBAR PELAMIN KELAMBU 2014


Apa lagi, jom aku ajak korang saksikan gambar-gambar pelamin yang Issyaz Wedding pasang hari tu. Layanzzz....


design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,
Nampak. Kalau aku berdiri kat sebelah pelamin tu, sama je nampak kacaknya tu.
design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,
Inilah yang dinamakan pelamin kelambu sebab rekabentuknya bercirikan kelambu cuma dia tak berfungsi sebagai penghalang nyamuk dan hama gunung dari masuk ke dalam. 
design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,
Keadaan bertambah riang gembira dengan pancaran Spotlight yang memancar menerangi tirai pelamin. 
design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,
Sambil-sambil menguji teknik Photography aku yang terel melampaui batasan orang-orang di bumi ni.
design pelamin kelambu, design pelamin terkini 2014, pelamin terkini 2014, gambar pelamin 2014, pelamin murah 2014, perkahwinan di kelab golf bukit beruntung,

Kepada yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan pemasangan pelamin, jangan ragu-ragu untuk hubungi Issyaz Wedding di :-



ATAU 


PELAMIN NIKAH TERKINI 2014

Kepada yang mencari pelamin nikah juga boleh calling-calling ye. Esok atau lusa aku akan Update pasal pelamin nikah yang kitorang pasang. Teruskan membaca blog kacak aku yang kacak lagi mengacakkan ni. 

PERKHIDMATAN VIDEOGRAPHER UNTUK PERKAHWINAN

Kepada sesapa yang tercari-cari seorang Videographer untuk perkahwinan, jangan ragu-ragu untuk Contact aku di :-


Sebab apa kena contact aku? Kerana dengan melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang menarik daripada seorang sahabat aku ni. Beliau merupakan seorang Videographer yang hebat. Tak percaya? Jom saksikan antara video perkahwinan yang dihasilkannya. 




{ 9 comments.. read them below or add one }

Jie Jie 06 May, 2014
oh gitu upenye pelamin kelambu, bravo bravo.
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 06 May, 2014
Fulamakkkk!!! Cantik gilaaa!!!! Perghhhh hebat2 pemasangnya. Ekekekeke
akubiomed akubiomed 06 May, 2014
Sediakan duit hendak pelamin yang gempak. :-)
Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri 06 May, 2014
cun!!! tolong pasang gak untuk ambe boleh? haha
Ainim Suju Ainim Suju 07 May, 2014
cantiklah pelamin tu
Liyliz Liyliz 07 May, 2014
mudahan dpt diskaun bnyk utk liz nnt
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 07 May, 2014
salam boni. uiseehh..semuanya cantik dan gempak heee
Lea IsNawi Lea IsNawi 09 May, 2014
lampu dia nak naik

cantek :)