Pelamin Nikah Di Bukit Sentosa, Rawang 3 Mei 2014

PASANG PELAMIN NIKAH KAT BUKIT SENTOSA RAWANG 3 MEI 2014 - Aku masih dalam mood untuk bercerita pasal pelamin lagi. Kali ni pasal pelamin nikah yang Team Issyaz Wedding pasang kat Bukit Sentosa, Rawang. 

Sebelum berkecimpung dalam arena pelamin ni, aku tak tau langsung kewujudan pelamin nikah. Aku ingatkan pelamin nikah ni adalah salah satu bentuk kesilapan TYPO. Ataupun pelamin nikah ni adalah satu bentuk mitos dan jugak dongeng masyarakat kuno zaman Ultraman Ace. Rupa-rupanya ia wujud. Hahaha. Aku terkejut. Nasib baik muka aku tak terpelanting dalam kuali. 

Ok, sambung kat Point utama entri ni. Malam tu, kitorang bergerak ke Jalan Rose , Bukit Sentosa untuk ke rumah bakal pengantin. Kali ni aku merempit je. Tapi agak menakutkan. Jalan tu gelap. Nasib baik depan belakang aku ada Along dan Kaka The Crakr manakala kat belakang aku ada Hares The Tembam Boy London. Tak lah aku menangis. Sampai kat sana kitorang terus pasang sepenuh rasa kasih sayang. Jom saksikan gambar-gambar pelamin nikah tu. Simple je. Tapi sedap mata mengusyar.

pelamin terkini 2014, design pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah simple, design pelamin terkini 2014, pelamin murah 2014, pelamin murah terkini 2014
Kaka The Crakr tersadung kakinya lalu terjatuh guling-guling. Hares dan Along hampir tercabut usus sebab ketawa sepoi-sepoi bahasa.
pelamin terkini 2014, design pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah simple, design pelamin terkini 2014, pelamin murah 2014, pelamin murah terkini 2014
Pelamin nikah ni Simple je. Tapi dicorakkan agar sedap mata memandang. Dengan gabungan warna merah yang menjadikan mood tu lebih ceria.
pelamin terkini 2014, design pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah simple, design pelamin terkini 2014, pelamin murah 2014, pelamin murah terkini 2014
Pancaran Spotlight juga menonjolkan lagi pelamin nikah ni.
pelamin terkini 2014, design pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah simple, design pelamin terkini 2014, pelamin murah 2014, pelamin murah terkini 2014
Karpet berwarna merah dan bunga merah menonjolkan lagi aura keceriaan tu.
pelamin terkini 2014, design pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah terkini 2014, pelamin nikah simple, design pelamin terkini 2014, pelamin murah 2014, pelamin murah terkini 2014
Siap pasang!! 
Ini adalah contoh rekabentuk pelamin nikah dari Issyaz Wedding. Simple tapi sedap otak menghadamnya! Ni kalau semut melintas, terus kena sawan dia sebab terkejut akibat aura pelamin nikah ni. 

Jadi kepada sesiapa yang ingin mendapatkan perkhidmatan Issyaz Wedding bolehlah hubungi :-



ATAU 



VIDEOGRAPHER HEBAT UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Kalau korang memang mencari perhidmatan videographer untuk majlis pernikahan, majlis pertunangan, majlis persandingan, aku syorkan untuk korang mendapatkan perkhidmatan seorang sahabat aku ni. Korang boleh hubungi aku untuk mendapatkan perkhidmatan tu. Dan satu kelebihan kalau korang tempah melalui aku, korang akan dapat Special Discount. Hubungi aku kat FB aku.


Kat bawah ni aku sertakan sekali beberapa contoh video yang dihasilkan sahabat aku ni. Jom saksikan.



4 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 08 May, 2014
Wooowww!!! Cantik yang amat gabungan warna tu. Nampak exclusive!!!!
Jazz Lover Jazz Lover 09 May, 2014
Kja baru ke abang Boni?
boni kacak boni kacak 09 May, 2014
@✿AINAA ROSEBERRY✿:

Hahahaha.. Aina nak kahwin roger2 tau.. Hahaha