Buka Pelamin Di Serendah 21 Jun 2014

Buka Pelamin Di Serendah 21 Jun 2014 - Pada tarikh terbabit, aku dan Team Issyaz Wedding telah mencampakkan diri kitorang ke Serendah untuk buka satu pelamin yang ditempah. Satu lagi pelamin yang aku terlepas acara pemasangannya. Sebab hari Jumaat aku masih bekerja dan tak boleh terlibat dalam acara kemuncak dalam karier Wedding Planner ni. 

Sampai kat rumah pengantin dalam pukul 4 petang lebih. Dan disebabkan masih awal, kitorang masih tak boleh nak buka pelamin tu. Tengah-tengah tengok lauk untuk dibedal, aku ternampak kelibat Along kat tempat DJ. Ni tak lain tak bukan ni. Aku dah syak yang Along nak menyanyi. Pergh. Aku pun terus melompat ke sebelah Along. Mana boleh lepaskan peluang karoake ni. Aku kan bekas kaki karok. Naluri tu sentiasa menebal dalam diri aku bila nampak Mikrofon. Terus aku terlupa misi nak makan tadi tu.

tempahan pelamin terkini 2014, gambar pelamin terkini 2014, gambar pelamin terbaru 2014, design pelamin 2014, tempahan videographer terbaik untuk majlis perkahwinan,
Along tengah menyanyi. Panaskan badan katanya sebelum nak bukak pelamin. sumber (DJ)
Lepas je Along menyanyi, aku pulak mengisi slot pada petang tu. Rasa macam artis petang tu. Tiba-tiba je aku rasa muka aku macam Hafiz Af. Tak lama lepas tu, aku tengok semua orang pandang ke arah aku. Aku makin naik hantu. Sekacak habis aku tonjolkan muka aku. Lepas tu aku tertoleh ke kiri, dan aku ternampak Iqram dinzly kat situ. Cis! Patutlah semua pandang ke arah aku.  Aku perasan lagi buat ke sekian kalinya. Hahaha. Iqram Dinzly salah seorang tetamu jemputan hari tu.

Ok, sambung balik tentang pelamin. Tak lama lepas tu, kitorang bergegas bukak pelamin. Jom layan gambar pelamin. 


tempahan pelamin terkini 2014, gambar pelamin terkini 2014, gambar pelamin terbaru 2014, design pelamin 2014, tempahan videographer terbaik untuk majlis perkahwinan,
Pelamin ni dah tak berapa kemas dah sebab ditiup angin yang memang kuat hari tu. 
tempahan pelamin terkini 2014, gambar pelamin terkini 2014, gambar pelamin terbaru 2014, design pelamin 2014, tempahan videographer terbaik untuk majlis perkahwinan,
Salah satu pelamin Simple dari Issyaz Wedding tapi tetap nampak menarik. 
Siap bukak, kitorang bersembang dulu dengan mak ayah pengantin. Seronok bersembang dengan dorang. Dan baru kitorang tau, mak dengan ayah pengantin pengusaha kuih bahulu. Aku dah rasa bahulu dorang. Memang terbaik. Sedap. Tak rugi tempah dengan dorang.


tempahan pelamin terkini 2014, gambar pelamin terkini 2014, gambar pelamin terbaru 2014, design pelamin 2014, tempahan videographer terbaik untuk majlis perkahwinan,
Apa tunggu lagi. Dah nak raya dah ni. Tempah jangan tak tempah. Dalam bahulu tu terselit coklat yang sedap.

tempahan pelamin terkini 2014, gambar pelamin terkini 2014, gambar pelamin terbaru 2014, design pelamin 2014, tempahan videographer terbaik untuk majlis perkahwinan,

Aku ucapkan tahniah kepada pasangan pengantin. Dengan ucapan, semoga berbahagia hinggalah ke syurga. Amin. 

Kepada pengantin yang masih mencari-cari Wedding Planner untuk majlis perkahwinan korang, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-



dan




Jom Tempah VIDEOGRAPHER Hebat Untuk Majlis Perkahwinan

Ini satu lagi berita baik buat bakal-bakal pengantin yang sedang mencari-cari Videographer yang handal untuk majlis perkahwinan korang. Kawan aku ada menyediakan perkhidmatan ini, dan jikalau korang tempah melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang hebat. Tunggu lagi? Jom PM aku kat Facebook untuk mula menempah.


Jom tengok antara contoh video-video perkahwinan yang dihasilkan oleh beliau.


"Ingat pesanan aku sentiasa. Nak kahwin ke, nak sanding ke, biar ukur baju di badan sendiri. Jangan ikut orang yang kaya dan berduit yang mampu buat majlis persandingan Grand-Grand. Ikut pada kemampuan kita sendiri. Bersanding tak Grand tak bermakna perkahwinan kita takkan bahagia. Kalau bersanding buat ringkas-ringkas pun apa salahnya. Bersanding ni hanya adat. Bukan wajib. Ingat tu."

{ 9 comments.. read them below or add one }

Anisa Anuar Anisa Anuar 25 June, 2014
Cantik pelamin tu...simple and nice
zulhilmi tempoyak zulhilmi tempoyak 25 June, 2014
nnt nk dekat aku cari hg boni..

lama jugak aku tak menegur hg ni.. hehehe
Diana Rashid Diana Rashid 25 June, 2014
BAHULU ADA COKLAT?/SEDAP TU..
Jazz Lover Jazz Lover 25 June, 2014
Cantik betul pelamin. Dahlah bahulu tu nampak menyelerakan. Kalau ada depan mata, lama dah kena ngap. Heheh
fairus fairus 26 June, 2014
WAH.. TOKEY BAULU PUNYA RUMAH.. LAMA TAK MAKAN BAULU.. CICAH DENGAN KOPI O.. MEMANG PERGHH...
Lea IsNawi Lea IsNawi 26 June, 2014
setuju sangat nasehat yg last tu!
Kereta Sewa Selangor & KL Kereta Sewa Selangor & KL 28 June, 2014
Memang cantik pelamin tu, dah lama x pekena kuih bahulu cicah kopi O tu rase memang superb. hehe
Sukma Haron Sukma Haron 30 June, 2014
Sedap sangat bahulu tu