Tempahan Pelamin Di Templer Saujana 31 Mei 2014

Tempahan Pelamin Kat Templer Saujana, Templer Park pada 31 Mei 2014 - Hari Jumaat minggu lepas, team Issyaz Wedding telah pergi dengan angkuhnya ke Templer Saujana, Templer Park untuk memasang pelamin. Dan aku pula dengan bongkaknya masih atas motor sebab balik daripada kerja. Hahaha. 

Disebabkan aku tak ada masa tu, jadi aku tak dapat ceritakan apa yang terjadi waktu tu. Aku tak tau samada Si Hares kena sengat tebuan, atau si Kaka The Crakr kena ketuk dengan senduk oleh tuan rumah, atau si Husni kena himpap khemah atau Along kena cakar dengan jiran tuan rumah. Atau pun dorang pasang pelamin sambil menari Haayo Kazambo dengan gerak langkah yang sama dan seiring. Itu yang tak Bestnya bila aku tak ada masa tu. Aku tak dapat Join benda-benda karut tu. Hahaha. 

Jadi, hari ni aku hanya mampu tebarkan beberapa keping gambar pelamin yang Team Issyaz Wedding pasang hari tu. Yang ni aku ambik masa nak bukak pelamin keesokannya.


pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014

pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014


pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014


pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014


pelamin 2014, pelamin terkini 2014, design pelamin terkini 2014, design pelamin terbaru 2014, pakej pelamin murah 2014, pakej pelamin terkini 2014, gambar-gambar pelamin terkini 2014

Jadi, macam biasa kalau sesiapa yang berminat untuk mendapatkan pakej pelamin daripada Issyaz Wedding, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-



ATAU 


PAKEJ VIDEOGRAPHER UNTUK MAJLIS BAHAGIA

Kepada sesiapa yang masih Lost, tertanya-tanya, tergamam dan terkelu apatah lagi tak tau dekat mana nak cari seorang videographer untuk majlis perkahwinan atau apa-apa majlis yang korang nak videokan, kat sini korang dapat temui jawapannya. Kawan aku ada buat videographer ni. Kalau berminat bolehlah tempah melalui aku. Jikalau melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang hebat. Pm aku kat Facebook untuk bertanyakan pakej Videographer tu. 




Saja aku tampilkan video-video dari kawan aku ni. Supaya korang terliur dan terus nak buat tempahan. Nakal kan aku ni. Dahlah kacak. 

"Aku sedang berkira-kita samada nak buat satu entri khas untuk jadi panduan buat bakal-bakal pengantin yang nak buat tempahan Wedding Planner ni. Supaya tak berlaku salah faham antara pengantin dan juga Wedding Planner. Buat masa sekarang, cukuplah setakat korang kunyah kuaci dulu."

{ 8 comments.. read them below or add one }

Vanessa Ricky Vanessa Ricky 04 June, 2014
Cantik pelamin! Mesti best tgk hasil mcm ni lepas berhempas pulas. Hehee. Rindu pulak nak hias2 benda untuk wedding ni. Lama dah lepas tangan. Kekekke..
Jia Rizaira Jia Rizaira 04 June, 2014
smart dan cantik2 belaka pelamin skrg ni...

Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio


Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 04 June, 2014
salam boni..cantik pelaminnya :))
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 04 June, 2014
Menyerlah pelaminyaaaa.. Perghhh cantik!!!
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 05 June, 2014
cantik. lagi cantik kalu bersanding atas pelamin tu. nice handjob
Ezad Skytech Ezad Skytech 06 June, 2014
cantik2 pula pelamin yang ko pasang ni boni...
mumuwawayaya mustafa mumuwawayaya mustafa 08 June, 2014
dah la perasan kacak angkuh pulak tu..hahaha..sedap tu kunyah biji bunga matahari...