TEMPAHAN PELAMIN DI BUKIT ROTAN 10 OGOS 2014

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014

Hari Ahad lepas bersamaan 10 Ogos 2014 berlangsungnya satu majlis persandingan kat Bukit Rotan. Aku dah terbayang kalau masuk sana mesti kena rotan. Habislah aku. Aku banyak buat kesalahan jenayah seperti menuai padi di dalam pasu, memberi arnab makan Frieskies, mengejar kelompok semut sehingga mereka ketakutan dan macam-macam lagi. Tapi rupanya andaian aku tu salah belaka. Tak kena rotan pun. Haha. Nasib aku sangat baik. 

PELAMIN TERKINI 2014

Aku dan Team Issyaz Wedding pasang pelamin ni malam sebelum majlis, yakni hari Sabtu. Cuma kali ni keyakinan aku sedikit berkurang masa pasang pelamin disebabkan rambut yang aku tonjolkan sikat ke tepi bukan pacak seperti kebiasaan. Jadi sikit sebanyak mengganggu konsentrasi aku. Tapi aku buang jauh-jauh benda tu agar prestasi aku tak terjejas. Dan aku kembali mengekalkan prestasi kekacakan aku semaksimum yang mungkin agar menjadi buah mulut orang-orang kat taman tersebut. 

TEMPAH PELAMIN 2014

Habis je pasang pelamin tu, kitorang dijemput makan oleh tuan rumah. Dan, aku amat memuji masakan tuan rumah. Pergh! Memang lazat. Aku ratah ayam sampai 4 ketul. Kalau tuan rumah tau ni, habis aku kena bambu. Objek kacak ni lah yang menghabiskan lauk dorang malam tu. Hahaha. 

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014

Jadi, jom saksikan gambar-gambar pelamin yang Team Issyaz Wedding pasang malam tu. 

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, TEMPAH PELAMIN 2014, PELAMIN DI IJOK, TEMPAH PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERBARU 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN 2014,

Jadi, kalau ada bakal pengantin yang berminat untuk mendapatkan khidmat Issyaz Wedding untuk majlis korang tu nanti, apalagi ingin menatap sendiri kekacakan duniawi aku ni, bolehlah membuat tempahan di :-


ATAU 



TEMPAHAN VIDEOGRAPHER UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN

Kepada bakal pengantin yang masih tercari-cari perkhidmatan Videographer terbaik untuk majlis perkahwinan, bolehlah dapatkan perkhidmatan dari kawan aku. Menariknya, jika membuat tempahan melalui aku, korang akan mendapat harga diskaun yang menarik. Bolehlah PM aku di :-


Jom saksikan sendiri contoh-contoh video daripada kawan aku ni. Layanzzz



Ingat sentiasa pesanan aku. Walau pun korang teruja nak kahwin, tapi pastikan ukur baju di badan sendiri. Ikut kemampuan. Jangan berbelanja sehingga terpaksa meminjam sana sini. Tak pasal-pasal susah di kemudian hari. Jangan susahkan urusan perkahwinan. Ikut kemampuan diri sendiri. Jangan ikut orang lain. 

{ 13 comments.. read them below or add one }

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 13 August, 2014
Perghhh cantik gila pelamin niiiiii... ishhh dah terbayang nak buat pelamin ena macam mana nanti... hahahah
Etuza Ezawarna Etuza Ezawarna 13 August, 2014
hebat..amazing sekali .tahnia pasti ramai yg nak tempah nanti..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/2014/08/segmen-mengenali-wajah-blogger-malaysia.html
Hannah Sytieh Hannah Sytieh 14 August, 2014
hahahah. ayat boni kacak terbaik. ayat xleh blah. terbahak bahak bace. bydeway, haritu cousin wedding pun pakai khidmat issyaz wedding ni. ntah2 yg mkcik cerita ade sorg mamat ni mintak mknn doorgift je sebab sedap. mesti si boni kacak ni. haha!
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah 14 August, 2014
Cantik semuanya pelamain yang di sediakan. Tunggu pilih yang mana berkenan.
akubiomed akubiomed 14 August, 2014
Untung pasangan sekarang macam-macam backdrop. Terasa berasa di dunia Fairy Tales.
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 14 August, 2014
Cantiknya pelamin! Rasa mcm nk naik pelamin lg skali je.. 😁Rosmiza Ali Official Blog™
Signorina Syima Signorina Syima 15 August, 2014
baru je 5 bulan lepas kawin... makin banyak pelamin2 baru yang up to date dan cantik...

gerammmmm je rasa..
Diana Rashid Diana Rashid 15 August, 2014
cantiknya pelamin..warna ungu memang akak suka..

iklan apa panjang sangt tu??hehhe
ainil fazieda ainil fazieda 17 August, 2014
dah lama kita tak singgah sini :) Hye awak yg kacak tu . hahaha !

Cantiknya pelamin tu , terpesona kita tengok ! sempat berangan kejap . haha
fairus fairus 18 August, 2014
Cantik pelamin.. dulu aku kawin, simple aje..
Yan Ty Yan Ty 19 August, 2014
Giler argh cantiknya!
Blog-Sempoi Blog-Sempoi 23 August, 2014
Cantikkkk doe pelamin sempoi mcm blog-sempoi je
Aiza Manja Aiza Manja 09 September, 2014
Anniversary yg ke 25 tahun nti nk bersanding smula...insyaAllah bleh laa tempah pelamin dari BK kannnnn....hikhikhik