UCAPAN RAYA DAN SEMBANG-SUMBANG DENGAN PENYAMUN INC.

Entri ni sepatutnya dah lama aku Publish kan tapi disebabkan kekangan masa yang seringkali mencemburui remaja kacak ni, aku sering terlepas nak Update Blog. Bertempat kat Restoran dalam Garden, kitorang berhimpun untuk menjayakan video ucapan raya dan juga video menjawab soalan-soalan dari penonton Penyamun Inc.

Masa ni, aku memang Totally Blurr sebab aku bukannya seorang Genius yang boleh menjawab soalan secara spontan. Kebiasaannya aku akan ambik masa setahun untuk menjawab satu soalan. Tapi disebabkan aku kena jawab soalan secara spontan, maka lahirlah jawapan-jawapan yang sangat keji dan meloyakan. Jadi, malas aku nak menaip banyak-banyak. Sila tonton dengan sepenuh kesabaran.


ucapan raya, ucapan raya 2014, video penyamun inc., video ucapan raya dari penyamun inc.Ucapan raya aku sendiri pun tak sempat nak edit lagi. Raya dah nak habis dah ni. Dah hilang dah Mood orang untuk dengar ucapan raya. Aku risau ada yang mencemuh dan Blackmail aku kalau video tu dipertontonkan. 

4 comments.. read them below or add one

Ezad Skytech Ezad Skytech 20 August, 2014
HAHA...yang tanya soalan pasal "Dragon Ball" tu memang hampehh..ko pula ikut betul2 apa yang dia tanya...DRANGON BALL...serius aku gelak tak keluar suara masa tengok...HAHA
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP 20 August, 2014
salam. hahhaha tak habis gelak sy tengok video ni..:D soalan sengal jawapan pun sama sengal ..

remaja kacak?? remaja la sangat kan :D
Lynn Munir Lynn Munir 20 August, 2014
nak komen apa ya ?
HAHAHAHA......
Fiza Rahman Fiza Rahman 21 August, 2014
ALaaaa...tak boleh tgk video tu.

Selamat hari raya boni ☺