RAHSIA PENJAGAAN MOTOR

Hari ni aku akan tayangkan video terbitan Penyamun Inc. yang terbaru. Seperti yang aku janjikan sebelum ni. Video ini adalah video tips-tips dan rahsia penjagaan motor. Seperti yang korang tau, 3 orang dari team Penyamun Inc. termasuk aku sendiri, adalah penunggang motorsikal. Jadi, agak mudah untuk kitorang memberikan tips-tips dan rahsia penjagaan motor terbaik untuk korang semua praktikkan. 

Jadi, jom sama-sama saksikan video Rahsia penjagaan motor ini. Layanz.


video tips penjagaan motor, video tips penjagaan enjin motorsikal, tips menjaga enjin motorsikal, Ramai yang terlepas pandang tentang keselamatan-keselamatan penunggang motorsikal. Bukan semua penunggang motor adalah mat rempit. Ada di antaranya adalah sepasang suami isteri yang hendak pergi kerja. Ada di antaranya pakcik-pakcik dan makcik-makcik yang tiada kereta untuk ke tempat kerja, Dan mungkin ada di antara mereka adalah ahli keluarga korang sendiri. Jadi, perlu lebih peka dengan kehadiran dorang. Ramai pemandu kereta, lori dan juga van yang selalu mengabaikan penggunaan cermin sisi dan juga lampu Signal kiri dan kanan. Ingatlah, kerana hanya dengan sedikit sentuhan walaupun lembut, nyawa penunggang-penunggang motorsikal boleh tergadai. Pesanan ini ikhlas dari salah seorang penunggang motorsikal yang memang kacak bergaya.

2 comments.. read them below or add one

ArELeEz ArELeEz 11 September, 2014
xbaik selfish. cuba2 la pikirkn org lain jugak.
Ezad Skytech Ezad Skytech 11 September, 2014
haihh...macam2 tips yang baru aku tahu ni boni....HAHA...cara check angin tayar...cara jimat minyak...kih3...

P.S - pesanan yang last tu terbaik...sila bagi signal..hee