TEMPAHAN PELAMIN DI KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG 13 SEPTEMBER 2014

Sabtu lepas aku dan Team Issyaz Wedding sekali lagi beraksi dengan penuh bergaya memasang pelamin di Kelab Golf Bukit Beruntung. Tempahan kali ni adalah diterima dari Ibunda Catering, salah satu Catering yang Profesional dan memang sedap masakannya. Kalau aku kerja dengan Ibunda Catering ni, dah tentu perut aku sama Level dah dengan Bukit Lagong. Asyik ulang-ulang makan benda sedap. 

Balik semula pada cerita pelamin. Disebabkan tempat untuk pasang pelamin ni kat kampung aku sendiri, jadi aku sedaya upaya tampil lebih segak, lebih kacak dan lebih seksi. Macam tu jugak pelamin, memang aku buat bersungguh-sungguh supaya orang-orang kat sini kagum dengan kehebatan, kekreatifan, dan kekentalan remaja kacak ni memasang pelamin bersama dengan Team Issyaz Wedding.

Gila tak nak tunjuk segala kehebatan? Tuan rumah ada sekali masa kitorang pasang. Memang aku pasang sambil angkat-angkat kening bila bola-bola mata tuan rumah melirik kat aku. Mood berlagak aku Setting masa tu. Dan muka pula aku tonjolkan agak tegang tapi manis. Aku dapat rasakan sejuk mata tuan rumah bila tengok kelibat aku masa tu. 

Dah, malas aku nak sembang panjang, jom layanzz gambar-gambar pelamin hari tu.


TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG

Jadi kepada bakal pengantin yang ingin mendapatkan perkhidmatan Issyaz Wedding sebagai Wedding Planner korang, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


Satu lagi berita baik untuk korang yang masih tercari-cari perkhidmatan Videographer untuk majlis perkahwinan terulung korang, korang bolehlah hubungi aku sendiri untuk aku perkenalkan kepada seorang sahabat yang agak kurang tahap kekacakannya berbanding kekacakan aku. Tetapi, walaupun kekacakannya tak dapat menandingi kekacakan aku, namun hasil kreativiti beliau membuat video-video majlis perkahwinan memang boleh dikagumi. Nanti aku tunjukkan beberapa hasil video yang telah dihasilkan oleh beliau.

Dan kenapa korang perlu menempah melalui aku? Kerana dengan melalui aku, korang akan mendapat harga diskaun yang sangat menarik. Untuk menempah Videographer terhebat alaf ini, bolehlah PM Facebook aku di :-


Jom saksikan beberapa hasil video daripada beliau.


TEMPAHAN PELAMIN TERKINI 2014, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2014, PELAMIN TERKINI 2014, BUTIK PENGANTIN DI RAWANG, DEWAN KELAB GOLF BUKIT BERUNTUNG, Kahwin-kahwin jugak, tapi kena ingat sentiasa supaya tak berhabis wang ringgit dan bergolok bergadai semata-mata untuk menunjuk kepada orang lain berapa gahnya majlis perkahwinan kita. Ingat, supaya sentiasa mengikut kemampuan kita. Gahnya pelamin tidak menjanjikan kebahagiaan sesebuah perkahwinan tu. Ikut pada kemampuan kita.

4 comments.. read them below or add one

PuteraOhtraBulan PuteraOhtraBulan 19 September, 2014
Assalamualaikum.salam ukhwah.Dah lah kacak pandai pula menghias pelamin raja sehari.Bertambah kacak lah nanti.:).Bolehlah panggil pasang pelamin kalau kawan ada jodoh yg kedua nanti. :)
Diana Rashid Diana Rashid 19 September, 2014
yang ni nampak mewah dari yang sebelum2 nih..walaupun simple je ka..tak serabut dengan bunga2..tapi cantik sangt..berseri2..
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 20 September, 2014
memang pakar pelamin boni ni...hik hik hik...
fairus fairus 22 September, 2014
LEPAS NI BONI DAH BOLEH BUAT COMPANY SENDIRI..