AKIM & THE MAJISTRET - MEWANGI (COVER BY BONI KACAK)

Hari ni aku nak belanja korang lagu yang aku Cover. Hati tengah berbunga-bunga ni sebab semalam Birthday aku yang ke 17. Hahaha. Lagu ni aku Cover suka-suka je. Jadi, jangan expect suara aku seenak dan seranum Akim. Mungkin Next punya Cover aku akan buat sesungguh-sungguhnya sampaikan seluruh artis-artis perempuan Mix Filipina tergoda dengan aku.

Layanz..


LAGU MEWANGI AKIM & THE MAJISTRET, Terima kasih semua ekpeceli kat Mak and adik aku yang tiba-tiba sambutkan Birthday aku. Terasa makin muda pulak.

{ 9 comments.. read them below or add one }

Lynn Lynn 23 October, 2014
suka lagu tu... dah download :)
Hanim Hashim Hanim Hashim 23 October, 2014
Mujur takda typo dalam lirik hehehe. Good singing boni! :)
luqman zakaria luqman zakaria 23 October, 2014
tak sangka suara Boni Kacak Sedap..HEHE
Diana Rashid Diana Rashid 23 October, 2014
tahun depan masuk Af ye...heheh
hana hadi hana hadi 24 October, 2014
ok hana suka sangat lagu mewangi ni :)
Jazz Lover Jazz Lover 24 October, 2014
Wah, rajinnya buat cover
Afiffuddin Afiffuddin 26 October, 2014
Siap cover lg, apapun memang layanz.
fairus fairus 27 October, 2014
Dah boleh jual lagu bro..