MAJLIS PERASMIAN PROGRAM ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH

MAJLIS PERASMIAN PROGRAM ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH DAN PROJEK PERUMAHAN UNTUK GENERASI BARU FELDA

Panjang betul tajuk. Ikutkan tajuk macam kat atas ni, tapi sebab panjang sangat, aku letak satu je. Kira halal je lah ye.

Minggu lepas aku dan Officemate ke Changlun, Kedah untuk menganjurkan satu Event. Event yang kitorang gigih anjurkan tu adalah Majlis Perasmian Program Anak Angkat Kolej Matrikulasi Kedah Dan Projek Perumahan Untuk Generasi Baru Felda. Alhamdulillah, Event yang kitorang anjurkan tu berjalan lancar tanpa ada masalah.  Ada dua majlis yang berlangsung pada Event tersebut. 

Majlis yang berlangsung tu dikawal dengan penuh cekap oleh aku dan juga Officemate yang lain. Nampak cekap betul aku hari tu. Nak-nak bila ramai awek-awek Kolej Matrikulasi Kedah ada kat sana, mana mungkin aku nak tonjolkan kekurangan diri. Dah semestinya setiap saat aku akan pastikan wajah aku sentiasa kelihatan kacak dan bermaya manakala tubuh badan pulak aku sentiasa tonjolkan tinggi dan tegap supaya tampil lebih berkeyakinan dan Hot.

Majlis tu sebenarnya lebih tertumpu pada penyerahan pelajar-pelajar Kolej Matrikulasi untuk dijadikan anak angkat oleh warga Felda di sana. Nampak kemeriahan dan keceriaan suasana bila dorang diserahkan kepada keluarga angkat masing-masing. Aku tak terlepas nak ambik adik angkat sorang dua, tapi dorang tak terima. Hahaha. Dah, jom kita layan gambar-gambar sekitar majlis yang dianjurkan kitorang.

Harap bersedia untuk jadi rajin sebab entri ni dilimpahi banyak gambar-gambar menarik sekitar majlis.



PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Ucapan pembukaan oleh YB. Badrol Hisham Bin Hashim
PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Selfie sikit dengan Officemate. Gambar-gambar kat atas ni semua hadirin-hadirin yang terdiri daripada penduduk-penduduk Felda dan juga pelajar-pelajar Kolej Matrikulasi Kedah

Sesi penyerahan pelajar-pelajar Kolej Matrikulasi Kedah kepada keluarga-keluarga angkat masing-masing.

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Sedikit Pose menarik daripada Officemate aku.
PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Antara Candid menarik pada hari tu. Pelajar Kolej Matrikulasi Kedah bergambar kenangan dengan ibu angkat baru.
PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Disebabkan wajah remaja yang sentiasa awet muda ni, dorang ingat aku pun pelajar Kolej Matrikulasi tu.

ACARA KEMUNCAK MAJLIS PERASMIAN PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA DAN PERASMIAN PROGRAM ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Cantik siot rumah generasi baru Felda ni. 

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Ni yang kitorang risau sebenarnya. Acara kemuncak. Takut tak terbang Banner tu. Tu pun kitorang tambah bilangan belon Last Minute. Kalau tak naik tu, tercalar imej kacak aku di mata awek-awek Kolej Matrikulasi tu.
Alhamdulillah. Majlis anjuran kitorang berjaya dan berjalan lancar tanpa ada apa-apa masalah. Sekalung tahniah kepada kawan-kawan pejabat aku ucapkan kerana berjaya menganjurkan majlis sebaik ini, Mungkin ada sedikit kekurangan tapi tak apalah. Untuk majlis akan datang, kita akan perbaiki segala kekurangan dan kelemahan yang ada tu. Lagipun jangan risau, segala kekurangan pada hari tu dah di Cover dengan kekacakan aku yang sangat mempersona. Hahahaha. 

Hari korang takkan bererti kalau tak tengok gambar-gambar kacak aku kan? Oklah, aku belanja  gambar-gambar terbaik aku ye. Semoga terpesona.
PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Selfie dulu dengan YB. Heh heh. YB dan VIP-VIP yang sempoi.

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT

PROJEK PERUMAHAN GENERASI BARU FELDA, PROGRAM PENGAMBILAN ANAK ANGKAT KOLEJ MATRIKULASI KEDAH, GENERASI BARU FELDA, PROGRAM ANAK ANGKAT
Amacam? Ada gaya YB tak? 
Satu kepuasan tak terhingga bila sesuatu yang kita usahakan beramai-ramai dan saling bantu-membantu membuahkan hasil. Tahniah TEAMMATE! Tahniah SKUAD!

6 comments.. read them below or add one

safurara safurara 15 October, 2014
ada lah sket gaya YB, tapi YB x leh rambut cacak.hikhik.
Bro Framestone Bro Framestone 15 October, 2014
Gaya dah ada.. perut je xde he..23x
Jazz Lover Jazz Lover 15 October, 2014
Siap ada program anak angkat. Teringin pulak nak merasa sebab kat sini tak ada program anak angkat pun :(
Diana Rashid Diana Rashid 15 October, 2014
Dulu opah akak pernah dapat anak angkat dalam program apa benda entah.dah la miskin nak bela ank angkat pulak..hahahah...
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim 17 October, 2014
nampak macam pensyarah depa le...
Gina Gina 26 October, 2014
Ada ibu-ibu kerudungnya bagus tuh