MTV AKIM & THE MAJISTRET - MEWANGI (OFFICIAL PARODY)

AKIM & THE MAGISTRATE - MEWANGI (MTV)

Sebelum ni aku ada cerita pasal aku nak buat MTV kan? Hahaha. Sebenarnya bukan lagu aku sendiri. Tapi lagu Mewangi nyanyian Akim & The Majistret sebenarnya. Hahaha. MTV kali ni agak istimewa sebab Akim sendiri tak ada lagi Official MTV untuk lagu ni, tapi aku dan Team Penyamun Inc. lebih selangkah ke hadapan untuk menghasilkan MTV Mewangi.. tapi Mewangi yang dah di Parody kan.

MTV Mewangi Parody ni bagi aku sangat memuaskan hati aku dan Team Penyamun Inc. yang lain. Sebab video tu arahan dari Bophairy sendiri di samping lakonan mantap beliau dan juga Shairazi dalam MTV tu. Manakala lagu dan lirik digubah dan di Arrangement balik oleh aku sendiri. Nak tau hancur ke tak, nak tengok macam mana hasilnya, kena layanzz.. Owh ye. Sediakan juga sekali Pop Corn ye. Tayangan dah nak bermula. 

MTV MEWANGI

Owh ye, menariknya untuk entri ni, aku sediakan juga audio sahaja untuk lagu ni. Sebab kualiti audio kat MTV tu sedikit terjejas dan tak kedengaran benar-benar HQ. In Chase lah kalau ada korang-korang, ataupun awek-awek yang nak lebih Feel dan cair dengan suara aku, bolehlah dengar video kat bawah ni. 


AKIM & THE MAGISTRATE MEWANGI PARODI, AKIM & THE MAJISTRET MEWANGI PARODY, MTV AKIM & THE MAGISTRATE MEWANGI, MTV AKIM & THE MAJISTRET, VIDEO PARODI TERBAIK 2014, VIDEO PARODY TERBARU 2014, AKIM MEWANGI MV, AKIM MEWANGI MTV, AKIM MEWANGI AKUSTIKKalau suka dan Melting dengan jejaka-jejaka dalam MTV tu, jangan lupa SHARE tau. 


6 comments.. read them below or add one

Ezad Skytech Ezad Skytech 29 October, 2014
"Jadikan KURAPku terus hilang...biarkan KURAPku terhapus selamanya...KUU..RAPP...KUUU...RAPP..OO KURAP...OO KURAP...OO KUUU...RAAPPPPP..."


HAHA...tersedak AKIM kalau dengar lirik PARODI kau ni boni...kah3
fairus fairus 29 October, 2014
Hebat Boni ni.. Dah la kacak.. :)
Jazz Lover Jazz Lover 29 October, 2014
Best. Enjoy saya tengok.
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 30 October, 2014
Jadikan kurapku terus pergi.. Jadikan kurapku terus hilang.. Biarkan kurapku terhapus.. Selamanya.. Alalalala, kurap.. Kahkahkah! Lawak sungguh parody ni..
Rosmiza Ali Official Blog™
Fatihah Fazlin Fatihah Fazlin 31 October, 2014
Terbaiklah boni... macam manalah boleh dpt idea lirik macam tu..