TEMPAHAN PELAMIN DI DEWAN SRI PERKASA MALURI 11 OKTOBER 2014

TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015

Minggu lepas aku dah Team Issyaz Wedding lagi sekali beraksi untuk pasang pelamin kat Dewan Sri Perkasa, Maluri. Kali ni agak jauh sikit ke tengah Kuala Lumpur. Disebabkan pasang kat dewan, jadi aku tak risau sangat tentang keadaan cuaca yang sering hujan sekarang. Cuma yang menjadi kerisauan aku adalah rambut aku yang akan hilang pacaknya bila terkena hujan masa keluar dari kereta untuk ke dalam dewan. Kalau dah tak terpacak lagi, akan hilang semangat dan keyakinan diri aku.  Dan mungkin aku akan pasang pelamin dalam mood kemurungan. Tapi tak apalah, aku abaikan benda tu. Apa lagi hujan yang turun ni adalah rahmat dari Yang Esa. 

Ok, malas nak bebel panjang, jom layan gambar-gambar pelamin yang kitorang pasang pada hari tu. 

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Dewan yang cantik juga membantu menaikkan lagi seri pelamin ni. Ibarat wajah kacak aku diEdit dengan App 360. Menjadikan wajah aku seakan-akan artis K-Pop.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Pelamin ni istimewanya adalah layar-layar yang ada di belakang kerusi pengantin. 
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Gabungan bunga dan juga tanduk rusa menaikkan lagi semangat pengantin untuk bersanding.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, DESIGN PELAMIN TERBARU 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Gabungan Spotlight putih dan ungu juga sangat membantu untuk menaikkan lagi aura pelamin ni. Macam wajah aku jugak. Kalau pencahayaan sempurna, ia membuatkan wajah kacak aku ni dikagumi oleh Nora Danish dan juga Neelofa.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Pasangan semasa sesi PhotoShoot selepas selesai majlis bersanding. Ni hari keesokannya sebenarnya

PELAMIN CANTIK 2015

Alhamdulillah, pengantin dan juga kebanyakan tetamu memuji pelamin yang dipasang oleh aku dan Team Issyaz Wedding ni sangat cantik. Ini sekaligus membuatkan semangat aku terus berkobar-kobar untuk mengkacakkan lagi wajah aku. Ehh. Membuatkan semangat kitorang terus berkobar-kobar untuk terus menghasilkan pelamin-pelamin yang lebih cantik dan lebih indah selepas ni. 

Jadi kepada korang yang ingin menempah pelamin dari kitorang, bolehlah hubungi :-



BERITA BAIK!!!

Satu lagi berita baik untuk orang yang bakal bergelar suami isteri. Kalau ada yang nak abadikan kenangan hingga ke anak cucu, bolehlah dapatkan perkhidmatan  kawan aku untuk Videographer majlis perkahwinan korang tu. Video yang dirakam tu boleh dijadikan tatapan untuk anak cucu nanti. 

Berita baiknya, hanya melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang sangat menarik. Untuk buat tempahan bolehlah PM aku di Facebook :-


JOM LAYAN VIDEO-VIDEO YANG DIHASILKAN OLEH BELIAU.




BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015Pesanan aku seperti biasa adalah kahwinlah korang ikut kemampuan korang.  Kahwin ni sangat mudah, Jadi jangan susahkan perkahwinan korang. Buat sekadar yang termampu. Jangan paksa diri. 

{ 11 comments.. read them below or add one }

azmiah mohamad azmiah mohamad 18 October, 2014
sweetnyer pelamin tu....sgt cantek!
Eca Dwinky Asha Eca Dwinky Asha 18 October, 2014
ramai pulak org tema pink thn ne yerrr
Diana Rashid Diana Rashid 18 October, 2014
akak suka betul kalau pelamin tu ada pokok ranting macam kat belakang tu..
AnonymousAnonymous 18 October, 2014
Aktiviti blogwalking
Cikgu Ma Cikgu Ma 20 October, 2014
wah..terjebak dlm deco pelamin...mmg cantik....
Lea IsNawi Lea IsNawi 20 October, 2014
wahhh..nampak mewah gituuu
Afasz Afasz 20 October, 2014
nampak mewah pelamin nye. perghhh mesti $$$$$$
Gina Gina 26 October, 2014
Kursinya nyaman buat tidur.