TEMPAHAN PELAMIN DI PUSAT KOMUNITI SRI PETALING 20 SEPTEMBER 2014

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015


Maaf kepada pembaca-pembaca blog aku termasuklah Silent Reader sekiranya blog aku bersawang Lately ni. Keadaan kesihatan yang tak mengizinkan aku untuk menghadap laptop. Ok, cukup pasal kesihatan aku ni sebab tak penting untuk korang pun. Yang penting sekarang jom aku nak bawak korang tengok apa cerita pelamin yang Team Issyaz Wedding pasang kat pusat Komuniti Sri Petaling.


GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

Masa pasang tu, macam biasa tuan rumah ada memerhatikan gelagat kitorang pasang pelamin. Aku bukan boleh bila dalam keadaan macam tu. Mulalah adrenalin aku berombak kencang. Mulalah semangat kesukanan aku semakin meninggi dalam jiwa. Otak aku dah mula membayangkan yang aku tengah berada kat dalam Court Futsal. Memang aku buat semangat habis. Muka macam biasa aku akan tonjolkan bengis tapi manis. Itu semua untuk jaga saham aku. Mana boleh nampak lembik kat depan tuan rumah. Apa kata dorang nanti. Tak pasal-pasal dorang masuk kat Facebook ke Youtuber ke. Mana boleh aku Femes dengan benda tak semegah tu. Kurang-kurangnya biarlah aku Femes bertempat.

Jom saksikan hasil daripada karya-karya si pemilik tangan anggota-anggota Issyaz Wedding.

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015
Pelamin ni diilhamkan daripada layar-layar kat kapal layar tu agaknya. Tu yang nama dia pelamin layar. Aku main sebat je ni. Tapi mengikut kata otak genius aku ni, macam tu lah lebih kurangnya. Dengan adanya layar tu, pelamin ni nampak sedikit unik dan mewah.
PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015
Saja aku mempelbagaikan Angle ambik gambar ni. Nampak macam Photographer Profesional di mata-mata tuan rumah. Menambah lagi harga dan nilai kekacakan aku di mata-mata mereka. 
PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015
Dengan bunga-bunga yang dihiasai dan tanduk rusa yang dibelitkan dengan permata-permata berharga, menampakkan lagi 'mahal'nya kesenian dan jati diri pemasang-pemasang pelamin pada pelamin ini. 
PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG

Jadi sekiranya korang adalah bakal pengantin yang dahagakan pelamin berseni indah hasil daripada air tangan lelaki-lelaki kacak seperti aku, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


Nanti dulu. Tawaran hebat tu masih belum selesai lagi. Ada satu lagi tawaran menarik buat bakal-bakal pengantin yang sedang tercari-cari kelibat Videographer untuk majlis perkahwinan korang tu. Jangan bimbang, jangan tertakluk pada terma dan syarat, dan jangan risau. Perkhidmatan Videographer ini boleh didapati melalui aku? Beliau adalah salah seorang rakan aku yang memang berbakat besar dalam menghasilkan video-video perkahwinan yang berkualiti tinggi. Kenapa melalui aku? Kerana dengan hanya melalui aku sahaja korang akan dapat harga diskaun yang menarik! Menarik kan? Jom kita tengok hasil-hasilnya dulu. 




Jadi jangan tunggu lama-lama. Takut tempahan dah penuh. Tengah laku macam pisang goreng kawan aku ni. Ok, untuk tempah bolehlah hubungi aku di :-


PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, Ingat pesanan aku selalu. Nak kahwin ni, janganlah berhabis wang ringgit sampai nak berhutang. Ada duit banyak ni, buat je majlis tu seringkas mungkin. Kalau ada duit lebih terlebih-lebih, bolehlah meroyan nak majlis yang hebat dan gempak. Ikut pada kemampuan. Jangan sampai menyusahkan diri. Kahwin bukan untuk menyusahkan diri kita dan pasangan. 



3 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 02 October, 2014
Cantik...tp kita ni kan klau nk kawen tak yah la sampai berhabisss sbb nk tunjuk grand la sgt hingga berhutang sana sini...pastu bila dah hidup berumahtangga 5,6 tahun hutang mjlis kawen tk abis2..
Aku Penghibur Aku Penghibur 02 October, 2014
wahh cantik...x sabar nak kawin ^_^
Jazz Lover Jazz Lover 02 October, 2014
Cantik-cantik semuanya.