WELCOME BACK MALAYSIA

Setelah beberapa hari merantau jauh ke perbatasan, akhirnya aku dan rakan-rakan pejabat berjaya mencium kembali aroma cuaca Malaysia ni. Dan kitorang kembali ke Malaysia. Hahahaha. Citer nak yoyo je. Masuk Thailand pun tak sampai dua jam, tu pun masuk lebih kurang 3 km je untuk makan tengah hari kat Kelab Golf. Hahaha. 

Nak buat macam mana. Kitorang pergi sana bukannya untuk Enjoy, tapi kerja. Lain lah kalau nak pergi sana untuk Enjoy sampai lupa untuk sama-sama membantu menyiapkan segala kerja yang ada kat sana. 

Apa-apapun, aku dah kembali. Boni Kacak Dot Com dah kembali menekan keyboard laptop untuk menaip entri blog yang dah lama berhabuk dan bersawang dekat seminggu. Aku sebenarnya berharap ada pembaca-pembaca setia blog aku ni yang menangis merindui setiap bait-bait kata dan penulisan dari remaja kacak berbadan tegap ni. Dan, akan melompat dan menangis terbahak-bahak depan laptop bila nampak remaja kacak ni kembali menaip seperti biasa. 

Oklah, tak boleh nak membebel panjang ni. Nanti aku cerita apa benda yang aku dan rakan-rakan sekerja buat kat Changlun, Kedah. Stay Tune. 

selamat datang malaysia, merantau di perantauanMemang penat merantau jauh apalagi berjam-jam dalam kereta, tapi pengalaman yang dapat tu memang mahal. Dan, peniaga-peniaga makanan kat Changlun lebih ikhlas memasak dan berniaga. Sesuatu yang sukar didapati kat Kuala Lumpur.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim 11 October, 2014
salam. dah add anda sebagai follower. Salam kenal. Selamat kembali ke malaysia.
Kakcik Nur Kakcik Nur 11 October, 2014
Seronok juga sesekali meninggalkan negara tercinta walaupun untuk beberapa jam cuma, kan? :)
Diana Rashid Diana Rashid 11 October, 2014
sempat la shopping2 sikit kan??:)
Lisa Nurulain Lisa Nurulain 12 October, 2014
Hahaha ooo makan je rupnya
hana hadi hana hadi 12 October, 2014
2 jam pun bleh.. kira luar negara juga tu.. hana pun xpernah p luar negara tau.. hehe
hana hadi hana hadi 12 October, 2014
2 jam pun bleh.. kira luar negara juga tu.. hana pun xpernah p luar negara tau.. hehe
hana hadi hana hadi 12 October, 2014
2 jam pun bleh.. kira luar negara juga tu.. hana pun xpernah p luar negara tau.. hehe
Jazz Lover Jazz Lover 12 October, 2014
Teringin nak jalan-jalan negara orang cam Abg Boni
fairus fairus 13 October, 2014
Mesti dah pandai cakap SAWADIKAP...
tarmizi tarmizi 13 October, 2014
Untung la dpt pergi luar negara. Sy paling jauh pergi indon je..
plain83 plain83 13 October, 2014
heheh, ok la tu dapat gak feel gi negara luar kejap ;p

btw, join my contest? Isi Buih-Kata Komik #2!!!
Contest tamat pada 10 Nov 2014, winner gets a T-shirt with my print-design~ XD
atrix96atrix96 13 October, 2014
Aktiviti blogwalking http://atrix96.blogspot.com
atrix96atrix96 13 October, 2014
Aktiviti blogwalking http://atrix96.blogspot.com
atrix96atrix96 13 October, 2014
Aktiviti blogwalking http://atrix96.blogspot.com
atrix96atrix96 13 October, 2014
Aktiviti blogwalking http://atrix96.blogspot.com
reezluv reezluv 14 October, 2014
ada benda best ke Changlun?ahaha
Lynn Munir Lynn Munir 15 October, 2014
Boni dah kembali lerr..
::EIDA:: ::EIDA:: 17 October, 2014
cis boni 2jam pon kesah! HAHHAHHAHA