MAJLIS PERASMIAN MARKAS BARU ISSYAZ WEDDING

Hari ni aku keletihan pindah stor. Bukan stor rumah aku. Stor rumah aku ada botol susu je. Ni stor Issyaz Wedding dalam bahasa Saintifiknya barang-barang pelamin. 

Sebelum ni Issyaz Wedding sewa rumah teres dua tingkat untuk letak barang-barang pelamin. Tapi disebabkan tuan rumah tak cukur misainya yang tumbuh meliar kat atas bibir, jadi taukey Issyaz Wedding buat keputusan untuk berpindah stor. 

Jadi, hari ni seharian kitorang pindahkan barang-barang. Siap je masuk dalam stor baru, terus kitorang buat majlis perasmian On The Spot secara tiba-tiba tak tentu pasal. 

majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Mr Hares tengah tandatangan plak emas yang ditempah khas dari Zimbabwe.
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Giliran Along pulak menandatangan plak mahal tersebut.
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Sudah dirasmikan! Tepat jam 6 petang.
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Abaikan kehadiran dua orang model yang tiba-tiba menjadi model dalam gambar ni. Nasib baik dorang tak mintak Payment.
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Sesiapa nak buat tempahan, boleh hubungi di nombor yang tertera. Kenapa perlu tempah dengan Issyaz Wedding? Sebab Issyaz Wedding dah ada stor baru!
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang

majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang

majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Paling penting pada aku adalah cermin dan ruang untuk berdandan ni. Senang untuk aku pacakkan rambut aku untuk mengacakkan lagi diri aku sebelum pasang pelamin.
majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang
Barang-barang yang dah dipindahkan.
Senangnya bila dah pindah kat sini, tak perlu lagi panjat tingkat dua untuk ambik barang-barang yang tersimpan kat atas. Sekarang ni semua ada kat bawah. Jimat tenaga dan minyak rambut aku.

Cuma tak pasti adakah apa yang aku dan Kaka(salah seorang lagi pekerja Issyaz Wedding) Request akan diluluskan. Antara yang kitorang Request :-

1. Unifi Biz 
2. Aircond 
3. Peti Ais
4. Astro
5. PlayStation 4
6. Xbox
7. Meja Snooker
8. Set Karaoke
9. Set Home Tv 
10. DVD Player Blueray
11. Dua orang bibik seiras Nora Danish
12. Driver
13. Kereta Preve sorang satu
14. Elaun makan RM5,000 sebulan
15. Elaun perjalanan RM15,000 sebulan
16. Elaun KFC untuk setahun

Harap diluluskan.

majlisperasmian, majlis perasmian markas baru, markas baru, stor baru, butik pengantin Issyaz Wedding, butik pengantin murah di rawang, Stor dah baru, entah bilalah perut si Hares tu akan baru. Asyik sama je boroi dia. Hahaha

{ 7 comments.. read them below or add one }

salim harmanain salim harmanain 23 November, 2014
Kalau request gitu boleh bengkrap company hahahaah :P
Azrin Rahim Azrin Rahim 24 November, 2014
perghhh request dia...
atas2 request ok lg sampai bawah perghhh222.. demand.. kehkeh
Ibunda Catering Services Ibunda Catering Services 24 November, 2014
Baby boni kacak..jgn nk request lebey2 nti along n iss dh xnak dtg markas melati ibunda..tanpa mereka xmeriah suasana markas kami...beri kelonggaran ckit..mintakla ayam msk merah ke..daging rendang tok ke ok la ckit..hehehhehhe
Ija Rased Ija Rased 24 November, 2014
wahhh..banyak tu elaun perjalanan.hahhaa
Azwan Anuar Azwan Anuar 24 November, 2014
semoga permintaan bro diluluskan oleh pihak atasan. hehe..
luthfi luthfi 17 December, 2014
Banyak juga barang-barangnya tuh ya