TEMPAHAN PELAMIN DI JERAM 2 NOVEMBER 2014

Kali ni destinasi yang aku dan Team Issyaz Wedding tuju adalah kat Jeram pulak. Area Kuala Selangor ni. Tempat ni lain sikit daripada tempat yang kitorang pasang selalu sebab kat sini suasana kampung masih lagi terasa. Tak adalah asyik kat dewan je. Kadang-kadang bosan jugak asyik buat kat dewan je. Tak berapa semangat sebab penonton tak ramai. Aku ni kalau pasang pelamin, aku terasa macam seorang penyanyi yang tengah buat Show kat depan ribuan peminat-peminat. Sebab tu aku Control habis. Muka yang selebet automatik jadi Macho dan ketat. Badan yang lunyai kepenatan tiba-tiba tegap tak terkawal. 

Kebetulan malam pasang pelamin tu ramai pulak orang kat rumah tu. Sebenarnya malam tu berlangsung jugak majlis pernikahan pasangan pengantin. Jadi, memang ramai orang kat rumah tu. Pergh. Semangat aku makin menjadi-jadi. Apa lagi nampak ramai mata awek-awek memerhatikan kehebatan aku pasang pelamin. Makin tak terkawal ketegapan badan aku. Dah, jom layan gambar-gambar pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang kat Jeram tu.


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Ini adalah pelamin Lisa Surihani. Team IssyazWedding telah menyemarakkan lagi kegarangan pelamin ni dan menjadikan pelamin ni tampak menyerlah. Grrr
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Pancaran Spotlight putih dan ungu menjadikan pelamin ni lebih ceria.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Saja nak tunjuk kepakaran aku membokehkan gambar. Hahaha.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Nampak sangat menyerlah pelamin ni. Terserlah sepertimana terserlahnya kekacakan dan ketegapan aku.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Ini pula adalah bunga yang digubah sendiri oleh Team Issyaz Wedding. Ada seni aku kat situ. Aku tukang potong bunga.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

Ini adalah kisah pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang minggu lepas. Ada tak bakal pasangan pengantin yang berminat untuk mendapatkan khidmat kami yang sangat Hot dan kacak ni? Kalau ada, korang boleh hubungi :-


Jangan blah lagi dari sini. Ada satu lagi tawaran hebat untuk korang yang memang tengah tercari-cari Videographer Terbaik untuk majlis perkahwinan korang. Kawan aku adalah salah seorang Videographer yang mempunyai teknik yang agak terel di antara yang terel. Menariknya, jikalau korang tempah melalui aku, korang akan dapat diskaun yang sangat menarik. Jom saksikan dulu hasil-hasil karya beliau.




Jadi, kalau sesiapa berminat untuk mendapatkan khidmat Videographer hebat ni, bolehlah PM aku di Facebook :-


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015Macam biasa, ingat pesanan aku ye. Kahwin ni biarlah ikut kemampuan kita. Jangan di luar kemampuan. Kahwin sangat mudah, jangan kita yang menjadikan ia sukar. Paling penting adalah yang wajib. Itu yang patut diutamakan.

{ 7 comments.. read them below or add one }

Lyeen De Syifa Lyeen De Syifa 03 November, 2014
ohhhh...cantiknya.....elegen sangat...lagi2 pintu gerbang tu sangat gojes ok!
zana fahmi zana fahmi 04 November, 2014
Boni jd pak andam la baru cukup pakej, laku tau. Kacak, macho, berkarisma...haha
Jazz Lover Jazz Lover 04 November, 2014
Cantik giler. Macam kat hotel jak.
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 04 November, 2014
orang lelaki ni memang kreatif la kalau bab2 mengandam ni kan. cantik sangat
deno deno 05 November, 2014
Cantik.. mmg cantik!