PELAMIN EDRINA DAN ZUL DI BENTONG 14 DISEMBER 2014

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015

Minggu lepas satu lagi tempahan diterima oleh Issyaz Wedding. Kali ni agak jauh sikit. Luar kawasan. Aku dengar cerita mula-mula si gemok Hares tu tak nak terima, tapi disebabkan pengantin nak jugak Issyaz Wedding pasang, jadi Hares terima dengan penuh keakraban. Pelik pulak ayat aku. Kalau aku di tempat Hares, mesti aku hilang arah tak tau nak buat keputusan terima atau tak. Mesti aku akan Blurr dan lupa siapa diri aku. Adakah sebuah aku adalah sebuah peti ais ataupun sebuah mesin rumput.

Jadi, keputusan telah dibuat. Tarikh 14 Disember menjadi pilihan pengantin untuk melangsungkan persandingan. Jadi malam sebelum tu, kitorang terus bergegas ke Bentong lepas buka dua lagi pelamin sebelah siang. 

TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015

Mula-mula aku memang rasa lesu. Tapi bila dah sampai sana, ramai pulak awek yang terdiri daripada ahli keluarga pengantin dan juga Cleaner kat dewan tu. Itu semua membuat adrenalin aku berdesing-desing dan meronta-ronta. Membuatkan aku kembali bergaya dan kembali bertenaga. Ibarat ikan haus disimbah air. Terus mood aku bertukar jadi hebat, riak dan juga terel dalam segala segi. Akibatnya, aku buat kerja dengan penuh kegagahan sambil muka automatik terkacak dengan sendirinya. Jangan risau ye budak baru habis sekolah, abang tetap setia di sisimu. Heh heh.

Jadi, jom layan gambar-gambar pelamin yang Team Issyaz Wedding pasang minggu lepas. Check It Out!

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
TAHNIAH EDRINA DAN ZUL! SEMOGA BERBAHAGIA HINGGALAH KE SYURGA. AMIN
Jadi kepada bakal-bakal pengantin yang masih lagi buntu mencari-cari Wedding Planner dengan harga yang berpatutan, jangan kusut masai. Hubungi Issyaz Wedding di 


Tak lupa jugak kepada yang mencari Videographer untuk majlis bahagia korang tu, korang boleh hubungi aku. Menariknya, jika korang tempah perkhidmatan Videographer ini melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang hebat setulus mulus. PM aku kat :-


Jom layan hasil-hasil Video dari Videographer ni.


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015, DESIGN PELAMIN LAYAR TERBARU 2015, PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015Macam biasa nasihat aku kepada bakal-bakal pengantin, kahwinlah kamu mengikut apa yang kamu termampu. Jangan kahwin di luar kemampuan. Kerana yang membahagiakan kamu bukanlah kerana gahnya pelamin kamu, tapi adalah kasih sayang dan tanggungjawab selepas persandingan. Itu yang harus diutamakan. 

5 comments.. read them below or add one

Nadia Johari Nadia Johari 17 December, 2014
cantik..rasa nak kawin balik..hehee
Cikna Cikna 17 December, 2014
Cantikla, Cikna nk tempah utk next year blh x......;-)
Cilembu thea Cilembu thea 17 December, 2014
waw...sebuah dekorasi pelaminan yang sangat mewah dan luxs, sungguh sebuah pesta pernikahan yang benar-benar tercapai menjadi raja dan ratu sehari.

Semoga kedua mempelai menjadi keluarga yang shakinah, mawadah, warohmah, dan di segerakan mendapatkan bayi-bayi yang sehat dan bersahaja....aaaaamiiiiiin

salam sehat dan ceria selalu dari Cilembu
luthfi luthfi 17 December, 2014
Indahnya,, nuansanya sangat romantic.