PELAMIN AIN DAN RUDY 15 FEBRUARI 2015

Minggu lepas, Team Issyaz Wedding beraksi pulak kat laman aku sendiri, Bukit Beruntung. Dah nama tempat sendiri, mestilah aku wajib tampil penuh bergaya dan penuh kekreatifan. Ibarat potong kayu guna gergaji. Gergaji tumpul tapi kayu tetap putus. Begitulah aku diibaratkan.

Pengantin kali ni iaitu Ain dan Rudy memilih untuk menggunakan perkhidmatan Issyaz Wedding adalah mungkin kerana telah melihat hasil-hasil tangan anak-anak muda ini yang semuanya bujang terlajak. Mungkin hasil-hasil kitorang yang memuaskan hati dan juga menampakkan kesenian halus membuatkan mereka berminat. 

Jadi, jom kita tengok hasil pelamin untuk pasangan Ain dan juga Rudy ni. 

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015
Kali ni kitorang gunakan kain Backdrop warna hitam. Ini adalah permintaan dari pengantin. Aku sememangnya tertunggu-tunggu sebenarnya Customer Request kain Backdrop hitam. Sebab aku tau memang ia akan nampak menarik dan menonjolkan lagi seri pelamin. Ternyata apa yang aku fikirkan tu benar. Memang nampak menonjol pelamin ni. Sebab tu kekacakan aku menonjol jauh disebabkan kulit aku yang warna hitam manis ni. 
GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015
Dengan kecanggihan Penjara Janji di belakang tu, ia sangat membantu menaikkan lagi seri pelamin ni. Pelamin ni diibaratkan seorang puteri raja yang terkurung dan menanti bantuan daripada seorang putera raja yang kacak macam aku
GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015
Dengan kain Backdrop warna hitam ni, ia buatkan pelamin ni memang menonjol walaupun tanpa suluhan Spotlight. Hitam itu emas.
Jadi, jikalau korang sedang dan memang pun tengah mencari Wedding Planner yang menawarkan pakej penuh pelamin dengan harga yang MAMPU MILIK dan mempunyai para pemasang pelamin bujang terlajak yang boleh tahan kacaknya, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-



ATAU 


Saja nak bagi bonus kat pembaca blog ni. Jikalau korang adalah seorang isteri yang sedang berjauhan dengan suami dan sangat merindukan suami, silalah sudikan untuk mendengar lagu Cover Version aku ni. Semoga rindu itu akan terlerai. 



GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PENUH PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, PELAMIN CANTIK 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, BAJU PENGANTIN 2015, KHEMAH KANOPI KAHWIN 2015, WARNA TEMA PERKAHWINAN 2015Sentiasa permudahkan urusan perkahwinan korang. Pelamin ni bukan wajib. Ianya cuma adat orang Melayu je. Utamakan yang wajib. Kalau korang memang mampu, baru lah fikirkan majlis persandingan ni. Ingat! Utamakan yang wajib dulu. 


{ 7 comments.. read them below or add one }

Ija Rased Ija Rased 23 February, 2015
menarik.simple dan elegen
Yan Ty Yan Ty 23 February, 2015
Wow ! cantik giler!!!
Along Wati Along Wati 23 February, 2015
Kreatif tul adik akk nih.. mmg cantik.. :-)
Along Wati Along Wati 23 February, 2015
Kreatif tul adik akk nih.. mmg cantik.. :-)
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 23 February, 2015
SubhanaAllah!! Cantiknyaaa pelamin ni.. simple tapi gojes!
Hafizul Hafizul 23 February, 2015
Perghhh..cantik sangat ni boni..haha..buat sendiri ekk..