TEMPAHAN PELAMIN KAT GOMBAK 8 FEBRUARI 2015

PELAMIN TERKINI 2015

Minggu lepas aku dan Team Issyaz Wedding memang sibuk dengan tempahan pelamin. Minggu lepas je ada 4 pelamin yang kitorang pasang. Makin HOT dan laku nampaknya Issyaz Wedding ni. Aku suspek ni semua gara-gara kekacakan melampau aku yang berjaya MeMeltingkan para pencari Wedding Planner.

Untuk kali ni aku ambik salah satu daripada 4 pelamin minggu lepas untuk diketengahkan dalam blog aku ni. Sebab apa? Sebab pelamin ni antara yang akan menjadi Master Piece dan memang gempak di pandangan mata aku. Kitorang pun pasang dengan usaha yang lebih memandangkan barang yang kitorang bawak untuk pelamin ni penuh satu lori 3 tan. 

Jadi, jom tengok pelamin yang nampak hebat dah gempak ni. Oh ye. Kali ni kitorang guna barang yang tokey Issyaz Wedding beli. Boleh katakan ni teknologi terbaru dari Team Issyaz Wedding.

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Nampak cantik dan gempak dengan susunan bunga melimpah ruah di belakang kerusi pelamin. Ibarat coklat yang tertumpah di ladang gandum.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Susunan Spotlight YANG DIPASANG OLEH AKU SENDIRI menonjolkan lagi keserian yang ada pada pelamin ni. Mungkin kerana aura aku dah pun aku pindahkan sikit ke dalam lampu Spotlight tu yang menjadikan pelamin ni nampak hidup dan berjiwa.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Nampak tak lampu yang ada kat bawah sebelah kerusi tu? Tu baru beli tu. Dengan adanya lampu tu, ia memeriahkan lagi suasana pelamin ni.

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Susunan bunga ni tampak seolah-olah tangan seekor raksasa yang sedang melindungi anaknya yang tersayang. Menjadikan pelamin ni agak garang tapi manja.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Teknik menangkap gambar yang sangat hebat dan Profesional berjaya aku tonjolkan.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Kaka The Crakr sibuk dengan kamera DSLR yang rupa-rupanya memang dimiliki oleh tokey Issyaz Wedding. Ada kamera Rare tapi tak digunakan. Rasa nak potong je gaji tokey aku tu.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015
Ini juga merupakan teknologi terbaru daripada Issyaz Wedding. Aku tak tau nak panggil tiang besi ni sebagai apa, tapi biarlah aku namakan ia sebagai besi pengunci cinta. Besi pengunci cinta ini dihiasi dengan Bling-Bling kristal dan disulam dengan kain lip lap lip lap.  Menjadikan pelamin ni tampak unik dan bergaya.

PAKEJ PELAMIN MURAH 2015

Jadi, kepada bakal pengantin yang sedang tercari-cari Wedding Planner yang Complete dari segi pelamin, khemah, Catering, Make Up Artist, Photographer dan lain-lain, jangan segan dan jangan malu untuk hubungi Team Issyaz Wedding. Kitorang menjanjikan kepuasan dan juga menjanjikan yang korang takkan muak dengan aura wajah-wajah kacak serta manis kami ketika pasang pelamin. Jangan tunggu lama-lama sebab tempahan kami semakin banyak dan semakin ramai yang ingin menggunakan khidmat kitorang. Jadi, cepat. Jangan tunggu lama-lama.

Jom hubungi Issyaz Wedding di :-



PAKEJ VIDEOGRAPHER UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN 

Jangan blah lagi. Kat sini aku akan perkenalkan kat korang seorang Videographer yang semakin hari semakin 'berbisa' hasil-hasilnya. Bukan orang lain, tapi kawan aku sendiri. Kalau korang mencari seorang Videographer yang profesional untuk majlis berbahagia korang, bolehlah membuat tempahan melalui aku. 

Kenapa melalui aku? Kerana hanya melalui aku saja korang akan dapat harga diskaun yang menarik. Hubungi aku di :-

    wassap :- 018 2930680

Jom tengok hasil-hasil tangan beliau. 







BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN 2015, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, TEMPAHAN WEDDING PLANNER MURAH 2015,PELAMIN ISSYAZ WEDDING, TEMPAHAN PELAMIN MURAH 2015, PELAMIN CANTIK 2015Sentiasa ingat pesanan aku. Kahwin biar ikut kemampuan. Jangan sampai menyusahkan diri lepas kahwin. Buat ikut kemampuan dan kalau boleh dahulukan yang wajib je. Ada rezeki lebih baru lah rencanakan itu ini. Jangan ikut sangat sesetengah orang-orang lama yang utamakan adat sebab kita kahwin bukan berlandaskan dan berpaksikan adat semata-mata. Hidup jangan main hidup je. Hahaha. 

5 comments.. read them below or add one

shukran TQ shukran TQ 10 February, 2015
nice sharing and nice pictures..btw ,lu memang kacak bro!! ..#visit me on shukranzahari.blogspot.com ..happy blogging
♥ Nana BamBam ♥ ♥ Nana BamBam ♥ 10 February, 2015
amboi..lawa2 pelamin...kelas A katakan..

islam di dadaku islam di dadaku 10 February, 2015
pelaminan jadi ingat masa pengantin dulu tapi tak secantik ini pelaminannya
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 10 February, 2015
statement jangan main hidup je tu aku suka hahaha
zulhilmitempoyak zulhilmitempoyak 10 February, 2015
wahhh... nice2.

harga boleh bincang kannn... heheh