GAMBAR PELAMIN SEPANJANG FEBRUARI DAN MAC 2015

Bulan lepas dengan bulan sebelum tu, memang penuh jadual Job pelamin aku sebenarnya. Tapi disebabkan aku terlalu sibuk dengan Tshirt aku, aku tak sempat nak Update kisah-kisah aku pasang pelamin tu kan. Pasti korang rasa kecewa, patah hati, hilang selera makan dan hidup dalam kemurungan bila tak dapat tengok hasil tangan aku yang kacak ni kan? 

Takpe. Demi menjaga hati nurani korang semua, aku akan Compile kan gambar-gambar pelamin tu jadi satu entri ye. Itu pun tak habis lagi sebenarnya. Ada lagi yang aku akan Compilekan dalam entri yang lain. Aku harap mampu menceriakan kembali hidup korang yang dah lama tandus dan kemurungan akibat tak dapat tengok pelamin yang aku dan Crew Issyaz Wedding pasang tu. 

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,
Pelamin ni aku gelar sebagai pelamin Belantara Liar Tapi Sweet. Nampak pokok berdaun putih kat belakang tu. Menaikkan seri pelamin ni. Tebal dan merendang. Kalau korang termasuk dalam tu, boleh sesat seminggu. Dan kalau pelamin ni dibiarkan seminggu pasti nyamuk akan bersarang kat situ.
GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,
Ini pulak pelamin Sakura. Memang ramai dah akui bila bertemakan sakura macam ni, pastinya ia sangat cantik dan indah. Dihiasi pulak dengan Pagar Cinta di kiri dan kanan kerusi pengantin. Ia mampu membuatkan seekor kucing yang melintas terkena serangan jantung akibat terlalu teruja dengan kecantikan pelamin ni.
GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,

GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,
Ini pulak aku tak tau apa aku nak gelarkan pelamin ni. Tapi macam yang aku pernah cakap dalam artikel pelamin sebelum ni, gabungan bunga tebal di belakang kerusi pelamin ibarat seekor raksasa yang sedang melindungi anaknya daripada anasir-anasir liar. Jadi biarlah aku namakan pelamin ni sebagai pelamin Pelindung Cinta Sejati. Tak perlu lagi diragui keindahan dan juga kecantikan pelamin ni. Apatah lagi bila ia dipasang oleh sang teruna yang terlalu kacak ini.
Ini baru setengah. Ada lagi sambungan untuk entri pelamin ni nanti. Akan aku ceritakan dan pancarkan gambar-gambarnya nanti dalam blog aku. Stay Tune ye. Dan kepada pasangan-pasangan bakal pengantin, jikalau mahukan perkhidmatan aku dan juga Crew Issyaz Wedding sebagai Wedding Planner korang, bolehlah hubungi kami di :-

WEBSITE - WWW.ISSYAZWEDDING.COM 

Kepada bakal pengantin yang masih lagi tercari-cari perkhidmatan Videographer terbaik yang terel, bolehlah Wassap aku ye. Aku akan rekemen korang pada seorang kawan aku yang memang mempunyai teknik Videographer menarik. Kenapa kena melalui aku? Sebabnya hanya melalui aku saja korang akan dapat harga diskaun yang menarik. 

Wasap - 018 2930680

Jom tengok hasil-hasil Videographer ni.




GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG,Esok ada satu program besar , dan aku baru teringat Name Card aku habis! Wow. Terpaksa aku print sendiri Name Card aku. Simple pun Simple lah asal ada Name Card.


5 comments.. read them below or add one

Rtp Farra Arisha Rtp Farra Arisha 12 April, 2015
Wah cantiknya pelamin!!! Berseni sungguh tangan. :)
ma ❥ ma ❥ 13 April, 2015
yg 1st tu sangat cntik :D
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 14 April, 2015
cantikkk! nampak romantik sgt design pelamin tu
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 14 April, 2015
cantikkk! nampak romantik sgt design pelamin tu